). A többi csak agyfrissítésnek jó, mert pl én is csak a tesztkönyvet veszem elő otthon, aztán azt nyomom - bár bent voltam mind a két hétvégén.. de a másik motorossal (összvissz ketten voltunk mocisok, a többi mind autós) csak az első órán találkoztam meg a motoros órán, a többir enem jött be.. Kreszre meg már csak akkor lehet jelentkezni, ha befejezted a tanfolyást - addig nem jelentenek le.. ezt mondjuk nem értem miért így csinálják, hiszen ki tudom számolni elvileg mikor ér véget a tanfolyam, és rá pár napra már kérhetnénk is a vizsgát, de két-három héttel későbbi időpontokat adnak.. mindegy, ők tudják:) de szerencsére EÜ-re nem kell menni és fizetni sem, sajna B-nél ez volt az egyetlen, amiből meghúztak.. ahogyan a társaság felét is.. mondjuk sajna igaza volt az EÜ-t tartó dokinőnek, hogy nem a tudásunk alapján fogunk átmenni, hanem az alapján, hogy a vizsgáztatónak milyen napja van.. én hiába tudtam minden gyakorlati dolgot, a vén banya szerint az még mindig nincs meg a két pont, és meghúzott a rohadék (utóbb a bukottak százalékát nézve esett le, hogy ez nem másról szól, mint pénzről.. a Vöröskeresztnek is meg kell élnie valamiből.. de miért belőlünk???).. igazsághoz hozzátartozik, hogy négyen voltunk bent fiúk (senkit nem ismertem), és közülünk az ment csak át (és itt ez 75 százalékos bukást jelent, négyből egyet engedtek át..) akinek úgy remegett a lába, hogy még a stabil oldalfektetést sem tudta rendesen megcsinálni, de csendes volt és bemagolta a könyvet.. a második srác nem volt felkészült, jogos volt, hogy kirúgták, a harmadik viszont ügyes volt, de a nő mégis meghúzta.. nem értettem én sem.. erre a srác beszólt neki, amikor kiment az ajtón az újabb csekkel: "Büdös k**va, menj anyádba".. na és ezután jöttem én:)) Megcsináltam mindent frankón, és elkezdett csesztetni az elmélettel, ami viszont gyengébben ment, és persze meghúzott.. és még volt pofája azt mondani, hogy mennyire sajnálja, mert milyen szimpatikus voltam neki etc etc.. ja, mert én nem küldtem el a k**va anyjába:)) na de ennyi, bocs a privát kitérőért:)
n azért jártam -majdnem minden órára- mert 32 éve csináltam a B-t
ráadásul külföldön. Azért a tesztek furfangját jó ha kiismeri az ember, de nem volt gond.
Ha nem izomból szorongatod a kormányt, nem lehet baj.
.. nem kicsit, hanem nagyon, de szerintem tökjókat mond és korrekt srácnak tűnik:)
/ és nemtom a nevét a srácnak.. valamilyne Krisztián azt hiszem:)
A V2-es blokk által szolgáltatott nyomatéknak köszönhetően ebben a kategóriában ez talán a legrugalmasabb motor, tehát kirándulni, országúton közlekedni (különösen 2 személlyel!!) talán a legalkalmasabb.
A kényelem szempontjából pedig eldöntendő, hogy melyik kormányállás a szimpatikusabb/megfelelőbb számodra.
***Zoli