Bocsánatot kérek ha aznapi nagyon rossz egészségi állapotomban véletlenül ok nélkül támadtam neked. Ha akarsz eljössz hozzánk, és agyonversz - elvarrod az elvarratlan szálakat, pont leszarom.
Mindenesetre az itteni - felém irányuló - hangnem miatt nem keresem többé a motorosok társaságát, nem hiányzik ez nekem.
Nem az a gond. Hanem hogy se a halälod nem kivántam sem egyéb rosszat. Semmivel nem rontottam jobban a napod mint általában, de rengeteg példát tudnék keresni vissza ha lenne türelmem amikor épp te is belementél parttalan vitákba. Lehet aznap csak rossz napod volt, lehet félreolvastál sorokat de ugy, hogy azonnal ki is léptél, elég gerinctelen húzás volt.
És igen, nem változik semmi, te sem. Ha el tudod fogadni lehet, könnyebb lesz az életed.
Én veszem a fárdtságot, mert nem szeretem az elvarratlan szálakat.
Ujfent mégegyszer leírom: nem kívántam a halálod, ergo indokolatlan volt a túlzó kirohanásod. Olvass vissza, meg lehet találni az egész aznapi irogatást.
Ja, ha nem lenne világos. Soha nem kivántam még átvitt értelemben sem a halálát, valójában senkiét sem. Az életet értekes dolognak tartom és azzal nem szitkozódok. A koviddal zakkant meg aztán mindenkiben ellensäget látott, pláne az oltásellenesekben.
A drága jó Zoli a halálomat kívánta nyilvános fórumon naponta többször is, hónapok óta, és te meg aznap (addig nem, addig csak büdös tetves komcsinak neveztél rendszeresen...) oda álltál mellé, Zolink stílusában. Egyébként majdnem összejött a dolog neki (nektek): másnap (innen való viharos távozásom másnapján) már mentő vitt be a sürgősségire 210-es vérnyomással és folyamatos ritmuszavarral (szívizomgyulladásnak diagnosztizálták). Fél évig döglődtem... Bocs, nincsenek részletesebb (pontosabb) emlékeim a távozásom napjáról, nem voltam olyan állapotban hogy lehessenek.
Mióta vissza jöttem, Zoli legalább veszi a fáradságot hogy nem szól hozzám, én sem hozzá. Ezt mindenképpen az ő javára írom.
Egyébként belátom: hiba volt visszajönnöm, itt semmi nem változott: aki nem a "falka szerint ugat", annak csak folyamatos becsületsértés jár. Egyelőre nem lépek ki, de azt hiszem, nem is fogom törni magam utánatok, szeretett "motoros társaim" után...
Én a zolival valo vitájába merészeltem akkor beleszólni mert Zoli valamivel beleállt és arra irtam hogy Zoli nem teljesen ugy gondolta erre nekem esett. Ami szerintem igaz is lehetett mert Zoli ha valami csontot talál akkor eléggé sokáig trollkodik, de nem rosszindulatból inkább unalom űzésből.
Na, ez kemeny. Amugy az en halalomat kívánta Bogyo, mielott lelepett, es amugy jelentektelen ugy miatt, valamilyen afa elszamolas miatt, roviden a penz miatt.
Nem is tetszett mondjuk.
Minimum egy bocs illett volna ha már vissza ett a fene, de nem, sunnyogsz mintha nem is léteznék aztán meg háborogsz hogy megint elküldesz a picsába. Hű maradtál a tanult elveidhez. És ezért nem szabad hozzád hasonlókra döntéseket bizni.
Igazán? Akkor is mi a fasz bajod volt te nyomorult három éve is az volt a szerencséd hogy letapostál. Egy rossz szavam nem volt hozzád és lekurvaanyáztál? Hát a te büdös
kurva anyád te vén buzi. Nem nagyon szoktam megharagudni emberekre de ha mégis, akkor az ugy is marad.
Az internet nem felejt.....és én sem
Mindenki azt hiszi, hogy a nyugat MINKET támogat. Tudom, mandiner, de viszont vannak benne nevek és hivatkozások, azokat meg lehet keresni bárhol máshol.
Szerintem lehet -ne. A Fidesz is már mióta az ami? Az egyetemi kóterban már ismerték egymást, sőt, már dolgoztak is együtt. Az mennyi ide? 40 év idestova? Ez a pogácsa másnak sem sül meg egy választási időszak alatt a világon sehol. Egy állhatatos csoport szerintem tudna itt komolyan vehető ellenpólust csinálni, ne de nem 2040 előtt.
Amikor a közművelődésben dolgoztam, a művészettörténész kolléga mondott egy okosat, és szerintem még ő sem ismerte fel a saját kijelentésének értékét. Akkor.
Azt mondta arra, amikor én közöltem vele, hogy számomra az a művész, aki olyant csinál amit én nem tudok*, hogy az igazi művész soha nem a kézügyességétől ismerszik fel, hanem attól, hogy hosszú időn keresztül csinálja az alkotást. és milyen igaz ez a véleményem szerint, és pont igaz a Fideszre is. Ők ettől sikeresek annyira, amennyire láthatjuk.
Alul:
WILLEM DE KOONING: INTERCHANGE (300 MILLIÓ DOLLÁR, kb. 94 milliárd 800 millió Ft)
Ilyent azért festek, ha akarok, csak az aláírás miatt nem fog ennyit érni.
franciaország a legjobb példa. (meghajlós) Ott legalább felgyújtanak mindent meg borogatnak. Ezért sokkal jobban élnek a makronukkal meg a 40 % niggerükkel 😂
Érdekes, (ellopható) pénzért nem Putyinnál áll sorba, hanem az EU-nál. De már nem kap(unk) onnan sem, pont a nyilvánvaló európai értékek / érdekek elárulása miatt. A kisemmizést meg pont a jelenlegi hatalom "kiválasztottjai" végzik a lakosság többi részén - orosz technikájú folyamatos agymosással megtámogatva. Az EU-ban lassan mindenben utolsók vagyunk, csak a gazdag / átlagos (szegény) jövedelmi arányok nagyságában tudunk vezetni. "Brüsszel" helyében - jogos önvédelemből - úgy b@sznám ki Magyarországot az EU-ból, hogy csak úgy nyikkannánk. Akkor talán megjönne az "átlag" fideszes szavazópolgár esze is...
inább a lustaság meg az önzőség
sok éve volt valami traktoros felvonulás pesten jó sok gazda ment a parlament elő tünetni
itt is az egyik ember anyázott hogy így szemetek úgy szemetek, aztán kérdem tőle miért nem vagy pesten akkor te is tüntetni?
azt mondja nem megy mert drága az üzemanyag, meg amúgyis messze van........
Ő egy öreg komcsi, annak minden ódiumával.
Valamiért nem tud annyit összeszedni (ebben nem bántom, mert tudom az okát, akár lehet tényleg valós, áthidalhatatlan probléma, de ő valami darumérnök vagy valami ilyen), és nem beletörődik, hanem a többit húzná le.
Pedig szerintem nem éhezik, van autója, motorja, van pénze utazgatni, van pénze bagóra (és az iszik is, aki dohányzik), saját házban lakik, mégis, ő szerinte több jár* neki mint ami van, és ha nem kapja meg, akkor rohadjon el mindenki, akinek többje van, mint neki.
azért ugye azt te sem fogod fel hogy faszt mindenképp szopkodni kell egy ilyen kisemmizett országban ahhoz hogy életben maradjon
itt csak az a kérdés kiét
Ja. Pl bogyó aki a saját életét is képtelen jó létben tartani inkább másnak adja éhbérért azt a tudást, amiből mások gazdagodnak. Ugyan ez egy kicsit se zavarja mert zsigerből utál mindent és mindenért más a felelős, véletlenül se ő. Neki mondegy ha az egész országot eladják a feje felül csak kapjon ingyen kenyeret meg lakhatást. Igazi hazaáruló komcsibérenc. Ide is vissza ette a fene, mintha mi se történt volna, de csak azért hogy megint a faszságait szórja egy félüveg argus mellőll, mert már azt se ihat egy egésszel.
Itt kerül elő a fegyelem a közös cél érdekében a saját, egyéni érdekeken átlépve, HA olyan távlati célt határozok meg OLYAN emberekkel, akik ezt felfogják.
Igazából a lázadásban nincs partner sose, és egy maroknyi banda bem ér el semmit. Meg a másik, hogy érdekazonos csoportot nem tudsz összehozni mett az első körben kiderül mindenki mást akar.
Mindenesetre az itteni - felém irányuló - hangnem miatt nem keresem többé a motorosok társaságát, nem hiányzik ez nekem.