na meg meg is kerik az arat
). Tolna megyében is van max 3db. Van még Kakasdon egy gyári állapotú fekete 12,de Hilczék nem jól rakták fel a hirdetést, így nem jelenik meg a 12-esek között, csak a ZX keresés alatt... így ott porosodik nekik már vagy 7 éve.
Viszont külföldön, pl. Németországban elég sok van.
Másodszor segítséget szeretnék kérni Tőletek,hogy tapasztaltatok-e ilyen problémát a 12-esnél. 2000 évjáratú a járgányom.
Tünetek: Hol indul,hol nem.Azaz indításnál valamikor 1-esben van,valamikor üresben indítom (1-esben kuplung behúz egyértelműen).Szóval,mindenet ellenőriz a műszer,injektor,stb semmi extra hang.Indítom,de semmi.Kikapcs újra semmi.Hibajel nincs.Aztán indít,pöccre indul.Leállítom,újra próbálom nincs gond,bazz akárhogyan,pl alig nyomom be az indító gombot,pöccre indul.Motoroztam vele 2 órát semmi gond.Aztán egy másik nap,indít,pöccre indul,megyek vele,kifordulnék a kereszteződésben 1-esben,bamm leáll (mintha letíltana).Megállok a pirosban szépen jár,üresben van.Bamm leáll.Úgy áll le,mintha a piros gombbal állítanám le.Nem megy el semmi a műszerfalról.Egyből nem is tudom indítani újra.Akkor csinált olyat,hogy 2-esben picit kigyorsítottam és amikor visszaengedtem a gázt,h motorfékezzen már éreztem,hogy megint nem jár a motor,és amint behúztam a kuplungot megint kikapcsolt állapotban voltam.
Tapasztaltatok már ilyen őrültséget? Azt hallottam,hogy a támasztó is csinálhat ilyet.Most lehúztam a csatlakozóját és rövidre zárom,hogy úgy érzékelje,hogy fel van csukva.Még nem volt időm így kipróbálni,hogy fenn áll-e a gond.FI jelzést nem mutat.
Hozzáértők ötleteit várnám nagyon.
Köszönöm előre is!