Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na itt a másik buzi,ez is ki akar nyírni kocsogok,haggyatokmáá életben,na nem baj,szerdától én is edzek,oszt akkor tavasszal erre visszatérünk,Káj és Totor, (én is rámegyek az anorexia projektre)
kemény vagy csoki.....
esköszök... mátók te vagy a példaképem......
azt mondják mindenki jó valamire.... te is.... ha másra nem is, de elrettentő példának mindenképp.....

Te pusti állat,megint meg akarol ölni? nem vót elég Neked,amikor beköpködtél elég rendesen az LFP be,az én nicknevemmel ,ha nem csinálok gyorsan bizonyító képet,akkor már lehet kéz és lábnélküliként tengetném életemet,Te hülye anorexiás ezt azonnal fejezd abba
OK! FNDI Nagymester!

Én úgy gondoltam, hogy most szombaton, azaz, most valamelyik szombaton....
ez valóban én vagyok tesa.....
Igen azt mondta: "Ha lehetéges egyáltalán ilyen még a Kykee-nál is bunkóbb". Mondtam neki, hogy nem lehet ilyen végletes véleménye emberekről, erre ő: "Mostanában az LFP-be is beugatok, úgyhogy leszophat mind"
nem,,,nem a fiukat,,,,,csak a nagydarabokat,,,,imádom nézni ahogy egy hústorony bőg,,,,ez a nyáron kialakított új hobbym,,,,,fájterbőgés
Vagy nagyon jó baritok,vagy csak simán öngyilkolni akartok,de intenzive
hááát én olvastam ezt-azt,,,,mindegy én nem mondok semmi,,,,,,,,azt sem,hogy lebunkóztad a Jocee-t
na de most,hogy anorexiás lettél,most ez nem fog menni.......... mii.Te figyelni szokod a fiúkat a strandon hű bazz,ez most valami felvállalásféle volt?
én a verebeket dobáltam 8 évesen ajátszón ilyenekkel!
nem,ezen a képen a hugát látod,csak photó shoppólt
ja,,olyan kemény,hogy a fák kizöldültek,,,,,csak norrisz mehet a picsába
ilyeneket szoktam kifigyelni a strandon,,,azt,mikoo megy a kocsijáhoo ráugrom szemből és a zsírtól megfullad,,,oda a sok éves kitartó edzés
tüzes a Kicsike
Te mi a faszt slattyogsz félpucéron az udvaron november végén, na huzzá be a házba!
Ezeken a fotókon tényleg Te vagy? Ugye nem szóltam be Neked eddig (mondd hogy nem ) a picsába,ezt hamarabb is feltehetted volna....
ugyan mááááááááááááá,há mi eeeeeeeez?

ezt figyuzd
megvolt mára a nagy zabálás nesze neked fogyókúra
Vigyázz mert még beszólnak, hogy buziskodunk!
hát tényleg olyan a hozzáállás,mint egy segélyfórumon
LFP=LelkizőFarkakPocsolyája
Bad Girls
csak szolidan.....
jobb,,,,,,,,,