Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos az nem jelent semmit. Komolyan, próbáld ki egy másikkal, ez legyen az első lépés. Ha nem javul, a következő a trafó legyen.
Új gyertya van benne.
Gyertyát cseréltél már? Ne lepődj meg, ha két perc alatt bemondja az unalmast, én se szoktam , az idén is jártam már így kétszer, hogy csere után beindult, járt faszául, aztán a következő indításkor meg nem akarta a frankót.
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni egy problémával kapcsolatban, hátha valaki tapasztalt már hasonlót. Néhány napja kicseréltem az akksit a motoromban, ami egy etz 250, és nagyon fasza szikrám volt. Sajna a karbi meg a gyújtás nem volt behangolva, ezért nem szuperált a gép. A minap állítgattam a motort, és meglepve tapasztaltam, hogy a brutális szikrának, aminek úgy örültem, se híre se hamva. Most alig tapasztalható valami kis szikrácska, olyan gyenge, teljesen életképtelen. A csaklakozókat ellenőriztem, rendben találtam. Valószínűleg a próbajáratások alatt adhatta meg magát valami. A trafóra gyanakszom, de nincs még tapasztalatom ezen a téren. Valakinek van ötlete mi lehet a gond?
Szia,

igen megtaláltam végre. Használható állapotú. Nem új, kicsit le kell takarítani de nem lesz vele baj. Kicsi játéka van ugyan, de ha kb. 2x ekkora lenne is bátran használható lenne még. Írj 1 emailt ide: vip25@citromail.hu ha érdekel és megbeszéljük a részleteket. Fotót is csináltam, majd elküldöm azt is.
Szia
Érdeklődnék hogy találtál-e főtengelyt?
Nincs mit, nagyon szívesen.
Szia köszi mindent de hagyom a vasat ahogy van télen a felső tűgörgős csapágyat hatókarban cserélem és ennyi ... Jó ez így nekem
Köszönöm szépen.
Szia,

főtengelyhez kell 2 db 6204 és 1 db 6304. Lényeges még, hogy C3-as illesztésű legyen. Váltó meg lánckerék egyforma méretű az összes évjáratnál. Holnap megnézem neked azokat is, mert van épp egy blokkom szétkapva.

Ha gondolod épp van a főtengelyedhez 3db zsír új csapágyam, amikre nálam végül mégsem lett szükség... ha esetleg érdekel keress meg e-mailben.
Szia,

most értem haza melóból, holnap remélhetőleg sokkal hamarabb sikerül és meg tudom majd neked nézni. Évjáratból ítélve neked a főtengelycsapágyon kívül van a szimering és felül tűgörgős a gép. Emlékezetem szerint van ilyenem, de ilyen későn nem megyek le a garázsba keresgélni. Holnap megnézem ígérem.
Szia!
Főtengely érdekelne, 79-es a motorom.
Van-e és ha igen milyen állapotban és mennyi lenne az annyi?
Siasztok!Szerintetek be lehet tenni a 125-ös etzbe a 250-es hátsó villáját?Mit kell rajta alakítani?
1990.05 dik havi a motorom utolsó előtti évjárat...
Leginkább semmi félét... egy jó állapotú gyári kipunál semmivel sem megy jobban.
Szia,

2 variáció lehetséges, mivel 2 fajta főtengellyel készült. Milyen évjáratú a géped?
dehogy is kell... :-)
1 hülye kérdés... miért?
Sziasztok,

vannak eladó MZ alkatrészeim, főleg TS 125-höz leginkább motorikus cuccok (komplett és darabokra bontott blokk is). ETZ-hez egy 125-ös ülésem és egy tuningos első sárvédőm valamit egy majdnem hiánytalan karburátorom van. Olcsón adok mindent, afféle garázstakarítás van most nálam. :-)

Akinek kell esetleg valami írjon bátran. Később képeket is teszek fel, de bármiről csinálok amit kértek.
Sziasztok!
Tud valaki olyan webshopot ahol megtudok venni mindent a ts 125-be?(perselyek, csapágyak)
Ja és keresek főtengelyt is 79-es a gépállat.
keresek mz etz 150-hez oldalcsomagtartókat esetleg hátsó csomagtartót is. nevetséges 10 15ezer ft-os ár kizárva. akinek lenne eladó kérem jelezze itt vagy emailben : haxorx@citromail.hu
Ja és még egy kérdés:125-ös etzbe be lehet rakni a 250-es hátsó villáját,illetve mit kell rajta átalakítani?
Sziasztok!van egy 125-ös etz-m 150-es hengerrel,de 22-es karbival!Lehetséges hogy fel lehet fúrni 24-esre,plusz fúvókát cserélek?
Sziasztok!Átépítés miatt eladók a képen látható motorról pár leszedett alkatész.Az ülés javítást igényel,az első felfogató fülek, de a többi alkatrész hibátlan ,a karbiba új szivató, suber tű, tömítés, a sziócső és a levegőszűrő is csak kibontva lettek.Cserébe érdekel 16"-os hátsó kerék és 125-ös etz ülés erősített blokktartó értékegyeztetéssel.Adatlapon az elérhetőségem.