Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Senki sem tudhatja.
Engem itt igazából a motiváció érdekelne. Fel nem foghatom, hogy mégis mit akarhat elérni??
A videon egy fikazas."coming soon" epizod lathato.
Bedobta hogy majd jon a flame,tudjon reflexbol "szar a forum,zoli haverjai" sirankozast csinalni.
Ja csak nem jott a flame igy koran sutotte el.
Amugy viccen kivul,tenyleg kivancsi lennek mi lehet egy frissen vett 15 ev koruli sprint 955i rutin karbantartasaban a nagyon rossz.
Az a tulaj meg aki neadjisten direkt fikazos video miatt vette meg es haver a vilag legnagyobb luzere.
Most már tényleg unalmas. Rendszeresen idetolja a biciklit, és azzal a felkiáltással nyit, hogy: "Na, én nem jövök ide többet , erre a szar helyre!" És még 40-szer... Hát én nem tom... zavart érzek az Erőben... Avagy most ki a hülye? Én, vagy aki mondja?
Nézd, te ezt a topikot marketing célokra használod, ezt azért lássuk be. Ebből gyűjtesz kuncsaftokat. Oké, lehet hogy már nincs akkora szükség, de azért régebben tuti jól jött. Másrészt, most a kutya nem ugatott meg, te nyitottál a triumph fikázással, amire a videót hoztad bizonyítéknak, én - hülye - megnéztem, de nem volt semmi érdemleges, ezért rádkérdeztem. Erre persze szokás szerint érdemi válasz nem jött, csak a szokásos "szar ez a fórum, ne süllyedjek már ide.." stb. De egyet árulj már el nekem lszi. Ha ez tényleg egy akkora mocsár, akkor mi a búbánatos lófasznak jársz ide? Helybe jössz a lófaszért? Vagy mégis kell még a marketing? Vagy mégis miért?
Mondjuk a powercomanderes sületlenségek után............................. A legértelmesebb élőlény a nyúl a videókon.
Te egy igazi mester vagy szerencs hogy kevés ilyen ember van mint te. Sok jó motor cimbora írhat rád, el se tudom képzelni mennyire gyenge jellemek azok az emberek akik a stíllusod mellett képesek egyáltalán hozzádszólni.
sokan rám irtak .. rám teloztak .. ne sülyedjek le ide ..... pedig valamikor jo volt ez a topik de zoli és haverjai le huzták a reggeltöl estig nyomom a süket semmit szintre .. és persze ehez aszisztál a banda .. mert ugye ki baszni nem lehet .. .................. halgatok a saját motoros köreimre és ezentul melözöm ezt lezülesztett topikot .. ugyis aki számit mind hozzám jár ........ széles utatt
Annyira nem izgat. Szerintem nem szar és akit ismerek és ilyenje volt, az nem fikázta. De nem is nagyon érdekel. Ez kb olyan legend, minthogy a BMW-k is mind szarok. Mint az köztudott
A videón látható emlékkönyv lakat a dekoratív lánccal, amire fel vannak fűzve a motorok, mi célt szolgál? Netán rablásnehezítő funkciója van? :-)
Lessz fikázós videó csak várd ki.
Délután.
Ebből a videóból baromira nem derül ki, hogy szar lenne, konkrétan minden másról esik szó benne, csak a triumph-ról alig.
ez a hatodik triumpf amit mokolok , de edig minden gazda azt monta ne csináljak vidit ,, mert nagyon meg bánták hogy ilyen szart vettek és el szeretnék adni .... ne legyen rola fika ..... szoval itt ez atulaj azt monta ilyen szarja még soha nem volt ugy kapni fogja rendesen

https://www.facebook.com/Tasch...
És utána minden nap ajándék.
Hamarabb eljön a 40, mint gondolnád
Csak vicceltem. :D Amúgy ja, az alu popszegecs nem szereti a nagy melegeket.
Flexet ez esetben inkább egy jó éles fúróra cserélném.
És zárt végű rozsdamentes popszeges ami kéne.
Kell hozzá flex, tömőanyag meg popszegecshúzó.
Simán cserélhető házilag.
Sziasztok.

A motoromon lévő sportdob belsejében lévő cucc (talán üveggyapot) már kezd elfogyni (elégni), ezért hangosabb a dobom, és félek, hogy idővel valahol kiégeti az oldalát is (kép a dobomról az adatlapomon).
Tudnátok ajánlani egy megbízható szakit, aki meg tudná csinálni (én Zalában lakom, de postával elküldöm bárhová) ?
Majd tavasszal elkérem úgyis a zöldrugóst, próbálhatod sportgumival. De nem legyalulni!!!! :D
Ma is mentem, vele, BMW-t majd 40 felett :D
Reggel 6 óra,kerepesiről át a hungárian át tovább...............kellett volna.
Lámpa villog jó nyolcvannal átrombol,de egy zöccségesmergának útban voltunk.
Kis bibi hogy a kerepesiről elsőbbséget kellett volna adni.
Beleállt a bal oldalába mint a gerely,és pörögve bebaszott a villamosmegállóig,gumik leugrottak,a bal oldal behorpdt,féltengely eleccsent.
Még jó hogy nagy tepsi járgány felfogta az ütést és kiszálltunk.
Az,hogy sikerult kivitelezni?