Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha te ilyennel fékezel ,akkor már értem miért olyan gyengék a féktávjaid!
Remélem azért a vizsgán átmegy a vas!
Köszi
Amúgy sok boldogságot!
Sose tedd!

(Tapasztalatból beszélek!)
Szerintem 3 ember nem fér el úgy hátul, hogy az kényelmes legyen 1300km-en keresztül, de mi is kezdünk megkérdőjeleződni, mert lehet közbejön valami...konkrétan nősülés
Milyen márka, képet, linket tudsz esetleg adni?
Úszó tárcsa?

Ilyen?

Bocs ,elnéztem! 25 a sima ,35 az úszó tárcsa. Fórumozóknak talán egy kicsit még olcsóbb!
Nagy gond volna ha 3-an jönnének esetleg veletek a kocsiban? Mert egy haverom lánya és faszija is lehet, hogy jönnének....
hol/milyen tárcsa van 25e-ért?
Érezni is, picit rázza az elejét, de nagy gondot eddig nem okozott.
Egy Mersz este után meg ki is szokott simulni
Na igen, én is csak láttam és a tulaj dícsérte, hogy milyen jó lett, de onnantól szerintem egy komolyabb menet és újra hullámos lesz.....a 25 igen jó ár...
Nem szoktak mkp. tárcsát szabályozni ,mivel csak köszörülni lehetne ,de akkor meg elvékonyodik az a rész is ahol a csapok rögzítik az agyhoz és lötyögős lessz.Ahogy Sanyi mondta 40E/db körül már lehet jókat kapni ,most vannak akciósak 25/db áron ,még nem volt visszajelzés hogy milyenek.
És érezted is a hatását vagy csak a gép hozta ki? Épp ezt nem nagyon lehet tudni ha nem érezni...
Igen tudok! Szólj ha aktuális ,és megrendelem.Az ott látható árból egy picit tudok faragni!
nekem is ütött a yamahán (1év 6500km után)...kicseréltettem gariba...
pont ezt csinálja az enyém is, ezt a vizsgaállomáson a fékpad szépen ki is rajzolja, olyan a fékerő görbéje mint egy hullámvasút. hiába mondtam, hogy ez csak az ABS
Köszi, akkor jó lesz.
Majd dobj számot.Egyre leszek KB ott.
mi 8:00 körül indulunk.kb 11:00-ra érünk fel
Szia Henti!
hát nem tudom meddig leszünk de ha még ott leszünk akkor ütközünk
Akkó lehet ütközünk.Én motorolok.
Szerencsétlen dög.
Bár lehet a bobozt fel kő dobni annyi ruha köll majd rám.
megvársz ugye, 4 körül ottvagyok
igen.Reggel indulunk kb 3óra az út