Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rosszul látod ezt nagyon. Nem jár senki térrdig pénzben, én is észrevehető visszaesést tapasztalok kivitező vállalkozások szintén erre panaszkodnak. Nincs az a mértékű és jellegű támogatás amiről beszélsz. Néha kimehetnél a valóságba is nem csak a kanapé és a csatornapart közt ingázva szivod magadba a net hülyeségeit.
Lehet csak megpusztultak akik a kannas cefret nyakalták naphosszat.
én régen sokat szereltem az egész országban, mostanában már nem nagyon tudom csinálni, de azért még ismerősök vannak itt-ott
és inkább hiszek egy melósnak aki azt mondja hogy múlt nyáron heti 6 nap palackozták az ásványvizet 10-12 órában, idén meg nem is kellett minden nap a palackozót beindítani
meg a boros akovel néha társalgok hogy lassan már nem lesz aki átvegye tőle a bort, volt hogy a balaton felvidékről ide hordta felénk mert ott mindenki besokallt a borral, de már itt se nagyon akarják átvenni
vagy ha igen akkor lófasz árért, eljutottunk oda hogy egy átlagos kékfrankos szőlőért nem adnak annyit mint egy fos biankáért amikor kb fel evan rajta és a termesztési költségek is magasabbak
szóval én inkább panaszokat hallok,
és meg tudom szűrni ki panaszkodik, mert aki vesz egy 30 millás traktort készpénzre meg havi 3 wellnes hétvégét be tud iktatni ott szavahihető panaszkodás
persze az ilyen főzi a pálinkát meg adja a bort papír nélkül azért fut a szekér, na de ez mindenkinek a saját döntése, ismerek olyat is aki szesz miatt 4 évet ült, ez benne van ebben a tevélenységben
ez gyurcsány idejében is ez volt meg kb mindig
az og1 leváltásának egy értelme lenne hogy nem döntene még jobban a nyomorba
mivel lusta vagyok átnyálazni minden pénzügyi beszámolót nem tido m bizonyítani de az elmúlt ciklus alatt nagyon jelentősen nőtt az államadósság
persze a bútorboltos tapsol neki mert a kölcsönből jut az embereknek is aztán többet vásárolnak
a kőművesek a burkolók a klímások se veszik észre hogy baj van mert nekik nincs baj, ott a sok túlárazott mindenféle támogatásos házépítés felújítás aztán térdig jár mindenki a pénzben
már a nyuggerek is milliós felújításokat csinálnak mert ugye visszajár a fele
csak ezt a támogatott felét valahonnan ki kellene gazdálkodni
nem túl rég ebszéltem kompresszor szervizes ismerőssel, gyári szerviz, és forgalmazó is azt mondja alig van munkájuk, 5 éve ilyen 3 hetekre előre voltak a munkákkal, most meg ha hvják pket többnyire másnap mennek, úgy hogy 1 emberes melóra ketten mennek hogy ne kelljen a cégnél ülni egész nap
kecsakemét környékén hetek óta áll szinte minden beszállító cég mert a merci pihent egy laza 3 hetet(idén nem először) de egyéb cégeknél i svannak gondok, de elginkább ami autóiparral összefügg
és ezek nem 10-20 fős cégek
szóval a lufi még feszül de már nem sokáig
a borosok is panaszkodnak, nem csak felénk a "műtrágyásnak" elkeresztelt borokkal, sopron felé nagy a baj, a villányi rész még azért üzemel, de itt is hullanak ki a kisebbek, balaton környéke is még megy de leginkább csak nyáron, eger felé idén még nem voltam, ott nem tudom mi a helyzet
az ásványvizesek is általában felezték a múlt évi bevételt és itt se a ner érdekeltségeket nézzük
bár itt kezd átalakulni a 19l vízre a piac meg erősödik a szóda is, fura mód sok étteremben is
Erre én is kíváncsi vagyok milyen médiákból tájékozódsz? Merthogy nemrég írtad az M1-TV2 nézők mennyire ostobák nem is nézed, szeretném én is összekapcsolni a te féle embereket médiákkal.
Te ezt a mérhetetlen belelátást honnan szerezted? Mer tavaly még nem voltál ilyen megvilágosodott.
Egyébként szerintem csak részben igaz amit irsz. Orbánék sose készültek pl kormányváltásra és most se tervezik
ismered szt a viccet amikor egy elvált anyuka kis gyerekkel összejött egy emberrel?
na az ember mindig elvitte fagyizni a srácot mentek ide oda kapott új biciklit xbox meg aminszem szájnak ingere
örökké faszákat ettek dőzsöltek
persze hitelből mert a pót apuci vette fel a hitekeket ész nélkül persze a javát a házra meg az anyuci fizetésére
aztán amikor már mindenhonnan jöttek a követelések akkor a pót apuci lelépett
aztán összejött anyuci egy másik emberrel aki okosabb volt mint az elődjei
eladta a gyerek biciklijét az xboxot a nagy tévét meg az összes többi olyan dolgot amire nem volt feltétlen szükség, kifizezte a hitelek egy részét a többit meg törlesztették de nem volt se fagyi se meki se kirándulások mert nem volt rá pénz
és
a gyerek az első pót apucit nagyon szerette a másodikat utálta pedig a második ténykedése miatt nem lettek hajléktalanok
na ilyen a nép is, picibadó sok juttatás habzsidőzsi lell mindenkinek
mert kb annyibaz esze mint a kisgyereknek....
nagyjából ez a probléma most is a hitel állomány nő, mett eszteken osztogatás folyik a bevétel csökken mert itt is esztelen osztogatás folyik
ahol van pénz(pl ner cégek) szinte 0 fejlesztés és szedik ki a pénzt a cégekből
aztán beszereznek egy ilyen hülyegyereket mint a petike és a nyakába varrnak mindent mert nála fog összedőlni minden
ha marad az o1g akkor folytatódik tovább minden még több kölcsön még több popuista intézkedés
de akkor is összedől acrendszer csak rá lesz fogva a háborúra a migránsokra az ursulára meg kb minden egyébre....
a pénzt meg kimentik. azt is amit 50 év múlva keresel neg azon is kölcsön van már
Te mondtad hogy milyen hülyék az ellenzéki emberek nem tudnak vissza emlékezni mi volt régen. Hány év kellett egy kormánynak ahhoz régen, hogy aztán felvegye az IMF hitelt? Hány év kellett egy kormánynak ahhoz régen hogy bevezesse a Bokros csomagot? Jelenleg 15 éve müködik az ország mi a problémád? Most jött el az idő most fog bedőlni minden? Vagy már elfelejtettek országot vezetni? Vagy ilyen sok idő kellett ahhoz hogy szétlopják az országot? Más pártnak ez simán menne egy ciklus alatt?
Jelen pillanatban szerintem kivárás van míg a népnek nyugaton elege lesz hogy a pénzükön minden más népet finanszíroznak csak őket nem.Egyenlőre még birják a propagandát hogy jó lesz nekik ha ukránoktól a szír agysebészekig mindenki kap támogatást.
Az afd eléggé jól megizmosodott,a lengyuszoknál a nawroczky is kavar,a franciáknál a tudja fene ki az a nő de már inkább lecsuknák és még sorolhatnám.
akkor ki kell lépni aztán basszák meg
mert egy ország nem egy háztartás
ha nekem nincs pénzem nem megyek pecázni 2 hétig aztán ennyi
de
vannak olyan tevékenységek amikre akkor is kell pénz ha nem hoz hasznot vagy éppen nincs rá pénz
pl zárjuk be a vasúti személyzállítást, adjuk el vasba a vagonokat szedjük fel a vonalakat csak az átmenőket hagyjuk meg

vagy pl jövő hónsptól megszűnik a bkv, eladják a buszokat villamosokat eladják a telephelyeket aztán lesz pénz szarásig
meg aztán rendőr, tűzoltó se kell mert minek, csak viszi a pénzt
kórhád is sokba van minek az, településenként egy dokira összedob a nép pénzt aztán aki fizet annak van ellátás
Ez az egyhangú elfogadás már jó régen nemigen érdekli a tisztelt uniós bürokratákat.Ha a nagyobb 6-8 ország elhatároz valamit akkor azt kell csinálni.
Ha te tudsz gazdálkodni akkor miért gondolod, hogy más ember nem tud? Pedig te azért nem vagy egy agytröszt...
na de azt a tervet el kellett fogadni mindenkinek.....
mondjuk a válogatás része se sikerült mert még 10 ezres nagyságrendben se asszimilálódtak
Mivel pont az volt a terv hogy johet barki,ezert aki akadalyozta,azt lehetett szopatni.
Amugy meg van egy Dublini egyezmeny a migracio szabalyozasara,elvileg a parhuzamos menedekkerelem megakadalyozasa miatt.
De,igazabol az volt a terv hogy ennek kereten belul aki kell azt kivalogatjak,aki nem arrol gondoskodjon az első határállam.
én 21 éve vettem fel kocsira hitelt mert kurva gyors kellett egy kombi kocsi
azóta nem volt hitel, egy laptop vásárlás volt még ami 12 havi részletre történt itt kamat nem volt csak valami kezelési mittudoménmi de szerintem az is 15 + éve volt már
ezen kívül sosem kellett hitel
kocsira se kellett volna mert volt másik csak egy melóhoz kellett egy kombi, mondjuk avval meg pont beszopattak mert egy evig se volt a meló kocsit meg vettük 4 éves kölcsönre
Te tudsz gazdálkodni a lehetőségedhez képest vagy veszed fel a hiteleket?
ezen kellene munkálkodni az európa parlamentben, és nem azon hogy melyik párt hogy tud alátenni a másik pártnak
biztos vagyok benne hogy az átlag ember nem örül az illegális migrációnak legyen az bármelyik ország lakosa
az illegális migráció mint fogalom is abszurd, minden ésszerűséget nélkülöz, ilyen szóöszetételnek lézerni sem kellene
Ezt meg az úniós szabályok tilják meg.
Még azért is kötelezettségszegési eljárást kaptunk birsággal mert a tranzitzónák konténerházaiban tartottuk a papírok nélküli migriket.
A nem tunik el minden közpénz,B szerinted az aki tavalyelőtt még túlárazott szerződést írt alá a saját testvérének,nem fogja ugyanazt csinálni?
én is beengednék bárkit
a ruszki-magyar laktanyákba elszállásolni, tegyék rendbe lakjansk éljenek tanuljanak
egy évük van a magyar nyelv elsajátítására, és utána még egy évük állandó melót találni
5 év állandó meló után nem kellene a laktanyában lakni de az első balhé után kerül vissza
a második után meg mehet haza ahonnét jött
mivel bevétel alig van a sok mutyi szerződés miatt kiadás meg rengeteg így vagy a bevételt növeled vagy a kiadást csökkented
vagy komcsi+fidesz módra ész nélkül veszed fel a kölcsönt
de mivel a csökkent értelmű lakosság ezt nem fogja fel hogy ha neki rossz az hosszú távon akár jó is lehet(persze abban az esetben nem ha a hagyományokhoz híven eltűnik minden közpénz)
így igérgetni kell meg újabb kölcsönöket felvenni aminek a visszafizetése majd más gondja lesz
csak kibirom ezt a pár hetet
de már rendeltem egy szalag csiszolót hogy a kardjaim meg tudjam rendesen élezni
Pedig petike beenged mindenkit, azt elhiheted, mert az az ára, hogy kormányozhasson, hogy az eu libsik seggét kell nyalni... Ráadásul pont a leghülyébb migránsok fognak itt maradni, mert amelyiknek egy csöpp esze van, ha már bent van az euróban tovább megy a németekhez meg beneluxokhoz.