Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó K8 hátsó felni,gyorsgáz,2 féle villa lehúzató,dragra átalakítótt K8 ülésszivacs,és üléshuzat.
Hat akkor jól beszivtam.Bontoban sajna nem találok K8-ra valót.Na de mindegy akkor megveszem az újat.Csak azt hittem tudok spórolni egy 40ezr Ft.Mert a bontott 15-volt az új pedig 65 ezer.Meg azt sem tudtam,hogy ez ilyen gyenge anyagból van.Amugy remélem nem lesz vele gond mert egy hete vettem
Köszönöm
De nagyon szépen koszonom
Szia.Hát az jo
HelloH2R! Igen van különbség! 99-02- ig,03-07- ig és 08- tól megint más egy kicsit.....csakhogy ne legyen egyszerű az életünk.... keress bontóból...de a gyári új sem drága,a régire valami 20000 ft körül volt!
Sziasztok!2008-as Busámon megrepedt a kuplung munkahenger,karzsirzás közben.Most vettem rá egy bontottat 2003-as busáról.Viszont itthon láttam,hogy más a számozása.Van külőnbség az első és a második széria között?Mert ezzel nem emeli ki a kuplungot,és nem levegős.Mert ha igen nem szórakozók vele megveszem a gyári újat rá.köszönöm
Márk tudok egy 2013 as Busát 19800km el! Két éve ki van vonva a forgalomból teljesen gyári karcmentes brembó abs gyöngyházfehér! Ha érdekel hivj és mehetünk. Nem hírdeti mert nem minden áron eladó!
Azt én sem értem amikor 5,,6,,,7 literes fogyasztasrol írkálnak,
Hi!
A kontakthiba (a csuszósaruk nem szorosan mennek össze,vagy kilazulnak a helyükön) feszültségesést okoz,és nem mikroáram esetén borzasztóan tud melegedni!
Szerintem a csatlakozó hiba csak következmény. Mitől melegedett ennyire, hogy megolvadt?
A fesszabályzók nem nagyon szeretik a kontakthibát a becsatlakozó vezetékeiknél.
Hali!
Történt már valakivel ilyen?
Tegnap felvonuláson voltunk és mellettem vonuló kolléga szólt hogy füstöl a hátsó ülés alól a motor. Fesszabályzó egyik vezetékének burkolata kicsit sérült nem vészes. Lehet hogy vége a fesszabályzónak? Félreállva még indulni sem akart. Hazahoztuk probléma nélkül indul. Kis mértékben melegszik csak a szabályzó. Mégis hibás lehet?
Köszi a válaszokat!
Fordítok:
-pénz "nem számít" = anyámnál lakok, csóringer vagyok
-180-200 között megyek mindenhol = hetente egyszer, ha kapok benzinpénzt aputól
-180-200-zal megyek csak városon belül = cm/sec mértékegységben, ha anya odadja a bicajt

-
Csapágyak vannak hozzá?... És menyi az annyi
khm 2008 utánit.. érdemesebb(de az előd modellel sincs semmi gond ha egy ago féle tiltáskiiktató van benne)
Hello! Régi gyári busa 150-160 utazó 6 liter,180-200 8 liter és 250-300 10-15 liter körül mozgott,de ezt könnyedén tudod változtatni egy hosszabb áttétellel( pl:hátra kettővel kissebbet raksz fel )
Ha a pénz nem számít,akkor ki kell vinji Németo-ba a K8-at,és felpattintani rá egy 300 lovas turbószettet.
na így kell felpörgetni egy punnyadó fórumot . hasonlót akartam írni, mint valmont, de megelőzött. pénz nem számít.....K8. nem kérdés 2013-tól- napjainkig. kiváló motor és nem viccel. bartokatosszal meg vigyázz, szokott lenni nála bírságtömb. (néha)
Nyilván nem fikázni akarom a srácot, de ilyen tempó nem tudom milyen forgalomban lehetséges folyamatosan
Az hogy fel fel gyorsulgat 180-200-akra, vagy néha néha 10-20 mp-ig, még okés, de hogy az utazó annyi lenne pályán kívül, mai forgalmi szituációkat figyelembe véve, és az utak telítettségét....hááááát nemtom. Vagy arra nem sok kanyar van, vagy csak úgy érzi hogy olyan sokat megy ilyen magas km/h-val.

De mind1, World PEACE to all of you!

Nálam hétköznapra 1.2-es VFR (mászkálni kényelmesebb, mert ott a kardán, üléspóz, jól pakolható) csapatni meg a Busa
Hát, nekem L3 van, tehát 2. gennel van tapasztalatom, 1. Nem volt soha. Viszont az biztos, hogy 200 felett nem úszod meg 8 liter alatt.

Viszont egyet kell értenem S3rGiO33 kollégával. Vagy a fele se igaz annak amit mondasz, vagy ha úgyse számít a pénz, akkor mindjárt vegyel mellé magadnak egy szép tölgyfakoporsót megy egy márvány fejfát, mert nem jósolok hosszú életet neked Busán. Bocsi. Nem bántásból, inkább jótanács, mielőtt meggondolatlan lennél.

Egyébként nem értem. Ha tényleg nem számít a pénz, akkor nem mindegy mennyit fogyaszt? Egyébként is gumira is k.sokat fogsz költeni...
csak mert most találkoztam egy zx kollégával, és 10-12L az alap, attól csak felfelé visz az út a fogyasztásban.
hali ! csak kérdezem hogy miért jobb száguldozni a zx , mint a busa ? eccer 2-3 éve fent találkoztunk a palacsintázónál, amikor le szólitottottad azt a meteorológus picsát , az rtl-en jósolgat, zita vagy mifene ?
akkor nem nálad van az a gsx-f amiben 1.1 vezérműtengely pörög, az 6 ban is tilt.