Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minek neked ulés?szedd ki,osb bele es hentereghetsz.
ezt úgy látod hogy egyenes??

amúgy usában 57ezer dollár, tök olcsó
Aha,a 2025-ösben.Meselj meg.
nem kell hitel, szólnék a gyereknek aztán itt állna egy landcruiser egy héten belül
amúgy is akarna egyet venni földutas csavargásra, bár inkább a g merciket nézegeti
de abban sincs több hely, lakókocsit meg nem lehet húzni a parton mert szétesik a futómű meg felfekszik az 50 centis traktornyomba
Pedig jobban jarsz.
Vagy vegyel fel egy jo nagy cofidisz hitelt,ugyis ellpatkolsz mire fizetni kellene.
Es kirangatsz egy airstreem lakokocsit a csatornapartra.
dehogy fogok, árad majd a tisza aztán éhezik majd a nép, én meg elvagyok a tartalékaimmal sok-sok hónapig
aki girhes jövőre állítólag éhen fog halni
Fogfyá le,nem leszel dagadt bálna.Amugy beleheftelsz par szal 50x50 vastagfalut.
ez alattam leszakad a gecibe
🤣
amúgy 700 felé van tetősátor kompletten, 150 kiló összsúlyig
plusz ott fent már erősen szédülnék, csak a csomagtartó jöhet számításba
pl a pathfinder hosszabb belül de ott van vagy 30 centi szintkülönbség az üléssortól előre
ha kipótolom nem tudok kimászni mert nem hajlik a gerincem, hátrafelé meg mindig retkes egy terepjáró
Ez csak duma,ebben siman van 2m.
azért lett ez a gép mert ebben volt 2 méter feletti sík rész
néztem sok terepjárót de egyik se volt ilyen mint ez, vagy 180 volt a hely az első ülésig vagy a csomagtartónál szintkülönbség volt
plusz én mindig is csóró voltam, és még így sem szopatom magam halálra
állításod szerint te meg teli vagy, mégis szopatod magad különféle sóherkodással ami kb a csöves szint ismérve
Egy simlis meguszos ipse vagy kicsi munkabirassal.
Te vagy a munkaadók álma,.....
Ezert is volt annyi fasza munkahelyed.
én kurva okos vagyok ha munkáról van szó
napok-hetek alatt felmérem a feladatot és kitalálom hogy csinálhatom meg sokkal gyorsabban-jobban-szebben mint a megszokott munkamenettel
a vasas cégnél amikor a normaidőt állították be 2 ember állt mellettünk, mindent úgy csináltunk ahogy gondolták, majdnem egész nap mérték az időt, éjszakás műszakban meg 3-4 óra film nézéssel sokkal többet megcsináltunk
volt is egy kis vita a műszak vezetővel emiatt mert nem tetszett neki a filmnézős munkánk, aztán mikor bizonyságot nyert hogy kb 2x annyit csináltunk mit a délutános soha többet nem baszogatott
szóval aki okos nem baszogatják mert értelmetlen
amúgy pont a vasas cégnél volt rengeteg ötletem a melóval, gép karbantartással ami elég jól növelte a hatékonyságot úgy hogy nem volt fárasztóbb a munka
még a termelés irányító is azt mondta hogy szereti a lusta embereket mert sokkal kreatívabbak mint az átlag biorobotok
tmk műhelyben is kedveltek mert kb mindent megcsináltam helyettük a területen
szóval kibaszott ász voltam és ha nincs 3 műszak még mindig ott héderelnék és nézném a sorozatokat munkaidőben
Most ehhez volt kedvem. 😆
Minek magyarázkodsz, értelmetlen, mindenkinek megvannak a maga szempontjai mit miért csinál és ezek többnyire relevánsak.
Mert te tudod hogy ha van penz akkor mi a tuti?
Meg eletedben nem volt felmillional tobb a zsebedben.
Tovabba a csatornapartra fasze nem vettel egy vadiuj lakofelepitmenyes toyota landcruisert?
A mav is olyan genyo volt mint te?
Meg a vasas ceg? 😆
az alkalmazott olyan mint a gazdája, ha hülye a gazda az alkalmazott is az lesz
mert ugye te veszed fel az embert, ha lusta meg okoskodó, akkor miattad olyan mert miért vetted fel???
csak egy munkaszerződés kell meg 1-2 hét próbaidő ilyen egyszerű
na de aki hülyét keres az hülyét is fog találni

ami efölött volt az egy kamu duma, ahol van zseton ott ezek pont semmit se számítanak
Fogd mar fel hogy nem egy csatorntoltelek ini vagyok.
A teherauto es a jarmuvalasztas szintiszta befektetes/megterules.
Egy kb 11 millios furgon ara akkor terul meg amikor havonta megy 30-50e km.
Nekem meg 4 ev.Ezert nem tolok bele 11 milliot.
A rendberakas meg kovigleallasban hobbikent ment.
Szemelyauto,szinten ugyanez.A jellemzo hogy eves szinten megy 12-15e km-t.Es 8 orat all a bolt mellett.
Nem kell bmw,meg mercedes,de toyota se foleg nem 2010 utani tulbonyolitott cucc.
viszont van 30+ eve hitel,tartozas mentes ceg,olyan beszallitoi korrel akik nyugodtan rambiznak arut,mert tudjak hogy nem zarom a boltot at uzletkoto elott ha jon,mert tartoznak 2m val,es ennek ellenere inkabb thaifoldon nyaralnak.
Ilyen boltos is van.
A fa meg msr reg csak kiegeszites,talan 23 ban vettem utoljara,akkor ruhaztunk be egy kondenzacios kazanra meg napelemre.
Egy stabil atlagos jovedelem kell nem tobb.
Alkalmazott meg mind olyan okoskodo,sunnyogo meguszos pöcs mint te,kis tudasal es munkabirassal.
Kosz nem kell,volt eleghez reszem.
Hol van hol nincs,de mindig talalok annyit ami kell.
Ilyen a popszakma.
akkor azért szopsz limlom furgonnal, meg limlom kocsikkal limlom robogó-motorral mert teli vagy zsetonnal
meg fa hasogatás-behordás a heti egyetlen szabadnapodon hogy spórolj pár ezret a gázon
ezt hívják pénzes hozzáállásnak
😂 😂 😂
ezer szerencse hogy csóró vagyok mert tizedét se kell dolgoznom/szopnom mint neked
amúgy ha lenne pénz benne lenne valami kismuff a boltban szekrényeket mutogatni minimálbéren te meg nagy pénzért szerelnéd a hülye lakótelepi pestieknek a konyhákat a helyére nagy pénzért
Miért, már nincs? 😉
Mondom hogy segghulye vagy,penz mindig volt.
én nem erőltetem de egy putri kiskőrösön 2 bútorbolt van egyik családi vállalkozás anyuci apuci és gyerek
apuci meg a gyerek kiszállít anyuci többnyire a boltban van, de van amikor apuci is a boltban van
a másikban egy vénasszony volt meg egy kismuff, meg a tulaj nő, itt nincs kiszállítás
neked meg egy emberre nincs zseton hogy évente 5x elmenj motorozni 😂
Pont nem,de seggulye vagy ehhez,ne eroltesd.
pont a bolt ér valamit, a többi aprópénz