Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tervezték?.....aki belenéz egy sportdobba az többé nem kérdezi, hogy azt mire "tervezték"....
Egy nyitott cső benne perforált valami sok gyapottal.Az hogy mihez tervezték az tökmindegy.Láttam képet SV-ről amiből egy autókipufogó állt ki.
Ez viszont valamikor felkerül ha jobb idő lesz.És minden kiderül.
nem gáz h sor4re tervezték és v2n van vagy nincs különbség?
drága
Gixxer.
milyen mocin volt?
Huha.
Akkor maradok hátul.
Viszont a TL konzol tökéletesen passzol hozzá.
Már csak egy összekötő cső kell és fel tom szórni a TL dobot ha halkítani köll.
eléggé..
Hát 14 fokban elég mélyre lehet dönteni a forró aszfalton és izzadni a bűrben.
Szombaton én is megnéznék bár most pályázás kizárt kicsit kifogytam pénzből.
Más.

Ez vajon mennyire hangos sövön?
Sziasztok! Jó estét kívánok mindenkinek!

Leendő SV tulajdonosként kérdeznék tőletek erről a motorról:
http://www.czencz-motors.hu/co...

Nincs-e fent itt valaki, aki ismerné ennek a gépnek az előéletét? Mennyire számít jó vételnek? Amit pár pillantás alatt kiszúrtam, hogy nem eredeti kormány van rajta + az ekeidom színe kissé elüt a motor színétől + hátul a rendszámtartó sem tűnik gyárinak. Ezt mennyire "szeretik" a rend őrei? Leszámítva azt, hogy mennyire van megdöntve a rendszámtábla.

Köszönöm előre is a válaszokat!

Sok napsütést és széles utat mindenkinek!

üdv,
Tomi

Hehe ha lesz ilyen vizsga hogy teljesítmény mérés akkor remélem olyan is lesz hogy súly mérés. Nem mintha már számítana de akkora blődség van a forgalmimba írva hogy vicc
Melyik a legmagasabb?
MRA-t nézted már? Sok variáció (gyári ,racing, túra stb.) több szin ,pontos,és gyorsan megvan max.1 hét.
Így van....tehát csak vicc....remélem az is marad mert akkor vége a tyunyingnak...
A március csak vicc volt (Myke kedvéért) ,de már én is hallottam még a teljesítmény alapú biztosítás és adók miatt.
Elvileg már tavaly is kellett volna ahol ki volt építve a mérőpad....ezek szerint eltolták idénre?....azzal beszéltünk erről akik ezeket a padokat forgalmazzák és épp szerelték már tavaly az NKH-s helyeken....
Tervezem, hogy veszek egy tura plexit...Givi es Puig kozott vacilalok, valakinek tapasztalat valamelyikkel?
Szia!
Aktuális.
Tudsz adni egy elérhetőséget, akkor meg tudjuk beszéli a részleteket.
Szerintem számolj velem 25-én!
Nebassz!
Úgy tudom márciustól teljesítményt is mérnek a műszakin!
25-26-án ha jó idő lessz kimegyek a hringre ,ha van kedved gyere! Lehet hogy csak nézőnek megyek ,felmenni a pályára nem merek!
Íme:
Jaj úgy mennék már pályanapra!

Egy E-ringes őrületet díjaznék az tuti!
Én is!

De nem félek, mert minden rendben van vele! SŐT! Olyan gyári mint a huzat!