Hát ez az....mindegy milyen szar, bár szerintem neked se szar a mostani, de ha sokkal szarabb is lesz az jo lesz...
Szerintem meg nem....a kis hercegbl brüsszeli bérenc, lesz ukrán harc lesz drága gáz lesz kevesebb lóvé .er ők is lopni akarnak de már nem.lesz honnan csak ha eladnak az országból valamit, lesznek migránsok mer azokat ugyis idebassz a gyökér német mwr már nem tudnak mit kezdeni velük. Szóval jobb biztos nem lesz, de másik darab szart rágcsálni sokkal izletesebb.
De majd rájöttők, csak ne sopánkodjatok hogy de nem erről volt szó. Ha csak egy ilyen ellenzéki esélyesre tellik az nem a fidesz szégyene
akikkel én beszélek, nem így értékeli. akik eljárnak szavazni, azok nagyrészt azon az állásponton vannak, h mostmár mindegy, csak ne a pohos uralma alatt legyünk, mert ennyi kárt még senki sem csinált mint a narancsbolsik
Dehogy találta... csak megsértődött...Lesz majd pofára esés a most pajzsra emelőknél ha ne adj isten nyer. Meg neki is, mert ha brüsszel nem küld neki politikusokat itthon nem nagyon fog találni maga köré
pontosan minden ugyanígy volt nálunk is ahogy leírtad.(meghajlós) Én meg sajnálom, hogy ez a rendszer már nincs addig volt rend fegyelem amíg működött így a rendszer. Mondom ezt úgy, hogy én is kaptam pofont ha nem tudtam elmenekülni a rendőröktől a szimóval és soxor toltam hazáig a vasat én is 😅 De mindig tudtam mi miért történt és nem lázadoztam mert rászolgáltam. (kezeit széttáró) Aztán eljött az idő, hogy inkább levizsgáztunk motorból meg nem mentünk két személlyel utánfutóról dinnyét lopni vagy márkajeleket gyűjteni az autókról(kezeit széttáró) megneveltek(kezeit széttáró) Most is ezt kéne. (gondolkodós) De ma már az van ha a rendőr csak csúnyán néz valakire simán bírósági ügyet csinál belőle. Szerintem meg nincs ez így jól mert akinek rendet kellene tartani az sem mer ennek okán(kezeit széttáró)
ha végigolvastad a wikit igazából nem menekült vagyis nem a szó szoros értelmében 😇 Csak rá akartak verni 2 év letöltendőt valami pisztlicsáré ügy miatt és úgy gondolta, hogy inkább valahol külföldön várja meg az ügy végkimenetelét. Aztán leszopatott mindenkit olyan nagy pénzeket perelt ki a rendőrségtől és egyéb hatóságoktól. Végül másodfokon 1,6 évre csökkentették a büntetést 4 évre felfüggesztve
"Tomcat véleménye szerint azért került sor másodfokon a büntetés enyhítésére, mert miután az elsőfokú ítéletet országos főhírként tálalták, politikailag kellemetlen lett volna megmagyarázni, miért nem tudják azt végrehajtani."
Egyébként megrángatta az egész magyar karhatalmi rendszert ahol ezt nemzetközi fórumokon elfogadták és mendékkérőként befogadták:
" Polgár 2016 végén Kanadába távozott, és Torontóban tartózkodik, amit az Interpol megerősített. Az elsőfokú ítélet kihirdetése után ezért a bíróság kiadatási kérelemmel fordult a kanadai kormányhoz. Ezt azonban a kanadai fél elutasította, mivel Tomcat időközben menedékjogért folyamodott a magyar bíróság nyílt elfogultságára és a büntetőeljárás törvénytelenségére hivatkozva. A YouTube-on, vlogjában is felmutatott irat szerint menedékkérelmét Kanada befogadta, miután a büntetőeljárás irataival bizonyította, hogy a magyar bíróság részéről olyan súlyos visszaélések történtek, amelyek összeegyeztethetetlenek a tisztességes eljárás nemzetközileg elismert szabályaival.[135] "
Aztán a rendőrség számos esetben nem működött velük közre szándékosan szívatták őket de ezt a rendőrség a végén minden egyes alkalommal beszopta. Vagy 30 ügyben jelentette fel a rendőrséget és nyert ellenük pert súlyos pénzbírságra ítélve a rend éber őreit. meg hát ki is rugdosták ezeket a testülettől. Ez a faszi kiállt magáért ez kétségtelen(kezeit széttáró)
"2015 végén a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság belső vizsgálata megállapította, hogy a kábítószeres fiatalember megtalálása után a Tolvajkergetők azonnal értesítették a rendőrséget, és segítséget kértek, azonban az ügyeletet ellátó rendőr tévedésből Nagykovácsiba irányította a járőrt, majd megérkezése előtt visszafordította, és így cserbenhagyta a Tolvajkergetőket a veszélyes helyzetben. Ezt csak akkor tette meg, amikor Tomcat másodszor is felhívta, és sürgős segítséget kért a verekedés miatt, mentőt is kérve a helyszínre. Kiss Dániel rendőr főtörzsőrmester ellen szolgálati kötelességszegés vétsége miatt vádat emeltek és, 2016 novemberében jogerősen elítélték.[132][133] Tomcat feltételezése szerint a rendőrök azért viselkedtek velük páratlanul aljas módon, és próbálták őket súlyos bűncselekmény vádjába keverni, hogy kollégájuk mulasztását eltussolják.[134]"
szerintem 100 évente sem születik ilyen ember egy ilyen vezető(gondolkodós) Nehéz lenne azt megmondani ha ez az ember hatalomra kerül ő lett volna e egy újkori sztálin vagy hitler. Esetleg Egy olyan vezéregyéniség aki valóban rendet tett volna az országban, hogy ne a tolvajnak, rablónak, gyilkosnak,lakásfoglalónak munkátkerülő cigánynak legyenek jogai(szemeit körbeforgató) Szerintem ez az ürge mindent meg tudott volna valósítani aminek ez az ország a közelében sem volt soha(kezeit széttáró)
ez kb mindenhol így volt, nekünk is nem egyszer elvették a kerékszelep&benzincső&gyertyakábel szentháromságot a szimóról
volt akit meg is pofoztak, nekem annyiból volt jó hogy a helyi kmb-s ismerte fatert mert osztálytársak voltak szóval engen sosem vertek, de attól még ugyanúgy tolhattam hazáig a szimót
mondjuk igazándiból csak azokat verték akik nem álltak meg, repült a 4 góliát elemes lámpa aztán az okozott kárt a zsiguli szélvédőben is
sokszor összefogtak a szomszéd kmb-s emberrel aztán ha betörés volt vagy ilyesmi sorba vertek minden cigót addig ameddig meg nem lett a tettes, nem is volt gond egy cigóval sem
de ezek az idők elmúltak, remélhetőleg enm is jönnek vissza, bár egy kis szigorúság nem ártana, legalább 2-3 ezer emberként kellene egy szolgálatot teljesítő rendőr az utcákon, és nem 35 kilós csini cicák
Távolabbi rokonom KMB volt Somogyban, egy kis faluban. Jó nagy darab ember volt, egy kurvanagy német-juhásszal 😁 ha etnikumot látott, előbb ütött, aztán kérdezett 😁 ezt a szoci renccerben még meg lehetett csinálni... rend is volt a faluban, nem volt visszabeszélés 😅 mondhatjuk kiskirálynak is, de akkor ő volt Mátyás király 😁
Kemény csávó... ő képes lett volna forradalmat csinálni, és politikai takarítást végezni - talán épp ezért támadta minden oldal...
...aztán eltűnt, sztem belefáradt a szélmalom harcba, vagy felajánlották neki, hogy öngyilkos lesz, ha ezt nem fejezi abba. Csórikám Kanadáig menekült. Nagy ember.
ebben ismét az lett volna a hiba hogy önbíráskodásra adott volna okot,és kifejlődött volna egy helyi kiskirályi rendszer
amúgy a plgárőri rendszer pont erre lett kitalálva, pl lopják a kocsmában a bicikliket meglapulnak és kifigyelik ki lopja majd szólnak a yardnak és tetten lehet érni
Hát elolvastam a róla szóló wikit. Nem rövid de jó olvasmány 😅
Ez a pali már akkor is élete végig jó módban élne ha csak azt a pénzt kellene elköltenie amit 15 év alatt a rendőrségről leperelt a rendőrség jogtalan dolgai miatt 😅 Na ha mondjuk a belügyminiszter ilyen fajta fószer lenne akkor itt 2 hét alatt tényleg rend lenne.(meghajlós)
Ez a faszi többet tett a hazáért mint az összes politikai párt együttvéve a rendszerváltás óta(kezeit széttáró) persze jutalmul elüldözték, ellehetetlenítették. Nem egy hülye gyerek lehet szoftver fejlesztő mérnökként tengeti az életét(kezeit széttáró)
csinálta azt amit a rendőrségnek kellett volna. Igazából megmutatta a tutit. 2 rendőrt el lehetett volna erre különíteni a lakosságnak hasznosabb lett volna mintha a sebességmérő kamera mögött üldögélnének. Gps jeladó a csalibiciklibe nagy hírverés az elfogásokról azt fél év múlva nem akarna kerót lopni senki. tulajdonképen egy mozgalamt indított el mert elkezdték ezt itt csinálni kecskeméten is meg szegeden is. Faszán épült ki egy ilyen tolvajkergetői kör. ez már tizen pár éve volt. Azóta minden városban lennének ilyen önkéntesek. ha a rendőrségnek nem is lenne erre kapacitása annyi lenne a dolga amikor mozgásban van a csalibringa kimennének azt ők fognák el a tetteseket. Így nem kéne napokat szobrozniuk a gps mellett. Csak hát inkább megszopatták őket mert így volt a kényelmesebb aztán ezzel vége is lett a mozgalomnak(kezeit széttáró)
evvel vitatkoznék
az alap ötlet jó volt, de ez kb a damilra kötött pénztárca esete amivel direktbe szopatták a népet a vicces videókban
plusz ez kökemény önbíráskodás még akkor is ha tettlegességre(elméletileg) nem került sor mert azért a megfélemlítés azért bőven benne volt
plusz a tomcat nem olyan jó hírnévnek örvendő egyén, voltak egész rázós ügyei, persze hogy a hatóság nem kedvelte........
A gyerekkel tavaly megnéztük a tolvajkergetők összes részét. Szerintem ilyen 10-en pár videó volt.
Nagyon ügyesen csinálták szopatták a biciklitolvajokat. Aztán a vége az lett, hogy ők kerültek bíróságra jól meg is szopatták őket, hogy elvégezték a hatóság munkáját. (fejét fogó) Ennyit tud a rendvédelem meg a bíróság. (ujját lefelé mutató)
Azon én is csipáztam, vagy nem normális a csávó, vagy végül visszahívták a KGB-hez 🤣
Volt pár ismerős aki picit gyanús volt és az Ukrán balhé kitörésekor hirtelen eltűnt.
Megjegyzem nekem te is gyanús vagy Zoli 🤣
Nem érdekel a kampány. Ugyis vakitás megy. Ez a fogalamatlan meg azt se tudja merre van arccal, csak hatalmat meg sok pénzt akar ha már kibaszták és nem lehetett lőrinc fegyverhordozója
Szerintem meg nem....a kis hercegbl brüsszeli bérenc, lesz ukrán harc lesz drága gáz lesz kevesebb lóvé .er ők is lopni akarnak de már nem.lesz honnan csak ha eladnak az országból valamit, lesznek migránsok mer azokat ugyis idebassz a gyökér német mwr már nem tudnak mit kezdeni velük. Szóval jobb biztos nem lesz, de másik darab szart rágcsálni sokkal izletesebb.
De majd rájöttők, csak ne sopánkodjatok hogy de nem erről volt szó. Ha csak egy ilyen ellenzéki esélyesre tellik az nem a fidesz szégyene