csak azért kérdeztem, mert 3 év alatt semmit nem kopott, megvan egész 5mm. Mivel 4,5mm a határérték, ha 3-4 tizedet leszednek akkor is használható még és legalább szép sima lenne. Viszont a kinai sem néz ki rosszul és 36000-ért egy pár nem lenne vészes.
Nöm.Annyira vékonyak gyárilag is hogy pont lekapod ami maradna rajta a minimumig.Akkor meg úgyis kuka.
Banditosok vettek ilyen kínai utángyártottat.Ment ott is a flame hogy jó e vagy nem.
Kérdezni kő azt aki vette hogy jó e.
Az anyagától függ, hogy jobb-e, elvileg akár jobban is hülhet, de ezt nem hinném, hogy észrevevénk az utcán viszont tényleg jobban néz ki....40 rugó alatt is láttam már néhol darabját.
az mit jelent, hogy össze-vissza fog a fék? mert nekem most elvileg pont az a gond, hogy üt a tárcsa. nem tudom, hogy lehetne-e esetleg szabályoztatni a mostanit, mivel még megvan mindenhol az 5 mm, ha lekapnak belőle pár tized mm-t, még az sem gond
Nekem ilyen van az SV-n. 1 éve van rajta kb. 6e km-t mentem vele. Nekem az a bajom vele, ha egy hosszabb túrán ritkábban fékezek és kicsiket akkor olyan lesz mintha ütne a tárcsa, össze vissza fog a fék, de egy komolyabb fékezés után jó lesz. Gondolkodtam rajta, hogy a sima lyukacsos jobb választás lett volna a túrázáshoz, vagy egy fékbetét csere segítene.
Régóta, de csak az NKH-s vizsgaállomásokon mert ennyi a hatósági ára, de ha maszek vizsgabázisra viszed ott alapból 10-12 és ha gond van több is lehet...
Ja nekik azt.
Ha mindenigaz.
Meg egy TL ha halkítani kell.
Kérésre ajándék dobot tudok biztosítani gyárit hozzá.
Banditosok vettek ilyen kínai utángyártottat.Ment ott is a flame hogy jó e vagy nem.
Kérdezni kő azt aki vette hogy jó e.
(....és valóban jobb a hatásfoka vagy csak látványosabb?....
Akkor Mozaik utca a megoldas?