nem mindegy hol tárolod. Ha hidegben ahol lemegy mínuszba ott előtte olajcsere. Ha mindig plussz van akkor havonta egyszer beindít és nem kell olajcsere.
Isten hozott a GSR 600 "állatkertbe"
Téli tárolásnál sokféle elmélet van,egyik szerint olajcsere és utána téli álom ....másik szerint szezonkezdéskor jó az olajcsere , szerintem meg csak simán csepptöltőre kötni az akksit(ez fontos!),és hetente beindítani, vagy legalább havonta egyszer ,majd az üzemi hőfok elérése után leállítani,és az olajcsere meg szűrőcsere marad az előírt km intervallumokban.
De én nem értek hozzá,csak így csinálom kb......
Szia!
Adatlapkitöltéssel szoktuk kezdeni,Neked is azt kellene előbb,
Aztán lessz sok válasz a kérdéseidre......Szeretjük ha növekszik a létszám a fórumon......
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Van nekem is egy ilyen csodajárgányom, a téli álmához kérném a segítségeteket. Hogy hogyan szoktátok télire félrerakni, ill. a tavaszi karbantartás.
Gondolom szezon előtt az olajat és a szűrőt mindenképp cserélni ajánlatos. Esetleg mást ?
8000 km van benne.
Láttam a hozzászólásod, képeim között. Megértem, hogy nem mondasz véleményt. Nem is kell. Köszönöm azért, hogy nem támadtál meg "minket" (gibbont, meg engem) Sok időbe telt kitalálni a nekem tetsző mintát. DE AZT KAPTAM AMIT SZERETTEM VOLNA! Ez számít és semmi más!
Téli tárolásnál sokféle elmélet van,egyik szerint olajcsere és utána téli álom
De én nem értek hozzá,csak így csinálom kb......
Pótoltam a hiányosságot.
Adatlapkitöltéssel szoktuk kezdeni,Neked is azt kellene előbb,
Aztán lessz sok válasz a kérdéseidre......Szeretjük ha növekszik a létszám a fórumon......
Tiszteletem!
Xétbax az ideg
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Van nekem is egy ilyen csodajárgányom, a téli álmához kérném a segítségeteket. Hogy hogyan szoktátok télire félrerakni, ill. a tavaszi karbantartás.
Gondolom szezon előtt az olajat és a szűrőt mindenképp cserélni ajánlatos. Esetleg mást ?
8000 km van benne.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Okozzon sok örömet NEKED!
Remélem, hogy egyszer gurulunk egy jót közösen és akkor élőben is megnézhetem!
Láttam a hozzászólásod, képeim között. Megértem, hogy nem mondasz véleményt. Nem is kell. Köszönöm azért, hogy nem támadtál meg "minket" (gibbont, meg engem) Sok időbe telt kitalálni a nekem tetsző mintát. DE AZT KAPTAM AMIT SZERETTEM VOLNA! Ez számít és semmi más!