Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezmostmi?
GHOSTBIKERBOY-nak.

Az SV megbízható és kiforrott gép.Lényeges tipushiba nemigen van a karbis nál.Max feszültségszabályzóra kell odafigyelni és az olajpumpa fogaskerekére.
Lényegesebb a kiválasztott példány konkrét állapota.
Ha nincs lelakva és ütve hű társad lesz.Ha eldobod (ne adj isten de benne van a pakliban) lényegesen olcsóbbaz alkatrész mind újban mind bontva és rengeteg helyen fellelhető.
Vezetése némileg munkásabb mint a sornégyeseké de legalább van karaktere.
A blokk egy nagyon felhasználóbarát teljesítményleadású a kezdők részére de némi szokást igényel a motorfék használata.

Ne tuningod.

Majd kibukfencezem a 3. után talpraesem és benyögöm mint az agresszív kismalac hogy "én így szállok le"
Amúgy még így hurutosan is adagolhattóbbnak tűnik mint az a bot ami eddig volt.
ha gyorsulni nem is, de megállni 2mp alatt fogsz százról...
Szereztem egy másik radiális pumpát..............remélem ez beválik.

A hülye tuningmániás elmebeteg állat zoli32.
jogos...
Kavics helyett én inkább 6-ös és 8-as anyát használnék pár marékkal.Tsztább.
köszi, meg próbáljuk.
Izééé............érzem a 12. bordám alatt hogy jön.

Apropó ma meglett az idei 100. Km.Elfutott mellettem egy jegesmedve hazafelé.
igazából semmit......volt mindenféle próbálkozás még ámerikás csodaszer is de az csak még jobban elbaszta és eltömített mindent mivel oldotta a benya.....próbaképp kaviccsal összerázni, hogy leverje a laza rozsdát és annyi, ezt ismételni időnként...
így van...ugyanaz csak a tizedébe kerül...
csak ne kreatívkodj, hogy esvéhez kell, mert csak kekeckedni fognak, hogy ez autós és nem motoros bolt :).
az én kreatív megoldásaimat legalábbis így fogadják.
magabiztosan kérd Swift-hez.
ugyanaz lesz... :o)
z.
sziaasztok !
ha a benzintankot belül kiüti a rozsda, mit lehet vele kezdeni ? egy simson star tankról van szó, bár ez mellékes.
Csak felhívjuk a figyelmed a buktatókra :D
Van az összes Suzuki fajta. De nem olcsó...
autósbolt......ott kapsz mindenfélét..
tavasz? a nyárral és az ősszel összevont esős évszakra gondolsz? :-)
Fr ne bombázz negatív hullámokkal!
Sziasztok van esetleg valakinek műanyag összefogató patent szeme az én vasam hátuljából hiányzik kettő valaki tudna nekem segíteni ebe.
Naja :)
én mikor vittem Pomáz-ra a gépet 2 éve fostam hogy az első indexbe nincs E betű vettem olyat amibe van...
Hát meg se nézte csak villogjon...
Mondom bazz... De tény szebb ez az index mint ami rajta volt
Remélem idén is 4-5e HUF lesz a vizsga. És tanultam az esetből vinni kell aprót a kávéra meg napernyőt a nap ellen mert ültem kint vagy 1 órát...
Ja, nézik, és ha nem látják a visszaverődő fényt akkor se nyertél csíkos napernyőt :D
vannak ilyen öntapadós szarok amik addig jók lehetnek és a prizmát se felejtsd el azt is nézik!
Akkor felteszek egyet, thx!
a meleg üssön hanyatt a parton....azt várom, tavaly csak 1 hétig volt jóidő és azt szerencsére pont kifogtuk hátha idén is szerencsénk lesz...