Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az a baj hogy szinte mind drága, és a drága sem feltétlen jó
a nyáron megnéztünk néhányat, eléggé szörnyű élmények voltak
végül egy 500 alatti lett megvásárolva(470 ezer, smszett+ pót idomszett), amire kapásból rámegy 300 de legalább kb képben lesz az ember a műszaki állapotában
igazándiból nem láttuk azt a minőségi különbséget amit az a + 3-400ezer forint vételár indokolna
most épp ízekre van szedve, nem annyira vészes mint amire számítottunk
így az olcsóval mindenkép jobban jártunk, ugyanúgy 800 felé lesz mire kész lesz de legalább minden kopó cucc új rajta, plusz át van mérve minden motorikus dolga
Jól néz ki,de nekem drága.köszi
Szia, érdekel még eladó E? http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Ne vegyél S-est mert harmat gyenge. Itt az enyém, pont eladó. Ha érdekle hívj fel.
Szia, nekem van eladó. Az árról meg beszélhetünk.
Sziasztok, eladó a gépem! Nagyon jó kis gép, megbízható, szép állapotban, nem volt ütve verve. Telefonon válaszolok mindenre. enduro + sm szettel eladó

http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Van igazságod.Jelenleg van egy yz450-em de az túl erős.Viszont félek hogy az "s"-es túl gyenge lesz.Sajnos kipróbálni nem tudtam még.A szándékom hogy utcára és terepre is szeretném használni.
Bármelyik tökéletes választás.hihetetlen mit ki nem birnak.Azt kell el döntened milyen célra akarod használni.Egy dologban szerintem mindenki ossza a véleményem,nem baj ha ismered a motor múltját.Az E nyilván kapott port sarat homokot eleget,persze ez nem gond ha gondos a gazdája.Az SM az nyilván nem sok föld utat látott:nem alkalmas a gumi a föld utas használatra.Ha a helyedbe lennék az S-t választanám .Persze ha be éred annak teljesitményével.
Van egy hővédőm csavarokkal,ha vki ráröpülne,2rugó
Drz vásárlásán gondolkozom.Tudnátok segíteni abban hogy melyik évjáratot érdemesebb venni?Esetleg típushiba stb..valamelyiknél?Mindenképp "e"-st akarok.Köszi
továbbítottam
a hartai andrás tibi szerel még motorokat?
tudja valaki a számát?
DRZ 400 E tipusu motort vennék sürgősen! max 600 ezerig ! Viberen elértek vagy itt 0628291271
van
drz400@citromail.hu
Sziasztok. Segitséget kérnék.drz 400 müszerfal:3 csatlakozó jön ki belőle,egy kék a baloldali egységhez(irényjelző,reflektor ,üresjelző,viz)és 2 fehér. hármas és kettes csokival. Na nálam a kettes csoki nincs be kötve. Az órám 99999-et mutat és nem méri a távolságot illetve a napi számlálón sem mér.Össze függhet a 2?A tietek be van kötve és hova? hol keressem az oda tartozó kábelt?A sebességet időt részidőt méri,háttét világitás rendbe.
üdv!

drz-hez keresek láncvédőt a felső rész kellene
köszi!
Drz hungary csoportban nem vagy benne facebookon? Pont erre van mint amit irtal :) kb 500 taggal. Ha nem.irj egy nevet es meghivlak
Köszönöm a segitséget mindenkinek.Nemrég létre hoztam egy oldalt a hasonló problémák meg beszélésére.(drz fanakic néven facebook).Nagyon gyerk cipőbe jár a történet,de azt szeretném ha minnél több drz rajongó (használó)csatlakozna és meg osztaná. Élményeit fotóit javitási trükjeit.És nem utolsó sorban az alkatrészek beszerzésével kapcsolatos tanácsokat le irná.Illetve a fölöslegessé vált alkatrészek gazdára találásában is segitene.
Köszi meg találtam.
pár oldalt visszalapozol és lesz egy egész jó szerelési útmutató
igaz angol
magyarul nem sok minden lesz, max olyan hogy bő vizes szivaccsal mosd le a gépet és utána olajozd a láncot
Adatlapomon van kezelési útmutató de az sm-é de nem sokban tér el
Nekem a 350-es DR-em csinált ilyet. Szerelő ismerősöm javaslatára a karburátor kitakarítottam és a szelep hézagot néztem meg ami valóba kisebb volt. Azóta jó. Neked is itt kellene keresgélni.
Sziasztok.Boldog tulajdonosa vagyok egy drz 400s-nek.Kézikönyvet kersek (servicemanual) persze magyar nyelven.fénymásolat is érdekel. Gondolom aki ithon vásárolta a motorját,szalonból az kapott ilyet.
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni, suzuki drz 400s típusú motoromhoz nincs kormányzár kulcsom. Valaki tud róla valamit, beszerezhető(a kulcs esetleg alvázszám alapján rendelhető márkakereskedésben)? Vagy komplett zár rendelhető és ki lehet cserélni?
A másik problémám pedig hogy átlett alakítva sm-re (első kerék ugye 21 helyett 17-es) és emiatt a km órám csal. A km meghajtót gyári sm km meghajtóra cserélem akkor megoldódik a probléma? vagy vmi mást kell cserélni?
Sziasztok!
Keresek drz400 Tankot. Fém és műanyag egyaránt érdekel. 2002 évjáratú S dr-z m van.