Igen, értettem. 😀
Csak arra vagyok kiváncsi, hogy milyen gyógyszerre van támogatás a hivatalban? Rendszeresen szedett….?. Vagy milyen jogcím a támogatás? Alacsony nyugdíj, alanyi jogon mindenkinek fizeti a hivatal a gyógyszereit…?
Rengeteg gyógyszert kell szedni a szüleimnek is, talán itt is kifizetné a hivatal.
Ha ezt mondom,barmikor mehet intezni a segilyket ini,es kapni fog,csak a toyotat es a fuxot haggya otthon.Gagyogni meg ugyanugy tud,mibtha lovariul beszelne,es hadonasszon hozza.
Szoval nem is ertem ezt az elbiralast.
Foleg ugy hogy mar elintezte az ingyen gyogyszeret.
Gyereke meg nincs csak egy nagy.
Legalabb fogadna orokbe par szurtost.😃
úgy gondolom ez ismét csak a szokásos kötözködés tőled
mert ha valaki nem látja azt hogy ezeknek a c típusú emberek más elbírálás alá esnek az nem csak vak hanem hülye is
300 forintért veszel fasza barna bagarolt bekened a pofád vele te is pont úgy fox kinézni mint egy cigány.(kezeit széttáró) Beszélni nem nagyon tudsz szóval a lebukás veszélye kizárt 😅 Aztán együtt sorba álltok gyógyszerért, segílyért 😅
A múltkor voltunk egy melléképület tűznél. Kiderült, hogy illegális autó bontással foglalkoztak a kliensek. Rendőrt hívott a szolg. parancsnokuk. Tájékoztattak bennünket, hogy Pintér alkalmazottai tudnak róla, de már sokadjára se tudnak velük mit kezdeni…. Ki se jöttek.
De illegális hulladékudvarokat üzemeltetnek, bántásból kimaradt üléshuzatok, műszerfalak, gumik égetése…..stb büntetlenül.
Ezeket ha te vagy én csinálnánk, lenne nemulass!
Ez csak egy- két szösszenet volt.
pl a pulyáknak ingyenes étkezés
a hivatal kifizeti a gyógyszerét(ne mond hogy nem mert mert előttem írta meg a patikus a papírt amit el kellett vinni a hivatalba)
plusz még egy csomó juttatást kapnak
ez a kisebbségi kártya még mindig fasza nekik
ez nagyon popuista duma a mellettünk lévő faluban meg van egy falka vietkong, vagy filolippínó vagy valami ilyesmi
teli vagyunk már így is mindenféle bevándorlóval
nem a bevándorlás a baj hanem a külön jogok amiket kapnak
a c típusú egyedek is ilyenek nálunk.... csomó mindent megkapnak & megtehetnek amit az átlag ember nem
de hát néhány hónappal ezelőtt már elmondta a vitya egy nyílvános beszédében, hogy nekünk most az a dolgunk, hogy a határokat megvédjük délről erre van a kerítés.(kezeit széttáró) A fiainknak meg az lesz a dolga, hogy megvédjék a határokat nyugatról(kezeit széttáró)
Az iszlamban az is benne van hogy a nem hivoket soman at lehet baszni a cel erdekeben.
Ergo ha hidzsabos nok kellenel politikai palyara azert hogy valasztas utjan atvegyek az iranyitast,akkor lazan meg lehet csinalni.
Én inkább, ha lehet, igénybe szeretném venni nekik.