Vannak ismerőseim akik foglalkoznak ilyennel, azért annyira nem irígylem őket
Gondolom a Megdonaldsot nem tiltják be....
Ezt csak innen az únióból tiltották ki aktatologató semmirekellő liberális bürokrata faszok, kb évente még vagy 1000 jó dologgal együtt
Az ember esze meg áll
A hatóságunk meg minden ilyen faszsághoz aszisztál.
Gondold el. Mondjuk 2003-ban kereskedelmi forgalomba került egy temék mondjuk akkor legyen festék.
Aztán jön valami balfasz, aki kitalálja, hogy milyen ártalmas is ez az emberiségre és a környezetre, ezért 2018.01.01-én kivonjuk a forgalomból európa szerte.
Tehát szilveszterézskor összejött baráti társaságot még a házadnál nyugodtan befoghatod dolgozni ezzel az annyaggal, de amint éjfélt üt az óra azzonal halálos méreggé változik
Ilyen elképesztő agyalágyult faszkalapok miatt vonták ki többek között a glialkát is. A kivont termékek helyettesítésére készített új termék az mindíg gyengébb minőség volt általában pont az alap vagy hatóanyag kivonás miatt) Nem állítom, hogy nem kell ilyen cserélődésnek lenni. A fejlődésnek nem szabad az útjába állni. Ha van korszerűbb anyag ami legalább olyan jó mint a régi és kevbésbő káros hatást fejt ki emberre és környezetre akkor uccú
cseréljük le
az ólmos benzint is kivonták már rég és milyen jól is tették pedig akkor még fasorban sem volt az únió. De logika mentén kellene haladni ezek az elgondolások javarészt meg teljesen logikátlanok. Alapvetően az emberi szervezetre és a környezetre minden káros. A környezetre főként az ember. Ezen logika mentén az egész emberiséget is ki lehetne vonatni a forgalomból...
De logikusan nem európai úniós országban lenni kellene kromofágnak.
Azt csak az úniós sötétződek
vonatták ki a forgalomból. Azt a löttyöt amit helyette árulnak meg hiába locsolgatom a szomszéd autójára
Csak még jobban kifényesedik tőle
ahelyett, hogy lehozná a festéket.
ami a 200 bruttó után megy befelé ezeknek az uraknak esetleg egy tenisz zoknira elég
(én korábban vizsgáztam) csak az állami jegyet kell megváltani nem tudom mennyi lehet mert én tagságot meg minden szart fizetek mellé de szerintem kb. 4-6 ezer forint ól cuzzámme
Ez így összességébe nem is sok de ha 130 ft-os kisfröccsre osztjuk az legalább 45 kisfröccs mínusz / év testvérek között is gyakorlatilag a semmiért.
Lehet ide mennek majd el a befizetések ugyanis a project összköltsége 2,5 milliárd
Na nem baj úgyis ott b@szom a rezet egész évben majd felborítok a hullámkeltésemmel néhány raffting gumicsónakot
bár most az értékesítés nem könnyű, ellenben kurva drága minden, kihordtak minden fost a németektől-osztrákoktól amivel jött a nagy pénz(haver corsája 80ezer volt hazaszállítva) aztán ugyanannyit szeretnének kaszálni mint régen