). Az is igaz, hogy Bécsben olcsóbban lehet motoros cuccokat kapni, mint itthon. Én tavaly májusban hoztam onnan az első motoros kabátomat 99 euroért, itthon 57pénz lett volna. (sajnos azóta leteszteltem, de kitünöen vizsgázott)
csak új szinek jöttek.ennyi csak.
(nekünk 4500ft volta benzinpénz de megérte lemenni!))ott lehet kapni Bőrcuccot sisakkal,kesztyűve,csizmával cakkumpakk 120,000ért!!!
), illetve azokra már többnyire felpakolják a sportdobot, esetleg kipufogórendszert is.
), de elsősorban a pénztárcámtól függ. Melyik évtől kezdték nyomni a K3 utániakat, amiről írtál? Igazából azt szeretném, hogy olyan motort szerezzek be, amit hosszabb túrázásokra tudok használni, naked legyen, dögös hangja (néha hallok GS500-asokat, és nem igazán tetszik). Egyébként nem nagyon értek hozzá: sportdob, vagy egész kipufogó rendszer kell a mély, dübörgő hanghoz, vagy hogy is van ez?:) Megköszönném, ha kicsit felvilágosítanátok az alapokról:))) Bocsi, mint írtam, még nincs jogsim.. :)
, tehát szoktam vigyázni a cuccokra, csak hát az anyagiak.. egyelőre nem tudom, hogy megérné-e 99-es évjáratút venni mondjuk olcsóbban (láttam már milla alatt is+idén nem lesz még pénzem rá
), mert mindenhol az új SV-kről olvasok.. érdekelnének a "régebbiek" is, mennyiben rosszabbak a mostani kiadásúaknál? Árban mennyiért éri meg mondjuk egy 5-6 éves 650 SV?
újnak tűntek