Igaz a balaton a legnagyobb(600 négyzetkilométer) második a tisztó, 127 négyzetkilométer harmadik lehet a velencei tó (26 négyzetkilométer)
) ha mondjuk a sógorral
na az egy anyahajót is képes lenne telepakolni
Gyakran még mínuszok szaladgálnak áprilisban éjjel.
Mindenkinek mások az igényei
Nekem már nem hiányzik a dobogás, a pörgés hangoskodás, tülekedés
Én már elmúltam húsz éves
amikor ez még érdekelt
Abban az idős koromba a tiszatóra is jártam le (fürödni, diszkózni) Akkor még nem sok különbség volt a kettő közt.
A szalóki discó cirkus maximusban sem volt kevesebb ember mint a siófoki flörtben
Szerencsére ennek ott egyenlőre vége
nyugalomra vágyó pecásoknak az a jó, ha minél kevesebben vannak. Jelen pillanatban elég el van néptelenedve az egész. Érthetetlen módon a 15 kikötő, dugig van hajóval meg csónakkal, ember meg csak néhány lézeng. Félek egyszer gázszerelő nemzeti lőrincünk megveszi az egészet tokkal-vonóval, akkor majd megy bele néhány stadion ára a nagy közösből és újból százezrek látogatják hetente
Hát balcsin kénytelen vagy kedvelni ha akarod ha nem
Minden mesterkélt rámkényszerített faszság nélkül
Ha rajtam múlna feltölthetnék az egészet és termelhetnének rajta kukoricát, akkor legalább lenne vlami értelme
Az a nagykiterjedésű lábmosó pocsoja számomra nem sokat ér. Esetleg a badacsonyi részt meghagyhatnák
Mi is az a balaton? Körbe kiépítet infrastruktúra, mesterséges strandokkal, wellnesekkel, hotelekkel, éttermekkel, körbe lehúzós településekkel és tömeggel. Na pont ez amire már nem vágyom 42 évesen. Ha meg csónakázni szeretnél, ha már ott van az a qrva nagy víz akkor azt legfeljebb a helyijáratos vizibusszal teheted meg
Pont a felét lopták el jó magyar szokás szerint.
A 12 perces 3 D- mozi aminek a tiszatóról kellett volna szólni max egy reklámfimnek ment el
megrendezni is segítenék, mert ez így nagyon gáz.
Az éoület nagyon dizájnos, de gyakorlatilag kong az ürességtől
ami valamit ért az a 140 éves poroszlói tájház
amúgy minden nagyon fasza
csak kb. a kisújamba több van a tiszatóról a séróm alatt, mint az egész elfuserált komplexumba együttvéve
Egész évben híttam, mindíg kórházról-kórházra járt, most lett olyan állapotban, hogy el tudott jönni 2 napra
lesz, olyan szar a hátam 2 hónapja, már a lábam is zsibbad
Bár két gerincműtét után ne várjon csodát az ember
Az urak hétköznap járnak, hogy hétvégén ki tudják pihenni a peca fáradalmait
A pórnépnek marad a hétvégi peca
Na akkor összegezzük mit szeretnél:
1, ne legyen nomád, mert a szúnyog kullancs akadály.
2, szarni ne kelljen messzire menni, lehetőleg lehessen a bozótba is. (ha ilyen a hely akkor ütközik az egyes pontal.)
3, nyugiba lehessen pecázni
4, bolt és kocsma(tehát infrastruktúra legyen a közelben) ez ütközik a 3-as pontal.
Konklúzió: Szerintem amíg magad sem tudod mit szeretnél, kár ilyen helyet keresgélned. Előszőr tisztázd magadban mit szeretnél horgászni. Állíts fel egy fontossági sorrendet azalapján hamarább érhetsz révbe. Legjobban neked a Holt-körösök menti üdülőházakat tudnám ajánlani. A házak közvetlen vízpartiak, van bennük szarási és fürdési lehetőség, van konyhájuk és hűtőjük amit telebírsz pakolni egy hétre így a kocsma bolt már nem kell, udvaron grillezési bográcsolási lehetőséggel. Napi árak általában 10-15 ezer/pecó
Nekem mások az igényeim:
egy hétre
1, ne legyen tumultus a környezetembe (ember)
2, civilizációtól a lehető leg távolabb essek
3, lehetőség szerint természetszerű legyen körülöttem minden. (utálom a mesterkélt dolgokat ilyen mint stég, betonplatz, kiképített horgászhely)
Ezért viszont vállalom a szúnyogot, este a róka, patkány által ellopott etetőanyagot, kiszakított szemeteszsákot.)