Erre? "De legalább kormányozni tudnak!" Amúgy nem. "De legalább a migáncsok nem jönnek!" Dehogynem, hozzák őket... "De legalább nincsenek melegek!" Hááát... Ja és azelmútnyócév. Meg esetleg: "Mér a másik jobb lenne?"
Kihagytam valamit?
Mint a szankcióknál 😆: Van rossz szankció és a trump-i jó szankció! Van a rossz guruló dollár, és a jó guruló dollár! De biztosan nem kérnek cserébe semmit! 😆 Megtarthatjuk a szuverenitásunkat is! Nekem már kettő is van itthon... 😂
azért az hogy nincs egy normális ember a másik oldalon abba azért a vitya keze is benne van mert bárki megjelenne rá van állítva és ovis korig mindent előszednek és megy a lejárató kampány
jönnek százszámra a nagybetűs cikkek ami után jönnek a helyreigazítások apró betűkkel mert szép számmal vannak csak kb senki se találja meg
Arra kell rájönni, hogy csak a másik fikázásából még eddig nem nyert senki választást. Ezt bebizonyította az előző 4.
Vityáék amikor fölényesen nyertek 2010-ben annak az volt az oka, hogy annyira elszegényítették a népet, hogy abba sokaltak bele. Ettől még most is messze vagyunk. Emléxem 200 ft adtunk egy kiló ruhát havonta 10 tonnájával adtuk el azt amit ma vizet feltörölni se hordanának el ingyen. Most szerintem rosszabbul élünk mint 5 éve ezt azért nem lehet vityáéknak tulajdonítani. Volt egy megtervezett világjárvány és egy megtervezett energiaválság amit döntően az unió indított és azóta is félrekezel. Az ilyen zöldülésekkel együtt ami meg hab a tortán. Vityáék síbolása szerintem simán gínisz rekord ettől függetlenül. Azt viszont egyszer ini fogalmazta meg találóan, hogy ha nem orbánék lopják el akkor más ettől minekünk pórnépnek nem lenne döntően jobb vagy rosszabb.(kezeit széttáró) Elhagyatott kastélyt én hiába vennék meg 1 forintért nem lenne hozzá 10 milliárdom, hogy visszaépítsem. Amit én mondok, hogy az amit orbánék elsíboltak annak az állami vagyont kellene gazdagítani az azokból befolyó hasznot meg az országra költeni. Ez lenne szerény véleményem szerint a 16 év alatt 16-20 ezer milliárd. a 160 ezerből. Nagyjából 2 éves gázfogyasztásunk. Egyébként ha ez nem lett volna lenne egy csomó lepusztult településünk mint balkánon és sokkal kevesebb munkahely. Csak utazz végig budapesten nézd meg mi épült 16 év alatt. Én csak azt látom 9 év alatt mi épült elég szignifikáns a változás. De ez egy példa. Arról meg ugye kár is beszélni ha más van hatalmon más lopja el ugyan ezt szóval nyugodtan lehet nullának tekinteni a tárgyalási alapot a ki mit lopott kérdésben 😂
Mondjuk jo lenne egy hihető kompetens,koherens ertelmes programmal jelentkező komolyan vehető jelölt.
Gyakorlatilag az o1g kozonseg kinevelteva sajat hibbant jelotjeit.
Es ha valaki csak egy picit is hajlik a konstruktivitas fele,es nem a telitorokbol o1g megy akkor a bázis szetcincalja.
Nameg nem kene a billego fideszeseket egykalap alatt birkazni,agyhalottazni stb.Ez hoz annyit vityanak hogy dafke ra szavaznak tobben.
Levegőből. Teljesen mind1 miből a célba kell bejutni elsőnek.(kezeit széttáró)
Arra már nem térnek ki, hogy majd utána lesz valahogy(kezeit széttáró) Amikor 15-30 %-al megdobják a közalkalmazottak fizetését nem fognak ezen morfondírozni(kezeit széttáró) x-et fognak húzni(kezeit széttáró)
Hát valamivel válaszolni kell a sárdobálásra. Ha nem válaszolsz jóvá hagyod.(kezeit széttáró) Pénzt osztani meg a mindenkor hatalmon lévő kormány tud az ellenzéknek ehhez nincs költségvetése és hozzáférése.(kezeit széttáró)
szavazni viszont nem csak docensek meg professzorok járnak. Hanem azok is akik a nevüket nem tudják leírni ezért kell szavazólapon csak ikszet húzni. 😅 Itt mindig az a kérdés szavazás előtt kit merre lehet befolyásolni. A baloldal fegyvere a sárral dobálás a jobboldal fegyvere a népszerű intézkedések meghozatala. Szerintem ez nem bonyolultabb.(gondolkodós)
Azt kell látni, hogy azt viszont egész jól felépítették, hogy orbán lop. Ezzel nem is hazudnak. Itt tömegek jelentős része aki utálja ezt a paprikajancsit az is inkább rá szavaz, mert mindegy neki csak orbán ne. Elmondják nagy tömegek, hogy egy vasalóra is szavaznának inkább orbán helyett.(kezeit széttáró) A fiatalok körében akiknek meg nem sok közük van a politikához a történelmet meg nem ismerik mert amikor megszülettek azóta teljesen természetes, hogy a csapból folyik melegvíz az autóba tudnak tankolni és fázni még soha nem is fáztak mint ahogy nem is éheztek azok körében divattá tették az orbáni rendszer degradálását. Hozzáteszem mi is pont ennek a rendszernek az elején születtünk a lágy kádári diktatúrába ezeket már nekünk sem kellett elszenvednünk. Nagyszüleink még ezt szenvedték, szüleink meg már csak gyerek korukban. De a szüleink akik szavazhatnának már vagy nagyon öregek vagy már nem is élnek.(kezeit széttáró)
Ha most vasárnap szavazás lenne nagy valószínűséggel a fidesz jelentős többséggel nyerne. 1-2 hét múlva már nem biztos. Nagyon sokat fog számítani a szavazás hetén mivel tudnak előrukkolni fideszéknél. Egyébként azon áll vagy bukik egy szavazás amit a pillanat heve irányít.(kezeit széttáró)
Baszki pipi,a 106 egyeni jeloltet nem tudtak elohalaszni,de mar volt ket koveteles elorehozott valasztasra.
Es folyamatosan hulye beszolasaik vannak főbb politikusaiknak.
Nem olyan eleseszuek ezek.
én örülnék neki a legjobban ha így lenne de az a gondolatom, hogy cél érdekében inkább türelmesen, fegyelmezetten kivárnak(szemeit körbeforgató) Ha megnézzük 1 hónapon belül nagyjából elül minden csúnya ügy elhal, feledésbe merül.(kezeit széttáró) Ezt nem akarják megkockáztatni.(gondolkodós)
Nem nem szedték volna elő(ujjával nemet mutató) Az stratégiai hiba lenne. Akár mennyire hülye is a baloldal azzal most már ő is tisztába van, hogy az időzítésen múlik minden.(óranézegetős) Az tisztán látszik, hogy az emberek egyrészt felejtenek másrészt a nagy tömegek vagy ahogy hívják a pórnép jelentős részét bizonytalan billegő szavazók x-e a pillanatnyi felfokozott lelki állapottal befolyásolható. Ezért fog a szavazás előtt előkerülni még sok csúnya dolog ennek ellensúlyozására vityáéknak meg már tuti biztos megvannak a tavaszi időpontjaik, mikor melyik államfőhöz látogatnak egy kis reklámért(kezeit széttáró) Az osztogatást már így is elkezdték két kézzel szórják a pénzt a nagy bejelentések majd márciusra tehetők még az is lehet, hogy az általad áhított alapjövedelem is belengetésre kerül 🤣
ha lenne bizonyíték bármiről ia akkor már előszedték volna
de azért ezek okosabbak attól hogy ne csinálják meg a jogi hátteret mielőtt bármit sumákolnak
a vityán nem tudnak fogást találni pedig amíg praktizál addig ez a fidesz rendszer nem esik szét még akkor se ha a tisza nyerne
mert ugye a felelősségrevonás csak kamu duma sosem volt és sosem lesz
itt egy népfelkelésen kívül nem lenne más esély arra hogy bármi jelentős változás legyen szóvsl majd ha a talpuk alatt fütyül a szél el lehet gondolkozni mit lehet változtatni
ebben az esetben meg jó eséllyel úgy járnánk mint kuba....
Most(óranézegetős) Ez csak pár darab patron volt amit eldurrantottak eddig, hogy megalapozzák a kedélyeket 😅
Az igazi tűzijáték csak február-márciusban kezdődik(óranézegetős) Gondolataim szerint az atombombák majd akkor kezdenek el hullani.
Itt az az igazi kérdés, hogy vityáék tudtak e kémeket beépíteni a tiszapártba akik kellő információval ellátják őket, hogy mi van még az ellenfél kezén. Hogy időben felkészüljenek arra, hogy semlegesítsék vagy tompítsák az élét amikor majd kipattan. Lesznek itt még bőséggel eddig elő nem került felvételek. Juditka egy ideje már az andrássy 60-ba próbál visszaemlékezni mi lehet még az amit az ex férjének elkotyoghatott a miniszteri ideje alatt 😅 Most még szerintem csak a kavinton kúra fázisában van de ha nem jön elő elég információ előkerülhet még a szíjas forgószék is. 😅 Össztűznél keményen be fog szállni az európai únió is lesz itt sajtprés jövő februártól-áprilisig rendesen.(óranézegetős) Vitya helyében én már rég elkezdtem volna lecserélni az ilyen rogán tóni féléket is mert az ide már kevés, hogy nem engedik nyilatkozni és eltüntették a képernyőről. Mindenkin akin nagy horderejű fogásokat lehet találni el kell küldeni. Az sem baj ha hülye jön helyette egy a lényeg, hogy parkolós büntetése se legyen egész életében. Mészárost már rég szibériába utaztattam volna ahol még a postagalamb is megfagy. Ha marad mindenki a helyén akkor lesznek a fidesznek még nehéz pillanatai akkor is ha márciusban és áprilisban hetente jár ki vitya tramphoz meg putyinhoz.(gondolkodós)
Gondolataim szerint a devizás botrány is ki fog addigra teljesedni amit marczingósék kapartak ki a parázsból. Ezzel is kell majd valamit kezdeni túl nagy érdekcsoportot lehetséges szavazót érint. Az ukrimagyar szavazóbázis is szétszéledt az előző négy évhez képest(óranézegetős) nem beszélve arról, hogy aki meg még maradt az is inkább szeretne az únióhoz tartozni azt már ott is tudják, hogy vityával ez nem lehetséges(kezeit széttáró)
Kihagytam valamit?