Ezt már több versenyzővel megbeszéltem (Pál Józsi, Bope, Greksa) Természetesen ingyen!
Pál Zoli pedig a 650-el mindannyiunkat.
)
mert bár szeretem az SV-t mégis azt mondom hogy a Gsx-r 750 az igazi motor.
Majd ha egyszer meg tanulok motorozni és felnövök hozzá akkor veszek egy olyat. Hacsak nem lesz 2008-ban 1,3-as vagy 1,4-es sv!
több, mint 70...)
lazán aláza a soros 600 naked bikeokat ezt ne mvégsebbeségre értem hanem gyorsulásraolyan nyomaték van benne hogy az hihetetlen 2 be simán kerékre áll, nekem még 70-nél is megemelte az elejétt sima gázadásra végsebbeségre 210km/h két személyel emelkedön
).
Valóban felesleges hasonlítgatni, de ezt mond annak aki elkezdte.
Nem arról van szó, hogy a GSR a legjobb és az SV650 nem jó. SV650ZOLI tette azt a kijelentést, miszerint az SV650 alázza az összes 600 Naked Bikot. Én erre írtam, hogy ez igen durva és felelőtlen kijelentés és csak egy példát említettem a GSR -ben, hogy már azt sem alázza.....
Elég leszólósan hangzik tőled is az, hogy "10e rpm-ig a GSR konkrétan semmit sem csinál, és azt is elég gyöngécsként." Nem tudom, hogy van nekem erről személyes tapasztalatod (nem egy körre gondolok a tesco parkolóban
Minden motor jó, mert motor! Minden motornál van jobb is meg rosszabb is. Én személy szerint nem szeretem az ilyet, hogy ez alázza azt meg ilyesmi. Nagyon számít, hogy ki ül rajta!
Abban egyetértek veled, hogy rossz beidegződés az miszerint mindenki nagyobb motort akar! Azt gondolják, hogy a tekintélyük attól függ, hogy egy 600-as motoron ülnek vagy egy 1000-esen.
Szerintem kis hazánkban egy 600-as motort is igen nehéz kimotorozni (hely, útviszonyok), tehát igazából nincs szükség nagyobbra. A GSR-t is azért cserélik le sokan, mert megtehetik anyagilag nem pedig azért mert gyenge és kimotorozták.
Üdv: Gino