Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a 650-en 4mm a szervíz határ.!.2mm-el jó vagyok még és nem üt

Ja nekik azt.
Boldog Nőnapot Zoltánok!
nincs.Janódob a te embered.Majd viszem oda ha meglesz.
Összekötő csöved nincs véletlenül Zoli? Amivel a gyári dobot ideiglenesen vissza lehetne applikálni?
Köszi.
Egydobos lesz nem tökölök.Joshi.
Ha mindenigaz.
Meg egy TL ha halkítani kell.
Ez nem pont az, de ket dobos megoldashoz alapotlet, ha meg nem lenne , ugy nezem ehhez nem kene hekkelni a gyari leomloket.
Próbáld meg, vidd el egy jó gépműhelybe hátha nem nyúlik meg...
csak azért kérdeztem, mert 3 év alatt semmit nem kopott, megvan egész 5mm. Mivel 4,5mm a határérték, ha 3-4 tizedet leszednek akkor is használható még és legalább szép sima lenne. Viszont a kinai sem néz ki rosszul és 36000-ért egy pár nem lenne vészes.
Lehet nem leömlőnek hívják.
Kérésre ajándék dobot tudok biztosítani gyárit hozzá.
Hát talán nem kéne használni.
volt már rá példa és a felhasználó jónak is mondta, de igazából főleg, hogy Te használod is a féket talán nem kéne...
Nöm.Annyira vékonyak gyárilag is hogy pont lekapod ami maradna rajta a minimumig.Akkor meg úgyis kuka.
Banditosok vettek ilyen kínai utángyártottat.Ment ott is a flame hogy jó e vagy nem.
Kérdezni kő azt aki vette hogy jó e.
Az anyagától függ, hogy jobb-e, elvileg akár jobban is hülhet, de ezt nem hinném, hogy észrevevénk az utcán viszont tényleg jobban néz ki....40 rugó alatt is láttam már néhol darabját.
Hát hullámos.És a hullám az jóóóóóó dolog ....................sok strandot jelent meg hawaii dizsi bódottság.
az mit jelent, hogy össze-vissza fog a fék? mert nekem most elvileg pont az a gond, hogy üt a tárcsa. nem tudom, hogy lehetne-e esetleg szabályoztatni a mostanit, mivel még megvan mindenhol az 5 mm, ha lekapnak belőle pár tized mm-t, még az sem gond
Én mozaikozok!
Hullámos tárcsa milyen árban szokott lenni?
(....és valóban jobb a hatásfoka vagy csak látványosabb?.... )
Anno en az Autoklubhoz vittem...akkor az hiba volt...
Akkor Mozaik utca a megoldas?
Nekem ilyen van az SV-n. 1 éve van rajta kb. 6e km-t mentem vele. Nekem az a bajom vele, ha egy hosszabb túrán ritkábban fékezek és kicsiket akkor olyan lesz mintha ütne a tárcsa, össze vissza fog a fék, de egy komolyabb fékezés után jó lesz. Gondolkodtam rajta, hogy a sima lyukacsos jobb választás lett volna a túrázáshoz, vagy egy fékbetét csere segítene.
Régóta, de csak az NKH-s vizsgaállomásokon mert ennyi a hatósági ára, de ha maszek vizsgabázisra viszed ott alapból 10-12 és ha gond van több is lehet...
Ez miota ennyi? Legutobb 4 eve mikor meg a Gixeffet vittem valami 17-et hagytam ott...
Boldog névnapot !
Hullámos a tárcsa?......ezért meleg dolog használtat venni mert az lutri és sokszor csak a vizsgapadon derül ki, hogy nem jó...