Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csákó vizhang
neked nem lesz tű, orrból veszik majd vödörbe semmi tű
én bunkó vagyok
az b@ssza+
so-so ... válság van ugyebár
Ezen a szúrkálós bulin tuti nem veszek részt, írtózom a tűszúrástól, mindt egy pisis kisgyerek!
és veled
minden
nálad minden oké
Jó St-t

csak szólok, most szombaton nálunk 28-a lesz, nem ötödike
Ja! Akik itt adnak vért, azok mind MOTOROSOK!
Kiscsillagaim! Egy hír Nektek! Most szombatra:

Nyilvános véradás az Andrettiben, 2009-12-05-én szombaton déli 12 órától délután 4 óráig.
A véradásra jelentkező feltétlenül hozza magával:

Személyi igazolvány, lakcímkártya, EREDETI TAJ kártya!

A véradást kizáró ok lehet, 6 hónapnál nem régebbi tetoválás valamint akupunktúrás kezelés.
Influenza elleni védőoltás csak abban az esetben, ha az oltás a véradást megelőző 72 órán belül történt!

Természetesen a "hagyomás nyalakodás" motorosok részére
-4 gombóc fagyi, vagy forró csoki-
nem marad el! :))

Na! Ide csaltalak el Benneteket, 18 órától, biztonságos távolságban a "TŰTŐL", mert én is fofok ám!

Ezért nem jártok ilyen helyre, Kicsi Hőseim, mi?
sziasztok Gekko örülök, hogy kislányod ,otthon van
nem haragszik senkire csak nincs jó passzban.
jóestét !
boldog névnapot Kata !
gekko örülök h jobban van a csajszika
Jó estét!
Szasztok!
Gekko, örülök, h jobban van a kiccsaj
Hajalány, boldog névnapot!
Na megyek haza a kiscsillagomhoz ,csak hogy a faszba tudom felcipelmni ezt a qrva nagy és nehéz gyümölcsösládát,amit a Grkrisz tesó cipelt ide a vállán, a kislányomnak,vitaminpótlásra....
Grkriszt lassan itt úgy ismerik mint a "Létrás Drugicsot",csak őt úgy kell említeni az itt lévőknek,hogy: "tudod,az a csávó a vállán a nagy gyümisládával..."
Efharisto poli file,poli megalos ise!
Na látom itt nem kapok lelki támogatást ,asszem beugatok az LFP be,ott biztos "megtámogatnak lelkileg"
Na most én meg "duplafaszt"kapok rendesen ,mint önalkalmazott,a munkáltatói szopatást is én nyelem,meg a munkavállalói szopatásnak is én vagyok a szenvedő alanya.... tiszat xopás bamme....
És most is elsírtam magam......és nem szégellem!
sajna ez a jogszabály. Nem véletlenül nem örülnek a munkáltatók, ha elmész táppénzre....
Táppénzen voltam.....kaptam kis lét havonta,hiszen ezért van a TBjárulék.....(azt hittem)na most meg kaptam( nem én,hanem a cégem,mivel önalkalmazott vagyok,tulajdonképpen én)egy határozatot,hogy a táppénz harmadát be kell fizetni az Egészségbiztosításipénztárba.... na de MINEK A HARMADÁT? hát a táppénzem BRUTTÓJÁNAK a harmadát ezek a gennyes "rendszerüzemeltetők" akasztófáravalók,hihetetlen,és mindenféle törvény meg kormányrendeletre hivatkozva....nem kellene ezeket mind egytől egyig fellógatni? Komolyan foglalkozom a gondolattal,hogy eladok mindent,és elmegyek ebből a tetves geci korrupt akasztanivaló bűnözők által vezényelt szerencsétlen országból!
Bocsánat Tőletek,de ez már a vég lassan..... És evvel kapcsolatosan ezt hallgassátok meg: én megkönnyeztem!
http://www.youtube.com/watch?v...
de jóóóó