Ajánlottátok, h 200-as pálya gumit tegyek a K7-1000re. Sajnos nincs módom cserélgetni annyit azért nem pályázok vele.
Mi a véleményetek a 200-as M7rr-ről?
hossz és löket. nekem k4 600-ban van. esztergáltattam egy 5mm gyűrűt a nyakához, így 1 mm híján gyári a hossz, de mivel 6 mm állítási lehetőség van, nem vesztettem csak egyet. az aksi előtt lelógó műanyag lap kissé hozzáér, de egyébként nem probléma
Most tartunk ott, hogy az ugyved megkapta a rendorsegi papirokat igy tudtam szolni a srac biztositojanak a karesemenyrol es h kuldjenek ki egy szakertot. A helyszineles alapjan teljes mertekben az autos a hibas, a szakerto ezt meg cafolhatja, de sztem biztos nem fogja. Erre varunk most, meg h hivjon vmi karfelmero h mikor jonni ki.
Öhlins SU503 hátsó rugóstag hibátlan állapotban eladó. Tavaly szervizelve (Zenith), plusz egy rugóval. Gyárilag GSXR1000 k5/6-ba való, de lehet másba is bele lehet rakni. iár: 189.000,-
Van jonehany, palyamotoros temaban peldaul: https://www.facebook.com/group...
Motor alkatreszhez meg inkabb tipus specifikusan keress egy csoportot, azzal jobban jarsz.
Jövőre kipróbálom a slicket, de szerintem még van 1-2 idény számomra az utcára is jó gumikkal. 6x20 percet voltam pályán eddig, köridőzés még arrébb van. Szeretnék jövőre egy oktatóval is pályázni, h jobban haladjak. Szerintem most -bár hideg is volt- épp, h puha volt a hátsóm, ezért olvadt meg annyira. Nem teljesen hidegen tettem 2.0-ra. Egyenlőre a pályára, a motorra és magamra is figyelnem kell, ami abszolút nem megy egyszerre.
Hali!
Szerintem mindenképpen érdemes feltenni. Nekem állítható van. Ez annyit jelent hogy van a tetején egy kis tekerő (állító). Gondolom ezzel tudod az áramlási keresztmetszetet állítani. 25 állása van az egyik véglet, hogy olyan mintha ott se lenne a másikban alig bírod tekerni. Én 20 állásban szoktam használni (25 a legkeményebb).
Mi a véleményetek a 200-as M7rr-ről?
nekem a sima nem személyi sérülésesek gördülékenyebben mentek.
Perec volt?
ez mitől fugg h mibe jó.csak a hossztól?
A biztosítónál.
Én is pascalplastot néztem.Mondjuk szerintem ezek az elemek kb testvérek is vele.
Honnan lehet rendelni elfogadható áron pályaidomszettet?
Köszi
Motor alkatreszhez meg inkabb tipus specifikusan keress egy csoportot, azzal jobban jarsz.
Ismertek olyan osztrák/német fórumot/facebook csoportot hasonló témával? Esetleg valami fb börzét ahol használt pályamotor cuccok vannak?
Szerintem mindenképpen érdemes feltenni. Nekem állítható van. Ez annyit jelent hogy van a tetején egy kis tekerő (állító). Gondolom ezzel tudod az áramlási keresztmetszetet állítani. 25 állása van az egyik véglet, hogy olyan mintha ott se lenne a másikban alig bírod tekerni. Én 20 állásban szoktam használni (25 a legkeményebb).