Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

GSR ről szemlélve nem fogsz azzal foglalkozni,hogy a szomszédban van,,,kutyulika futtattás,etetés,csutakolás,kényeztetés,,,ez lesz a feladatod
1x feljött 40 centire, de úgy beszartam,h azonnal födhö vágtam!
nahát ! te vagy Paulo Coelho
- Látja, mi van a nyakamban?
– Nyakkendő.
– Helyes. Logikus válasz, teljesen normális emberre vall. Igen, nyakkendő! De egy őrült azt felelné, hogy a nyakamban egy színes rongydarab van, ami nevetséges, haszontalan, és bonyolult módon van megkötve. Akadályozza a fej forgatását, és a lélegzetvételt is megnehezíti. S ha nem vigyázok, bekapja a ventilátor, és meg is fulladhatok. Ha egy őrült megkérdezné, mire való a nyakkendő, azt kellene felelnem: az égvilágon semmire. Még csak nem is díszít különösebben. Valójában a rabszolgaság, a hatalom és a távolságtartás szimbóluma. Egyedüli haszna abban áll, hogy amikor hazaérünk a munkából, végre levehetjük, és úgy érezzük, hogy megszabadultunk valamitől, amit nem tudunk megfogalmazni. De vajon a puszta megkönnyebbülés létjogosultságot ad a nyakkendőnek? Nem. Ha azonban megkérdezünk egy őrültet és egy egészséges embert, hogy mi ez, azt fogjuk normálisnak tartani, aki azt mondja: ez egy nyakkendő. Nem számít, melyikük gondolkodik helyesen, és melyiküknek van igaza.
ja és folpakkba tekertem a hasam edzés elött,,,most is úgy ülök,,,olyan a hangja,mikor megyek,mint egy pelenkának
az még hagyján,de az a sok keró szerintem nincs arányában az első kerék a hátsóval a megtett kilóméterek összegében

én elítélem a kerósokat,,,,tiszta hülyék

Doktór ház
Nem, nem igaz, csak azt kapta amit megkívánt! Én tudom, h jó gép, azért nem is hírdetem, hátha ismerős vinné el, akkor a közelemben marad!
most ha nem fogyok azaz inkább átformálom magam akkor soha,,,,egy éve edzettem utoljára,,,mnegint arányos lesz a fejem mérete a testemhez képest,,,azaz nagyobb vállak,kar,igy eltörpül a nagy és ellenben hombár fejem
igen,számomra az a normális ami nem normális a másik szemével,de hol van az kimutatva,hogy az a normális amit a másik gondol normálisnak,pedig lehet hogy én gondolom jól ,hogy az a normális ami normális ,de ezt épp abban a helyzet mivoltjában mondja meg valaki,hogy mi a normális,megcáfolva a nem normálisnak hogy nem normális,mikor az épp azon van hogy bebizonyitsa azt hogy a nemnormális felfogás a normális
persze h nem viszik el mert széthajtottad folyton a pályázás meg a véget nem érő túrák
Az bizti, 9 kilót kérek a motoromér, és rázzák a fejüket! Eddig ketten haza,hogy alszanak rá! Occobban nem eladó, inkább felhozom a szekrény tetejére örök emléknek!
jön a tél ilyenkor hízni kell HEE
fogyni majd tavasszal mikor jön a kikelet
tuti, hogy elkaptál valamit
aham tényleg normális vagy
ja,,azt az új virust ,,,,R2D2-t vagy mi a szöszt
voltam iylen bigyón ahol az izével levették a hogyishívjákot a mianevével
hejj de jót edzettem,,,már lement 2 centit a hzasam vasárnap óta,,,,
ez pontosan mit is jelent
mi van bammeg elkaptál valamit
Szia Kati!boldog névnapot
úgy hogy ma megtértem
mátol normális vagyok,,,azaz délután kettő óta