nahát ! te vagy Paulo Coelho
- Látja, mi van a nyakamban?
– Nyakkendő.
– Helyes. Logikus válasz, teljesen normális emberre vall. Igen, nyakkendő! De egy őrült azt felelné, hogy a nyakamban egy színes rongydarab van, ami nevetséges, haszontalan, és bonyolult módon van megkötve. Akadályozza a fej forgatását, és a lélegzetvételt is megnehezíti. S ha nem vigyázok, bekapja a ventilátor, és meg is fulladhatok. Ha egy őrült megkérdezné, mire való a nyakkendő, azt kellene felelnem: az égvilágon semmire. Még csak nem is díszít különösebben. Valójában a rabszolgaság, a hatalom és a távolságtartás szimbóluma. Egyedüli haszna abban áll, hogy amikor hazaérünk a munkából, végre levehetjük, és úgy érezzük, hogy megszabadultunk valamitől, amit nem tudunk megfogalmazni. De vajon a puszta megkönnyebbülés létjogosultságot ad a nyakkendőnek? Nem. Ha azonban megkérdezünk egy őrültet és egy egészséges embert, hogy mi ez, azt fogjuk normálisnak tartani, aki azt mondja: ez egy nyakkendő. Nem számít, melyikük gondolkodik helyesen, és melyiküknek van igaza.
most ha nem fogyok azaz inkább átformálom magam akkor soha,,,,egy éve edzettem utoljára,,,mnegint arányos lesz a fejem mérete a testemhez képest,,,azaz nagyobb vállak,kar,igy eltörpül a nagy és ellenben hombár fejem
igen,számomra az a normális ami nem normális a másik szemével,de hol van az kimutatva,hogy az a normális amit a másik gondol normálisnak,pedig lehet hogy én gondolom jól ,hogy az a normális ami normális ,de ezt épp abban a helyzet mivoltjában mondja meg valaki,hogy mi a normális,megcáfolva a nem normálisnak hogy nem normális,mikor az épp azon van hogy bebizonyitsa azt hogy a nemnormális felfogás a normális
Az bizti, 9 kilót kérek a motoromér, és rázzák a fejüket! Eddig ketten haza,hogy alszanak rá! Occobban nem eladó, inkább felhozom a szekrény tetejére örök emléknek!
- Látja, mi van a nyakamban?
– Nyakkendő.
– Helyes. Logikus válasz, teljesen normális emberre vall. Igen, nyakkendő! De egy őrült azt felelné, hogy a nyakamban egy színes rongydarab van, ami nevetséges, haszontalan, és bonyolult módon van megkötve. Akadályozza a fej forgatását, és a lélegzetvételt is megnehezíti. S ha nem vigyázok, bekapja a ventilátor, és meg is fulladhatok. Ha egy őrült megkérdezné, mire való a nyakkendő, azt kellene felelnem: az égvilágon semmire. Még csak nem is díszít különösebben. Valójában a rabszolgaság, a hatalom és a távolságtartás szimbóluma. Egyedüli haszna abban áll, hogy amikor hazaérünk a munkából, végre levehetjük, és úgy érezzük, hogy megszabadultunk valamitől, amit nem tudunk megfogalmazni. De vajon a puszta megkönnyebbülés létjogosultságot ad a nyakkendőnek? Nem. Ha azonban megkérdezünk egy őrültet és egy egészséges embert, hogy mi ez, azt fogjuk normálisnak tartani, aki azt mondja: ez egy nyakkendő. Nem számít, melyikük gondolkodik helyesen, és melyiküknek van igaza.
én elítélem a kerósokat,,,,tiszta hülyék
Doktór ház
fogyni majd tavasszal mikor jön a kikelet
mátol normális vagyok,,,azaz délután kettő óta
szió te kis szülinapos