Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért kéne kiszedni belőle? Nekem pont ez lenne a hívószó hozzá még ha "gyári" rendszer is van benne mivel van hozzá alkatrész ha kell bőven, de nem szokott baja lenni. Zavarna ha túl olcsón közlekednél vele? 😁
öntheti a bútorbolt a pénzt ha csak ilyen lefosott szarokat tudsz venni
ha elmentél volna az ikeához raktári munkásnak most lenne pénzed jobb kocsira....
amúgymeg
miért nem inkább fiatalabb/jobb törött kocsikat nézel
ami kint 2 milla javítás szakszervizben azt itthon 400 alatt összehozza az ember
az eleje legyen törve ott nem kell hegesztgetni csak elem csere meg pár dolgot kihúzni aztán ugyanúgy nem rohad mint a többi része
ami már képről szar azon gondolkodni se kell főleg ha ottani töröknek nevezett cigó árulja
Majd megnezem.
A kopasznak van valami videója,volt valami hercehurcája a gáz kivétellel.
3 e euroert van egy vagon J aszma kombi,azokon kevesebb meter,es rozsda sincs mert fiatalabbak,de mind 1,4 turbos meg ilyesmik,dizel is van sok,azokat is kukaztam,tul sok nagyerteku cucc van bennuk amit cserelni kell.Amit listaztam sima szivo benzin 1,8.
pedig nem kéne szarozni szerintem.(ujjával nemet mutató) Ha már ennyire opel mániás meg kombit keresel vagy akkor itt van ez(meghajlós)
Azt 3-4 évig meg lenne oldva a problémád utána ezek úgy is elkezdenek halódni rendesen 😅
Mondjuk a Göttingeni ceges elado,annak jo a pontozasa,a gép képröl nem tunik rozdasnak,az lpg-t nem tom ki lehet e baszni belole forgalomba helyezes elött?

https://suchen.mobile.de/fahrz...
Mondtam azt is hogy a byd seagull lesz 4 ert veszek,erre a szemetek dolphin surf neven hoztak 8 ert.🤣
Vajon miert?
Én lettem batorak.🤣
Nem vagyok hajlando 5 milliot adni kocsira.De 3-at se.skót vagyok lélekben.🤣
És ugyis visszatekerem 100e-re.🤣
A caravanra irja a lakokocsit a fordito.Mer az opelnél ez a kombi neve.Bar attol meg rangathattak vele azt is.
Hogy nem takaritjak az max hanyagsag,atneztem vagy kétszaz képet,a nagyon lathatoan rozsdasak se mennek fel annyira,ahogy neztem,kb 5 centi ami van minden,az enyem is ilyen,odaig csuszatolja a felvert sar meg ho.Hacennyire felfele van az mar balesetes is.De azokat meg egy kereskedes olcsobban teszi fel mint 3e.
Majd keresek masikat,nem ragaszkodom egyikhez sem.15 eves 200k futott jarganyok böven millio alatt.Nem fogom kikaparni a szent nemet fogorvos pap misebejaro megkimelt agyonszervizelt autojat fruttiaron.
Neztem itthon is.
Joval kevesebb példany,es mig a nemet 200k-nal dobja el a magyar 300-350-nél,es nem 800e-1milla hanem 1,5.
Van 600 ert is marketplace-en de mind lakatosmariokanalas putriszökevenyek.
Na mindegy,élőben kell megszagerteni.
16 éves 200 ezret futott autót nem megvenni kell hanem eladni 😆
te meg elqrtad a dákót(kezeit széttáró) Azt mondtad, ha 3-4 milla között lesz eladó akkor veszel egyet(kezeit széttáró)
és tessék. Fent volt a hahun a legjobb vétel hibátlan dákó(kezeit széttáró) igaz nem töltött el a hirdetés 24 órát sem de te nem csaptál le a páratlan lehetőségre 😆
Mehmetet eléggé le is pontozták
A kék.Szerintem az rozsda.Ha sár lenne,akkor a küszöb alja is olyan lenne,szerintem Na meg aztán ha sár,akkor az lenne a minimum hogy letakarítják.Meg ha jól olvastam ezzel lakókocsit rángattak,az meg nem túl szerencsés.
Én a Mehmetet kerülném. Ennyi erővel vehetsz otthon, a Lákátos Dzsészönsztetemtől is 🤣
Van itt meg,nem makulatlant keresek hanem hogy par evig elmenjen ceges szaladgalonak.
A g-n sajnos kirepedt a hatso ivek vegen a rozsda,az nagyon foglalkozós.
Itt a következő csoda,meg egy mehmettől.🤣

Akkor csak én fogtam ki valami önérzetes vagy csalódott nácit.
Lehet meg nemetekhez képest is tul jol tudsz nemetül? 🤣
Erre megint csak a saját tapasztalataimat tudom felhozni. Több járművet vettem már, szinte mindet csak privát eladótól. Soha, senkit nem érdekelt, hogy magyar vagyok, max. csak kíváncsiságból kérdezték meg, amikor hallották, hogy a fiammal/kollégával egymás közt magyarul beszélünk, hogy milyen nyelven. Eddig mindig meg tudtuk venni, amit akartunk.
Ja,es pont a cegeket nezem,azokkal konnyebb a kiviteli rendszamos.Talan.
Januar elejen van egy hetem kint bóklaszni,akkor siman.Tervek szerint,addig pénzecskét meg elszantsagot gyüjtök.
Volt egy ingolstadt-ban,de az mar képröl se volt epuletes,hat még élőben.😂
Az a gond hogy ragabalyodtam az 1,8 asokra,nem engedem magam 1,6 ot venni,pedig abbol több van.
Mondanám, hogy gyere ki és segítek, de úgysem jössz ki . Eleve, a kijelentett autót csak tréleren tudnád elvinni, pl. a feketét privát eladótól. Ami nincs kijelentve, az talán jobb lenne neked, mert "lábon" haza tudnád vinni, de ehhez komoly elhatározás kell. Egyébként a leírás szerint a feketén is vannak a korához illő rozsdásodások a csomagtartóajtón, plusz az antennatömítés cserére szorul.
Ráadásul a német privát eladó még német tudassal se mindig áll szóba magyarral. Megtapasztaltam mikor a ducatit vettem. Onnan is kinéztem egyet, perfekt német haverra biztam az érdeklődést. Simán leszart nagynehezen a kérdésre hogy akkor most el akarja adni vagy sem böfögött valami semmitmondót, de erre alapozni nem lehetett egy indulást németbe.
A feketének vagy a sötétkéknek?
Elöször azt hittem,de szerintem csak felkapott sar,vagy a jobbos is rozsdas mert ott ugyanaz csak vékonyabban.
A képeket nem lehet nagyitani,es nem annyira jo a felbontas.Ezert kell majd végigkutyagolni mindet sajnos.