ahh am vicc az egesz foleg ha csaj viszi a mocit, elso korbe mindig megy a okitas stb elvittem 1 bacsihoz masfel hetig volt nala a moci kicserelte az iranyjelzoket atnezte bekototte a dolgokat + feklampa kapcsolot vagy mit cserelte ki de mikor levittem rendesen kiakadva fenhangon magyarazta a dolgokat nemigazan ertettem h mi baja a bacsinak..mikor mondtam a muszerfalat akkor teljesen kiakadt h nem a gyarit akarom visszatenni (most nincs rajta semmi egyebkent.. )kicsi univerzalisat szeretnek mert cross fejidom van a mocin es a gyari eleve nem ferne moge vagy ha be is kokanyolna baromi ronda lenne .mind1 azt mondta h az univerzalis nem jo .es ordit h ilyen hulyeseget hogy talalhatok ki...bar ketlem h nem megoldhato a dolog.. . Vagy nemtudta volna megcsinalni vagy nem akarta...
Nem tudom hol végzett a srác, és ez nem is igazán releváns ebből a szempontból, az viszont döbbenet, hogy ez a „csávó” dolgozott anno domini Karsainál, meg legjobb tudomásom szerint a KTM-nél is. Mondjuk lehet, hogy utóbbinál csak felületkezelő-managerként alkalmazták, de sajnos gyanús, hogy nem. :/
Én találtam normális szerelőt - igaz a szomszéd megyében -, aki kvázi bármit meg tud csinálni, és olyan műhelye van, amiről a legtöbb szerelő csak álmodik. Számlát is ad mindenről, ha kell, akkor ő hív, nem neked kell minden nap szenvedni ezzel a résszel sem.
Ahol nincs olyan általános dolog mint például a „szinkron-gép”, ott miért is nem lepődöm meg, hogy speciális dolgok sincsenek? Tárolni meg... aki 5-nél több motort nem tud elszállásolni úgymond, az inkább ne is foglalkozzon ezzel az egésszel, mindenki jobban jár, ha hagyja a francba.
A bilincsek csodás visszarakása az igazán bosszantó az én történetemben egyébként, nem is csak az átverés, gányolás. Aki már itt ilyen slendrián, az mire képes egy blokk széthúzásánál?