Az SV megbízható és kiforrott gép.Lényeges tipushiba nemigen van a karbis nál.Max feszültségszabályzóra kell odafigyelni és az olajpumpa fogaskerekére.
Lényegesebb a kiválasztott példány konkrét állapota.
Ha nincs lelakva és ütve hű társad lesz.Ha eldobod (ne adj isten de benne van a pakliban) lényegesen olcsóbbaz alkatrész mind újban mind bontva és rengeteg helyen fellelhető.
Vezetése némileg munkásabb mint a sornégyeseké de legalább van karaktere.
A blokk egy nagyon felhasználóbarát teljesítményleadású a kezdők részére de némi szokást igényel a motorfék használata.
Majd kibukfencezem a 3. után talpraesem és benyögöm mint az agresszív kismalac hogy "én így szállok le"
Amúgy még így hurutosan is adagolhattóbbnak tűnik mint az a bot ami eddig volt.
igazából semmit......volt mindenféle próbálkozás még ámerikás csodaszer is de az csak még jobban elbaszta és eltömített mindent mivel oldotta a benya.....próbaképp kaviccsal összerázni, hogy leverje a laza rozsdát és annyi, ezt ismételni időnként...
csak ne kreatívkodj, hogy esvéhez kell, mert csak kekeckedni fognak, hogy ez autós és nem motoros bolt :).
az én kreatív megoldásaimat legalábbis így fogadják.
magabiztosan kérd Swift-hez.
ugyanaz lesz... :o)
z.
én mikor vittem Pomáz-ra a gépet 2 éve fostam hogy az első indexbe nincs E betű vettem olyat amibe van...
Hát meg se nézte csak villogjon...
Mondom bazz... De tény szebb ez az index mint ami rajta volt
Remélem idén is 4-5e HUF lesz a vizsga. És tanultam az esetből vinni kell aprót a kávéra meg napernyőt a nap ellen mert ültem kint vagy 1 órát...
Az SV megbízható és kiforrott gép.Lényeges tipushiba nemigen van a karbis nál.Max feszültségszabályzóra kell odafigyelni és az olajpumpa fogaskerekére.
Lényegesebb a kiválasztott példány konkrét állapota.
Ha nincs lelakva és ütve hű társad lesz.Ha eldobod (ne adj isten de benne van a pakliban) lényegesen olcsóbbaz alkatrész mind újban mind bontva és rengeteg helyen fellelhető.
Vezetése némileg munkásabb mint a sornégyeseké de legalább van karaktere.
A blokk egy nagyon felhasználóbarát teljesítményleadású a kezdők részére de némi szokást igényel a motorfék használata.
Ne tuningod.
Majd kibukfencezem a 3. után talpraesem és benyögöm mint az agresszív kismalac hogy "én így szállok le"
Amúgy még így hurutosan is adagolhattóbbnak tűnik mint az a bot ami eddig volt.
A hülye tuningmániás elmebeteg állat zoli32.
Apropó ma meglett az idei 100. Km.Elfutott mellettem egy jegesmedve hazafelé.
az én kreatív megoldásaimat legalábbis így fogadják.
magabiztosan kérd Swift-hez.
ugyanaz lesz... :o)
z.
ha a benzintankot belül kiüti a rozsda, mit lehet vele kezdeni ? egy simson star tankról van szó, bár ez mellékes.
Hát meg se nézte csak villogjon...
Mondom bazz... De tény szebb ez az index mint ami rajta volt
Remélem idén is 4-5e HUF lesz a vizsga. És tanultam az esetből vinni kell aprót a kávéra meg napernyőt a nap ellen