Ja, de tudod. Megmondták. AfD, Orbán, Fico, Trump, meg Musk a náci. De valahogy mégsem a baloldali rohadékokra lövöldöznek ezek a bolondok.
A baj ezzel az, hogy előbb utóbb betelik a pohár, vissza lendül az inga és szélsőségre szélsőség lesz a válasz. Az az érzésem pont ezt akarják kiprovokálni hogy egy polgárháború legyen amerikában, meg európában, aztán át lehet venni a hatalmat, lehet kalifátust csinálni. Már lerohanni sem kell semmit, mert itt vannak. Magyarországgal mondjuk nem tudom mit csinálnak, mert a Filipinok azok keresztények és amúgy sem túl agresszívek.
Na folytatódik a minta hullanak a jobb oldali politikusok, de biztos ez is szívbeteg volt, nem az ólomtól halt meg a fejében. https://index.hu/kulfold/2025/...
Igen, most trendi szidni a Zorbánt, csak az bax fel, mikor olyan teszi, akinek egyébként qrvajó sora van... a plebs meg mindig szidja úgyis az aktuális vezetést, mert meg van róla győződve, hogy az a hibás az ő nyomorúságáért 😄
Megértünk már néhány gengszter váltást. Te is tudod hogy rövid a memória, akkor meg az épp regnáló kormányt fogja mindenki szidni, és senki nem szavazott rájuk.
most kb. úgy írsz nekem mintha én a tiszának drukkolnék 😂 Neked elmentek otthonról. A fidesz vagyon mentegetés kb. meg olyan mint a holokauszt tagadás 😅
Mint mar sokszor irtam,nagyon kevered a protekcionalizmust a korrupcioval,hogy luxiznak,hat a hozzad hasonlo egyszeru parasztnak (nem földműves ertelemben)ez lehet faj,ilyen a természetes regi komcsi irigyseg.
Valahol olvastam hogy ezen a dolgon minden orszag tőkésosztálya atment,es igazi tőkésként csak a 3.-4. generacio megy át.Nalunk még nagyon nem tartunk ott.
Nomeg két év gdp,itt latszik mennyire apro vagy,még szamologépet se tudsz használni lölö vagyona az cegérték.Es közelében sincs összesen az altalad képzeltnek.
Amit elkezd a következö tisza kormany ügyködni siman bezarjak az összeset,kézzelfogható pénz töredéke lesz,de marad utana vagy 50-100e leépitett munkás.
Es a gazdasag kb 30% at iranyito ner helyett megint a kulfoldi cegcsoportok lesznek azon a reszen is uralkodók.
Semmi sem fog valtozni,talan annyi hogy az evek soran visszavasarolt alkami cegek ujra eladasra kerulnek,es megint fizethetsz a francia viz,nemet gaz,sved elektromos cegnek.Az olyan fasza volt regen is.
Nomeg lesznek kishalak akik péter köreben luxiznak.Oszt ennyi.
még ott van(kezeit széttáró) Egyébként azt nem értem, hogy te miért véded a nyílvánvaló tolvajlásukat? Szerintem nincs a világon még egy olyan ország ahol a vezetőség ennyit lenyúlt volna a közvagyonból(kezei széttáró) Lehet, hogy zselé beelőzte őket de azt nem a sajátjuktól lopta az adta neki európa és amerika 😅 Orbánnak volt egy csomó jó húzása(meghajlós) Amikor a gyúrcsány-bajnai bedöntötte az országot 2008-2009-ben és 2010 vityáék hatalomra kerültek viszonylag gyorsan visszalapátolták a szart a lóba amit a libsik csináltak(kezeit széttáró) 2008-2009-be egy paraszthajszálnyira voltunk a tényleges államcsődtől. Vityáék kipicsázták az imf-et amit bajnaiék hívtak. Emléxem gyúrcsány már le is mondott nem vitte végig a ciklusát rájött, hogy onnan nem fog tudni felállni. Vitya elküldte az ímf-et simort a jegybankelnököt csak egy év múlva tudta elzavarni mert az ő mandátuma 5 évre szólt. abban a pillanatban megszüntette vitya a pénzszivattyút ami úgy működött, hogy külföldi befektetők a külföldi államtól felvett 1%-os kamatozású hiteleket át tolták hozzánk az mnb-be és évente 10% hozamra itt parkoltatták. 9% kamatot úgy porszívóztak ki innen minden éven, hogy nem hoztak beruházást, nem teremtettek munkahelyeket, nem vállaltak kockázatot(kezeit széttáró) soha annyi pénz még nem volt az országban mint akkor a 9% kamatot meg a magyar emberek termelték ki a verejtékük árán(kezeit széttáró) Na orbánék rohamos tempóban el is kezdték vágni fél év alatt a 10% rögtön lett 1. Aztán elkezdte külön adóval sújtani a külföldi bankokat és multikat. Szóval rögtön a kormányzásuk elején az únióban szembe széllel harcolt és harcol azóta is. A következő nagy dobása a határkerítés és a gazdasági migráció megfékezése volt. Orkánerejű szélben hajtotta ezt végre. Neki köszönhetjük, hogy a mai nap szabadon biztonságban félelem nélkül érezhetjük magunkat az országunkba a városunkba az utcánkba(meghajlós) A fényes nyugaton ez már nem ilyen egyértelmű. (ujjával nemet mutató) Nem kell fél gdp az itt lebzselő munkanélküli antiszociális alakok 100 ezreinek a fenntartására költeni(ujjával nemet mutató) Aztán jött a kovid. Azt pl. pont rosszul kezelték bár ezért nem bántom mert ezt mindenki rosszul kezelte talán egy ország kivételével finnek vagy svédek vagy valami északi nép aki azt mondta szarik ő a korlátozásokra nem vezet be semmit se neki a gazdasága ne omoljon össze piszlicsáré dolgok miatt(kezeit széttáró) Az energiaválságnál már csak sodródtunk az árral bár kibulizta, hogy mi kapjuk az oroszoktól a földgázt és a kőolajat.(kezeit széttáró) Az elmúlt 15 év legfőbb alaplépései ezek voltak és volt egy rahedli kisebb volumenű ami segítette az országot. Ezek tények és elvitathatatlan sikerek. Ez a serpenyő egyik oldala a másik oldala az,hogy zrt-t csinált az országból ahol a ner a tulajdonos és az igazgatóság mészáros meg az elnök vezérigazgató(kezeit széttáró) Mindennek fényében az emberek csak a serpenyő rosszabbik oldalát látják. De mit is látnának hisz az a látványos. És vityáék mindent el is követtek annak érdekében, hogy ez így legyen. Ahelyett, hogy valahol külföldön messze az országtól urizáltak volna kastélyokkal, 60 pusztákkal, ferrárikkal.(kezeit széttáró)
ma épen összefutottam egy régi ismerősömmel ő 60 pluszos 40 éve vállalkozik és bizony szaladgálnak nála a mrd-ok. Egy értelmiségi értelmes faszi. Ennek ellenére ő csak a mérleg rosszabbik oldalát látja. Attól függetlenül, hogy ő nyertese volt az orbán érának a legtöbb pénzét pont a vitya ideje alatt szerezte. Azt mondta orbánt el kell takarítani ő azért fog a tiszára szavazni mert mindegy ki csak orbán ne(szemeit körbeforgató) Mondtam neki, hogy én a másik oldalra fogok szavazni tehát az ő szavazatát nullázni fogom. Ha megígéri, hogy nem megy el szavazni akkor én sem megyek 😅
hát amikor bajnai lett az uniós pénzek szétosztásáért felelős miniszter hát... 😅
előtte nem volt ilyen minisztérium ők csináltak 😅 nyílván loptak azok is pofátlan módon de vityáék azért lényegesen fentebb emelték a tétet.
azért a mérték nem mind1(kezeit széttáró) Fletóék azt loptak amit tudtak vityáék meg mindent is (kezeit széttáró)
Azért az igazsághoz hozzátartozik hogy csak azt tudják ellopni,amit lehet.Ha az elődök meg tudták volna tenni,pontosan ellopták volna ugyanezt az összeget.Szóval az hogy rekord összeg semmit nem számít,mert amit fletóék elloptak a maga idejében biztos az is rekord volt.
Jaufenem álltunk vagy egy órát, szerencsére megálltunk kajálni mer amugy három is lett volna biztos. Hágón sose jó a baleset. Négy motor akadt össze de alapjábanvéve egy motor három másikkal. Szóval ilyenbe se keveredtem eddig de nagy szivás. Timelsjoch simán jó volt de a baleset miatt ötztaller kimaradt.
hát csak szerinted annyi. Csak az orbán közvetlen családja több mint 16 fő. Baszki a nerbe beletartozik mindenki aki az elsíbolt pénzek haszonélvezője. A petya is ide tartozott amíg át nem állt a sötét oldalra. 😅 Szóvl az 500-as szám is a 80 e mrd hidd el nagyjából jó helyen vannak sajnos(kezeit széttáró) Fogalmam sincs te miért próbálod a fideszeseket beállítani ministráns fiúkáknak? Az egy dolog, hogy ettől függetlenül közel távol nincs helyettük jobb esetleg a mihazánk de az sosem fog hatalomra kerülni. Te meg állandóan véded ezeket ami már régen mindenki számára nyílvánvaló. Ezek gíneszrekordot loptak a regnálásuk alatt. Annyit amennyit a fogyó holdról is tisztán lehet látni(kezeit széttáró) A trónról ezeket csak zselé taszította le, nincs még egy olyan oligarha bázisa a világnak akik egyi pénzt kazlasztak össze gyakorlatilag világrekord. Vitya volt a vörd sanpion most zselé egy orrhosszal megelőzte mióta megy az ukrán buli(kezeit széttáró)
https://www.elemi.hu/a-black-l...