illene visszaadni a munkadíj egy részét legalább. Kb. annyit érthet hozzá mintha egy pékhez vitted volna. A komplett henger szettet miért kellett cserélni, annyira kopott volt vagy mi? Mérve lett az is egyáltalán vagy olyan sérülése volt ami miatt nem lehetett volna fúrni esetleg? Elektromos hibánál nem húzkodunk eszetlenül, hanem mérünk vagy méretünk hozzáértővel. Aztán jöhet a cserebere esetleg. Egyáltalán honnan tudod, hogy a feszültségszabályzó rossz? Ki lett mérve vagy csak hasra ütésre lett cserélve? Cseréltem már a robogómon feszültségszabályzót de ki lett mérve a hibája, azaz túltöltötte az akkut. Nekem például egy szétcsúszott csatlakozó okozott olyan jelenséget, hogy nem indult gombról csak berúgásra és nem volt fordulat emelés. Valami szervizt keress aki munkalapot felvéve kezd neki a szerelésnek vagy próbálj a közeledben elektromossághoz értő jóembert találni.
Idén cseréltem Én is szíjat, de gyárit vettem, mert a Malossi elég hulladék volt. Két év alatt eltöredezett annyira kemény az anyaga. Nekem persze jóval olcsóbb a szíj. Persze volt bütykölni való az elmúlt időben a robogón, megszívatott egy szétcsúszott csatlakozó. a testkábel csatlakozó szétcsúszott, emiatt csak alapjáratom volt és persze az önindító is halott lett.
Ma a szivargyújtó csatlakozás átépítése lesz a program, gyárilag rossz helyre tették, így az ülés kiemelésekor beleakad az akku tartódobozba. Már elég jól elkoptatta a szélét, mert összerakott állapotban is eléri a szélét és folyamatosan dörzsöli. A biztosíték tartó foglalatokat is cserélem " autó-biztosítékra ", az üvegcsövesnél jobb, egyszerűbb a kezelése. Igaz jár némi faragással, de egyet már kicseréltem úgy, hogy szinte gyári jellege van a beépítésnek.
A porlasztó tisztítás mennyire volt alapos? A mai benzinnek nevezett valami érdekes lerakódásokat tud okozni a porlasztóban. Mellékelve két kép amit a porlasztó szétszedése után készítettem.
Mindezeket csak ötletszerűen írtam, remélem megoldódik a problémád.