Na itt a másik buzi,ez is ki akar nyírni kocsogok,haggyatokmáá életben,na nem baj,szerdától én is edzek,oszt akkor tavasszal erre visszatérünk,Káj és Totor, (én is rámegyek az anorexia projektre)
kemény vagy csoki.....
esköszök... mátók te vagy a példaképem......
azt mondják mindenki jó valamire.... te is.... ha másra nem is, de elrettentő példának mindenképp.....
Te pusti állat,megint meg akarol ölni? nem vót elég Neked,amikor beköpködtél elég rendesen az LFP be,az én nicknevemmel ,ha nem csinálok gyorsan bizonyító képet,akkor már lehet kéz és lábnélküliként tengetném életemet,Te hülye anorexiás ezt azonnal fejezd abba
Igen azt mondta: "Ha lehetéges egyáltalán ilyen még a Kykee-nál is bunkóbb". Mondtam neki, hogy nem lehet ilyen végletes véleménye emberekről, erre ő: "Mostanában az LFP-be is beugatok, úgyhogy leszophat mind"
na de most,hogy anorexiás lettél,most ez nem fog menni.......... mii.Te figyelni szokod a fiúkat a strandon hű bazz,ez most valami felvállalásféle volt?
esköszök... mátók te vagy a példaképem......
azt mondják mindenki jó valamire.... te is.... ha másra nem is, de elrettentő példának mindenképp.....
Én úgy gondoltam, hogy most szombaton, azaz, most valamelyik szombaton....
ezt figyuzd
LFP=LelkizőFarkakPocsolyája