Hátsó lökös,csomagterajto horpadt,bal hatso ajto huzva,egy ezrest le kene alkudni.
Van egy masik csak fekete es privat elado,azokkal nehezebben ertetem meg magam német tudas nelkul.
Szerintem te azt nem látod át, hogy a világpolitikai világgazdasági helyzet, nemzetközi kapcsolatok hatással lehet egy ország gazdaságára lakosság életére.
Nemattólvan hanem kipukkadt a lufi...
Baszki nagyon pörög a lekotlott astra biznisz.Hétvegen parkoltam a mobilen vagy 20db-ot mara mar csak 15 van.😂
Az egyhetes meritesbol mar csak egy enyhen törött van,bar az mozgat picit mert szervizkönyv 8 evig vezetve volt.😂
10plusz millás autókért sose álltak sorba, sőt a németeknél se állnak sorba.........ebből csak azt a konzekvenciát lehet levonni, hogy mégiscsak van pénz mert nem a lekottlott astrát viszik hanem a fiatal autót várakozás nélkül.
Ha nem lenne pénz huszéves autókért verekednének, de azokat csak a cigók viszik szinte már. Ellenben mozog a piac és egy fillért nem tudsz már egy autó árából se alkudni. De amikor én is kerestem amit kinéztem héten belül elvitték. És nem egyet.
teszkós párizsi meg a farhát tuti jobban fogy
de szerintem az a mérce amit az átlag polgár vesz az sokkal jobban tükrözi a családok pénzügyi helyzetét
amikor kocsmák zárnak be százszámra és a "köznép" éttermei bezárnak akkor már a baj köztünk van
és persze mondhatjuk hogy a maradék pár étterembe helyet nem tudsz foglalni vasárnap dél felé, de hétköznap meg alig van betérő vendég, nálunk is rászoktak a menzára meg a menza házhoz szállításra mert különben hétköznap becsukhatnák a kajáldát
én azért azt látom az átlag dolgozó azért nem sok mindent bővít, max hitelre azt meg ugye ha felveszi indulhat a recesszió mert nem költ semmire sem amíg a törlesztés tart
De nem ennyiből áll a világ. Ráadásul én a borokat pont leszarom meg még jó sokan. Nyilván ez az egyik amit elenged az ember. Amugy se létszükséglet. A kézműves sörök meg jo drágák ellenben jo szarok. Én szeretemna jó söröket de a kézművesekbe igen sokszor csalódtam.
felénk megy még ez a felújítási mizéria, csomó ismerős tudok aki csinálja van közte 70+ éves is
tanya felújítás is szerintem beindul ott vannak(lesznek) 80% támogatású elemek is
mivel ilyen gépeket javítottam nem sok egyéb céget ismerek
de azért egész jó idikátor ez a kettő mert két különböző csoport fogyassza ezeket
amúgy nem csak a pet halódik
egyedül ami megy az a boros "bemutatótermek" borkóstolók meg hasonló rendezvények, de csak ha magának csinálja, a fesztiválok is csapnivalóak
amúgy nemrég beszéltem emberrek aki kézműves söröket csinál vagy 20 éve de azt mondja hogy ha a a jövő év is ilyen fos lesz abbahagyja
ugyanezt látom én is(kezeit széttáró) Felraktam a szpringit tegnap délután ahogy hazaértem a kirándulásról egy 100 assal olcsóbban mint amit ér, most meg elvitték. 4-en hívtak máma miatta(kezeit széttáró) Szóval van itt pénz(kezeit széttáró)
Egyébként hiányoztam?
Te mióta lettél ilyen nagy liberális baloldali? az baszott föl, hogy megdrágult a vödrös nápolyi? 😁
Én nem látom azt a nagy nyomort, pénteken a tesco parkolóban 100 méterre az ajtótól tudtok megállni, ha elmegyek egy nagyobb város plázájába, 6 kört kell tennem, mire le tudok parkolni...
A visszavalto rendszer is befolyasolhatja az asvsnyviz piacot,van aki szurot basz fel a csapra es szarik a petpalackosra.
A kannasbor helyett meg jobbat vesznek.
Van egy masik csak fekete es privat elado,azokkal nehezebben ertetem meg magam német tudas nelkul.
https://suchen.mobile.de/fahrz...
Lehet szagérteni,fikázni. 🤣
https://suchen.mobile.de/fahrz...
Nemattólvan hanem kipukkadt a lufi...
Az egyhetes meritesbol mar csak egy enyhen törött van,bar az mozgat picit mert szervizkönyv 8 evig vezetve volt.😂
Ha nem lenne pénz huszéves autókért verekednének, de azokat csak a cigók viszik szinte már. Ellenben mozog a piac és egy fillért nem tudsz már egy autó árából se alkudni. De amikor én is kerestem amit kinéztem héten belül elvitték. És nem egyet.
ha lenne sok pénze a népnek akkor a 10+ millás gépekért állnának sorba nem a limlomokokért
de szerintem az a mérce amit az átlag polgár vesz az sokkal jobban tükrözi a családok pénzügyi helyzetét
amikor kocsmák zárnak be százszámra és a "köznép" éttermei bezárnak akkor már a baj köztünk van
és persze mondhatjuk hogy a maradék pár étterembe helyet nem tudsz foglalni vasárnap dél felé, de hétköznap meg alig van betérő vendég, nálunk is rászoktak a menzára meg a menza házhoz szállításra mert különben hétköznap becsukhatnák a kajáldát
én azért azt látom az átlag dolgozó azért nem sok mindent bővít, max hitelre azt meg ugye ha felveszi indulhat a recesszió mert nem költ semmire sem amíg a törlesztés tart
tanya felújítás is szerintem beindul ott vannak(lesznek) 80% támogatású elemek is
de azért egész jó idikátor ez a kettő mert két különböző csoport fogyassza ezeket
amúgy nem csak a pet halódik
egyedül ami megy az a boros "bemutatótermek" borkóstolók meg hasonló rendezvények, de csak ha magának csinálja, a fesztiválok is csapnivalóak
amúgy nemrég beszéltem emberrek aki kézműves söröket csinál vagy 20 éve de azt mondja hogy ha a a jövő év is ilyen fos lesz abbahagyja
Egyébként hiányoztam?
Én nem látom azt a nagy nyomort, pénteken a tesco parkolóban 100 méterre az ajtótól tudtok megállni, ha elmegyek egy nagyobb város plázájába, 6 kört kell tennem, mire le tudok parkolni...
A kannasbor helyett meg jobbat vesznek.