, idomoknál a betétek elrepedhetnek idővel (érdekes módon nem mindegyik motoromnál jelentkezett). A tank alatt bal oldalon lévő kis fekete szenzor beadhatja a kulcsot és akkor a fogyasztás megnő akár 10 liter fölé is. De ezt elő tudod idézni a jobb oldali gázkar erőteljes csavarásával is
De el van 6-7 literrel is. Használat függő a dolog. A fék viszont átnézésre érdemes. Nekem pont most volt egy első fék felújítás. A karmantyúk elöregedhetnek és romlik a fékhatás. Van hozzá felújító készlet is. Nekem pöpec módon, gyorsan és szakszerűen AGO Motors-nál csinálták meg. (www.agomotors.hu)
Amikor összefutunk említsd meg.
Azon elférek legalább. Virgonc, vagy tohonya?
nekem volt 2005-ös gépem, radiális fékkel szerelve és 2003-as, hatdugattyús. Semmilyen különbséget nem tapasztaltam, még forszírozott tempónál sem. Fontos, hogy gyári betétet vegyél, mert a legtöbb utángyártott megeszi a tárcsát.
Amennyiben a gép megkapja a szükséges és igényes ellátást, akkor kimegy a világból. Ma már nagyítóval kell keresni a keveset futott darabokat. Lassan 10 éve leállt a gyártás, ergo a legtöbbe valójában már min. 50-100e km van. Ez nem vészes (lásd vannak 200e km feletti darabok is a külföldi honlapokon), csak hasznos volna tudni, hogy kell-e már gyertyát cserélni, stb.
Túrázásra is szuper darab, én bejártam vele Európát (195 cm). Utasa válogatja, volt olyan, aki 300 méter után feladta, de olyan is, akit úgy kellett lerugdosni a gépről.
Csapatban túrázásra nem a legideálisabb, mert túratempóban elalszol.
És végül: ne add el soha!
Üdv,
D