Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia !
azt hiszem tavaly hírdette a srác ezt a tartót igaz nem debreceni hanem sz. fehérvári. de egy telefont megér ha neked is tetszik. ha írsz egy e-mailt nekem akkor megadom a számát, itt nem akarom mert én sem ismerem, de mikor hírdette elmentettem a képpel együtt a számát hátha kell valamelyik ismerősömnek de nem volt rá szükség. így néz ki.ára akkor 9000 ft volt. nekem TRW van az viszont nem csak ennyi volt.
Sziasztok!

Suzuki SV 650-re ki tudna nekem egy igényes rendszámtartót készíteni Debrecenben,(gyári helyére) illetve kellenének hozzá kis irányjelzők is.
Képet képet!
Az ellen csak a Dozimetriai Osztály adhat felmentést! De a Gladius környezetre veszélyes üzemi hulladék! (Tényleg! Tudja valaki mennyit adtak el abból a metroszexuális botrányból?)
Miva' ? Miva' ? Miva' ?
Neeem. 2006-os SV650s. Göngyházmetál lett.
remélem helyette nem valami full műanyag matchbox-ot veszel
Sorry, de már elkelt a motor.
Gladius ellen az nem ved
Nincs az az ionizáló alfa, béta, gamma és neutron sugárzás amit ne lehetne dekontaminálni, hogy ha ilyenre adnám a fejem!

Olyan mennyiségű sugárzást kaptál,hogy egyik reggel felébredsz és az első gondolatod az lesz,hogy le kellene cserélned az SV-t egy GSR-re......
Bötö minket lehet érdekelne a motorod .bővebb infó!
A neutron sugárzás teszi!
De rossz vagy Öcsém! ! ! ! !
Meg GSR-t!
csak ne R125öt vegyél neki
sztem itt mindenki megüti az 5centit...
tán üti a 2 coll-t ?
Jelentem akkor gáz van.
hehehehehehe xD
ha 182cm alatt van akkor nemgáz :d
Jájjjjjjj.A kipuff felmegy.........................viszont Hentes úr az R125-re...............................juhhhhhúúúúúúú az megnézem ahogy felhajtogatja rá magát én meg fetrengek a röögéstül.
SV-mre kellett volna:) csak azért kérdeztem hogy azt könnyen ki lehet e belezni :D
Csak érdekelt, köszönöm
a trónörökös már kopogtat egy motorért, nem feltétlenül ezzel, v ilyennel fog tanulgatni, de ha látom, h ügyes akkor elképzelhető egy 125-ös
Tuti nem fér fel rá.Kár is ráerőltetni.
hát igazából ahogy nézed... az enyém 17.000km-el ért kb 600.000ret...de az a motor tényleg olyan állapotban is volt hogy... egy kib*szott karc nem volt rajta, annyira vigyáztam rá.... viszont ha szétnézel használtautón akkor láthatod hogy vannak apróbbpénzért is kicsit kevesebb km-el is... de nem bizots hogy olyan állapotú is... a fenntartása és egyebek... hát... mitmondjak... éves szinten szerintem nem haladja meg a 15-20.000Ft-ot... csak tankolni kell... 2-3L/100km...tehát nincs miről beszélni :D én nagyon szerettem... igazából bevallva hiányzik is eléggé
ha pedig érdekel egy ilyen motor, és kicsit szánsz rá, én ezt ajánlanám:
YZF-R125

igazából mondhatni hogy nagyon ismerem a motort, mert majdhogynem a közvetlen szomszédé, ő is nagyon vigyázott Rá, mindenből a legjobbat adta neki, és a km harantált benne
Már fenem rá a fűrészemet csak most leállítottak picit.De ami késik az lassan jön.
Kérdeztem kipufogóst hogy kibelezné e.Nemet mondott úgyhogy jön a home-made trancsír.