Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mer az olasz v2-1000-esek fosnak a suzukitól
Mondjuk ez teljesen igaz! Az árát nem is néztem! Kicsit soknak tűnik! Ennyiért mennek a magyarországi 1000-esek is kb.!
Ja.................Akkor elugrom és csomagolok párat.
2007-ben még lehetett kapni újat és még a mai napig nem hagyták abba csak az eu-ban nem lehet forgalomba helyezni...
2007-es?

Nem 200-5-6-ban hagyták abba?
na jó...egykorú...
2008-as?
de, csak erre már nincs is mit mondani...ennyiért fiatalabb ezres is van..
Nem.
De drága az bittos.
KB mint most ha el akarnám adni az enyémet.

De nem akarom.
senkinek nem tűnik fel az ára?
Vigyázok.Elfutok.
nehogy lelegeljenek...
Szívesen............ha ezen terveztek valamit a kinézeten kívül akkor dombon ülő fűcsomó vagyok.
köszi!
Szia Tomi!

Kép alapján nem egyszerű véleményt alkotni egy motorról, de szerintem a kérdéseidre biztos többen válaszolnak majd!
Ha jól tudom a 650S-nek nem szériafelszereltsége az eke ezért lehet, hogy elüt a szín (gondolom nem gyári a fényezése). A rendszámtáblatartó, nem hiszem, hogy zavarná a rend őreit (ha van világítása, és nincs törve a rendszám), a kormány cserét meg sokan megcsinálják (többek között én is lecseréltem - 1000N-en), mert nekem nem volt kényelmes!

Kérdezd meg, hogy milyen gyári gumi van a 650-esen, mert ha jól látom ezen Conti Road van most! Kérdés, hogy a 13000 km indokolja-e, hogy legyen rajta gumicsere (persze ezt is motorosa válogatja)

Na Üdv!
W.R.
Kérésed számomra parancs.
MRA-val az a bajom, hogy nem eleg magas, egyik valtozat sem (turakormanyom van). A Vario meg tul draga...
erről beszélek.....közben ez nem annyira fedi a valóságot..
nincs is ezzel gond, egyetlen motortuning amire áldoznék az a sportdob és nem a teljesítmény növekedés miatt, hanem a hang... V2 dübörgés!
szia !
nem akarok tolakodó lenni de az enyém is sürgősen eladó. nézzed meg hát ha érdekel. http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
annó a szerelő ismerősöm aztmondta h minden motorra, minden tuninghoz egyedi kipu kell... beszélt ilyen folytásról, meg h ki kell számolni h passzoljon ilyesmi.
nincs miért bocsizni hisz mindenhol a gázlengésről, szanaszét tervezésről és specifikációkról beszélnek miközben a nagy valóság az, hogy egyszerűen a mester elkezd hekkelni és amikor a legjobb a hang azt kezdi gyártani....
sose láttam sportkiput belülről kivéve a régi simsonomét.csak felmerült a kérdés....bocsi