Nyilvános véradás az Andrettiben, 2009-12-05-én szombaton déli 12 órától délután 4 óráig.
A véradásra jelentkező feltétlenül hozza magával:
Személyi igazolvány, lakcímkártya, EREDETI TAJ kártya!
A véradást kizáró ok lehet, 6 hónapnál nem régebbi tetoválás valamint akupunktúrás kezelés.
Influenza elleni védőoltás csak abban az esetben, ha az oltás a véradást megelőző 72 órán belül történt!
Természetesen a "hagyomás nyalakodás" motorosok részére
-4 gombóc fagyi, vagy forró csoki-
nem marad el! :))
Na! Ide csaltalak el Benneteket, 18 órától, biztonságos távolságban a "TŰTŐL", mert én is fofok ám!
Na megyek haza a kiscsillagomhoz ,csak hogy a faszba tudom felcipelmni ezt a qrva nagy és nehéz gyümölcsösládát,amit a Grkrisz tesó cipelt ide a vállán, a kislányomnak,vitaminpótlásra....
Grkriszt lassan itt úgy ismerik mint a "Létrás Drugicsot",csak őt úgy kell említeni az itt lévőknek,hogy: "tudod,az a csávó a vállán a nagy gyümisládával..."
Efharisto poli file,poli megalos ise!
Na most én meg "duplafaszt"kapok rendesen ,mint önalkalmazott,a munkáltatói szopatást is én nyelem,meg a munkavállalói szopatásnak is én vagyok a szenvedő alanya.... tiszat xopás bamme....
Táppénzen voltam.....kaptam kis lét havonta,hiszen ezért van a TBjárulék.....(azt hittem)na most meg kaptam( nem én,hanem a cégem,mivel önalkalmazott vagyok,tulajdonképpen én)egy határozatot,hogy a táppénz harmadát be kell fizetni az Egészségbiztosításipénztárba.... na de MINEK A HARMADÁT? hát a táppénzem BRUTTÓJÁNAK a harmadát ezek a gennyes "rendszerüzemeltetők" akasztófáravalók,hihetetlen,és mindenféle törvény meg kormányrendeletre hivatkozva....nem kellene ezeket mind egytől egyig fellógatni? Komolyan foglalkozom a gondolattal,hogy eladok mindent,és elmegyek ebből a tetves geci korrupt akasztanivaló bűnözők által vezényelt szerencsétlen országból!
Bocsánat Tőletek,de ez már a vég lassan..... És evvel kapcsolatosan ezt hallgassátok meg: én megkönnyeztem! http://www.youtube.com/watch?v...
csak szólok, most szombaton nálunk 28-a lesz, nem ötödike
Nyilvános véradás az Andrettiben, 2009-12-05-én szombaton déli 12 órától délután 4 óráig.
A véradásra jelentkező feltétlenül hozza magával:
Személyi igazolvány, lakcímkártya, EREDETI TAJ kártya!
A véradást kizáró ok lehet, 6 hónapnál nem régebbi tetoválás valamint akupunktúrás kezelés.
Influenza elleni védőoltás csak abban az esetben, ha az oltás a véradást megelőző 72 órán belül történt!
Természetesen a "hagyomás nyalakodás" motorosok részére
-4 gombóc fagyi, vagy forró csoki-
nem marad el! :))
Na! Ide csaltalak el Benneteket, 18 órától, biztonságos távolságban a "TŰTŐL", mert én is fofok ám!
Ezért nem jártok ilyen helyre, Kicsi Hőseim, mi?
jóestét !
boldog névnapot Kata !
gekko örülök h jobban van a csajszika
Gekko, örülök, h jobban van a kiccsaj
Hajalány, boldog névnapot!
Grkriszt lassan itt úgy ismerik mint a "Létrás Drugicsot",csak őt úgy kell említeni az itt lévőknek,hogy: "tudod,az a csávó a vállán a nagy gyümisládával..."
Efharisto poli file,poli megalos ise!
Bocsánat Tőletek,de ez már a vég lassan.....
http://www.youtube.com/watch?v...