Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...egyedü hattak..... ....télleg nem van itten senki sem .... paranoid tünetek indulnak nálam....... ez most direkt van....... ki akarnak nyírni..... áááááááááááááááááááááááááááá
áááááááááááááááááááááááááááá
áááááá
hun a banda he?
Háát......ööööö.....izéé......hogy is fejezzem ki magamat..... hát az én bajom az születésemtől állandó(na jó,kis szünetekkel )és nem gyógyítható......de sokan azt mondják,hogy ez a legnagyobb erényem ja meg mániákus depresszió,az meg a ráadás,de van amikor a környezeti hatások miatt ez totál elmúlik egy időre Ti is ezekhez a környezeti hatásokhoz vagytok sorolva,sőt a lista élmezőnyében foglaltok helyet,KÖSZÖNÖM
néha?
Na mi a retek van,kipusztulás? Nem is pustizott senki sem..... gonoooosz vaokk néha,de olyan jóóóóó
oké , nagyon örülök neki és remélem már te is jól vagy ?
De ha Ginoo nem is akar,de a "Vadmookuska" benézhetne,nem?
Szióka "Nyanyóka"! Köszönöm kérdésed,teljesen ok már,ez egy érthetetlen dolog volt,a dokik sem tudtak okosat mondani,de semmi baja már,
jó estét kislányod ,hogy van?
Nem megy ez a szófacsarás nekem! Gino azonnal tessék visszajönni!
Te lent szoktál pisilni a Jennykével? És kakikálni is szoktál vele?
na ,lementem a Jenni képei......mivaa? lementem pisilni a Jennykével,bazz má ezt is összekeverem,hun van a GSR banda? aszanak he? vagy negen kisajátítás van,vagy mi a tej?
most ébredtem fel....
csá ifj padevan
A heterók ilyenkor már alszanak!
mindenki oda megy ahova akar
Mester!
Ne kezzd,emennek a öregfószerok innét,oszt megen baj lessz,a Te lelkeden fog xáranni,ezze ne jáccá Pipa pusti
úgy mondják hogy PUSTI
Szkájpra gondoltam!
ez meg mi vót...... valami hittérítő duma? na nemáá, nem lépek be semmilyen szektába bazz
Na végre észrevetted!
Az információs világsztráda bitrengetegében egy csak kettőnk számára kigyomlált ösvény várja, hogy rátalálj, és rajta keresztül eljuss a megértő baráti fülekig!
Nem döglött de azé gyüjjön vixxa,szerintem is,de most haraguszik rám,mert nem vette fel a mobijját amikó híttam,de van amikó én se vexem fe a mobijomat,amikor pl a kezemben van,nem tettem le,akkor nem kell felvennem,érted,vagy nem miattad na,de azé nem szokok haragunni,hát nem vettem fel,mert én nem tettem le sehova,akkó minek mást buzizni ezé,HÁNEM?
Hű,ezdejólett,ez lessz a doktori diszertacijjóm he Pszihijátrijábó
Xassz Ati,bocsi,csak jómodorra intettem a Marcit,mert megcsipkedett a elefpében,és most naon érzéken a lelkem,és nem birja most el ha báncsák he,vágod? most nem kell bántani engemet,me ojjan kixolgátatott vaok,mint egy .......izéé.......nem is tanálok hasonlatot.... vagy hasonlót...... az meg milyen? hason a ló...... az meg minek is kellene nekem,....... hát mozsmán télleg elvesztettem a fonyált....