Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tom,de kanadaba emigralt,informatikusnak.
Amugy szentpétervar kurvajol nez ki,meg most néztem videot vlagyimirről,valami vallasos-turistas kisvaros.Asse rossz.
De a moszkvai vastemplom az nem gyenge.
Aszittem meghallgattad.
Oda minek
Honnan tudjam. Nem álltam meg, amugy is felidegesit a megjelenése is.
Nem is tudtam hogy szabadlábon van.

Viszont ma bejelentkezett a youtube-on a Tomcat csavo.Mar egy jó ideje nem aktiv,csak kiment a ruszkikhoz.🤔
Meg mindig egy hangszinnel nyomja vegig mint egy robot?
A törpeegér selyemmajom mezőkövesd főterén nyomja a marketinget.....amekkora város, szellős a főtér ami nem is nagy
(meghajlós)
Lesz egy tomegrendezveny, ahola az 'elfeledett es elarult brit lakossag' demonstral. Jonnek beszedet tartani es reszt venni francia, lengyel, nemet stb. politikusok, csak az angol alsohazbol nem jelezte senki, hogy tiszteletet tenne. Aszongya a Tommy Robinson (ficko a videoban, angol szelsojobbos aktivista), hogy ez is azt mutatja, mennyire elszakadt egymastol az angol politikai elit es a lakossag.
tök jó, hogy linkelgeted az angol dolgaidat. Itt is meg a viccesen is. Kötelező mindenkinek tudni angolul? Most több mint 1 millióan, ki hova megy szeptember 13-án?
csak igaza van vitya faterjának(gondolkodós) Az a 60 puszta egy gazdaság(kezeit széttáró) A medence meg nem úszómedence hanem bárányfürdető(meghajlós)
Nem csak angliára igaz...
https://youtube.com/shorts/I_S...
Eleg a feluletes ismertseg,zseni vagyok.
Asse tudom mi az a digi dolog.
Ha mar szovahoztad,legalabb egy helyi tiszas poszt kinez az apoban gyujtott pintok miatt neked.
Karakterre vagy szora meri az aplikacio? 🤣
Persze, csak azért túl sok a "szerencsés" véletlen, pont akkor amikor szorul a hurok a kommunistáknak.
Haider is pont akkor szenvedett autóbalesetet amikor kezdett kellemetlen lenni.
És azt is tudjuk hogy a titkosszolgálatot is használták az AfD ellen, de most biztos nem erről van szó, csak véletlen volt.
Tényleg mennyire jól ismersz! ja, nem... 😅
Melyik harcosok klubjába, vagy digitális frincfrancba sikerült belépned? Ez az irányomban érzett gyűlölet és értetlenség példa értékű lenne bárhol. Itt egy kép Hatvanpusztáról ahogy jutalomból fürcsizhettek 😁 :
rákerestem mindkettőre inkább a nógrádi lesz, gyorsan szinte szünet nélkül tolja az információkat, aminek a többsége lehet igaz, de a következtetései kb sosem jönnek be, igaz válltoztatja is minden héten
Hat,en mar vartakak.
Ettol meg tartom.
Ha itthon januarban ugyanilyen kondiciokkal hal meg hat tiszas,es kijon hirkent,te az elsok kozt osztanad meg hogy orban olte meg oket.
Mert ilyen vagy.
Es ezt se pozitivan se negativan nem velemenyezem.Tenykent kozlom.
Hiányoztál mint sz@r a zsebbe... 😁
De ha nem csak a baszogatás miatt kerültél volna elő, és megnéznéd rendesen a dolgot:
Egy idézőjelek közötti mondatot raktam be. Nem véleményeztem a dolgot sem pozitívan sem negatívan! Az AfD szóvivője mondta! Akkor szerinted a saját pártja ellen fordult, vaaagy hazudik? Egyik sem jó! Szóval mi is a bajod? Unatkozol?
Mind a hat a tartományi válsztás előtt?
Ha a tiszabol hasonló kondícióban halnak meg hatan januárban te írnád le hogy orbán személyesen nyírta ki őket.
"Az AfD egyik szóvivője elmondta: Ralph Lange és Wolfgang Klinger súlyos betegséggel küzdött, Wolfgang Seitz szintén beteg volt, szívinfarktus végzett vele. Stefan Berendes is természetes halált halt."
https://www.youtube.com/shorts...

"idegenkezűség nem merült fel......mert mi tettük el őket lábalól"
Illetve az ellenkezőjét amit mond. 😁
az nem olyan hadarós 😆 de az sem találja el sosem.(kezeit széttáró) Drábikra gondol de az sem hadar csak furán beszél meg nehezen jutnak eszébe a szavak mert egész életét amerikában élte le.(kezeit széttáró) Szintén rosszul jósól 😅 Nem tudtok itt nekem egy biztonság politikai szakértőt egy elemzőt sem mondani aki csak közelében járna a féligazságnak is(legyintős) Egy fiatal gyerek volt amikor trampit megválasztották és már mindenki borítékolta, hogy a háborúnak innentől vége, aki megmondta ez a háború nem most fog befejeződni jó esetben is évek múlva. Aztán elsorolta, hogy miért de én már nem emléxem(kezeit széttáró) Ez az egy gyerek volt eddig az egyetlen aki frankón megmondta. és ezt úgy, hogy az összes többi elemző, szakértő kiröhögte hiszen trampli akkor már hatalmon volt(kezeit széttáró) És lám-lám(kezeit széttáró) Egyébként azóta sem láttam ezt a srácot akkor véletlenül dobta be a tub(kezeit széttáró)
az lesz az
szar a térerő aztán a youtube be se akar tölteni rendesen
na ő nagy segítség lenne a tippmixben mert mindig azt kell megtenni amit nem mond
miért ne tudna felkészülni? az únió is felkészült 3 napi hidegélelem kötelezően náluk van az meg már mindenre is elég(meghajlós)