Nem szeretnék neki külön topicot nyitni, bár biztos hogy úgy nem lesz jó ahogy csinálom, szóval kérném az illetékest mozgassa oda ahová szeretné... Köszönöm!
Tehát 2011.05.13-15. Horvátországba látogatnánk. 14 fős a szállás, jelenleg 9-en vagyunk, így még 5 embernek volna hely.
Egy pénteki szabadnapot intéznie kéne minden résztvevőnek. Az apartman szép helyen van az egyik hegyen, rálátással a tengerre Senj-ben. 2 ágyas szobák vannak.
Indulás 13-án reggel, érkezés esti órákban. Szombat egész napos parti motorozás (ilyenkor kicsi a forgalom és a parti szerpentin nagyon szép), majd vasárnap haza.
Útiköltség kb 1300km-re üzemanyag (5l fogyival kb 23e, 6l fogyival 28e), 2 vacsora, napközben hideg kaja, fagyi. Egy meleg főétkezés kb 2500Ft-ból jön ki mindennel. Aki extrémkedik, annak több.
Teljes anyagi vonzat kb: 40-50e Ft/fő/utas nélkül, 30-35e/fő/utassal.
A szállás díja kb 6500Ft 2 éjszakára, mely előre fizetendő.
Mmmmm.Dincsen.
Ha nem akarnak akkor nem vesznek észre.
Nekem kocsival mondta a nő hogy hirtelen ott teremtem a semmiből és hát nem vett észre.
Annyira azért nem kicsi az autó és este a ködlámpa is alapból be van kapcsolva.
Ma vittem el a motoromat műszakira. elötte beinditottam, és a vizsgabázis elött égett ki a tompított. Azt mondták nem lényeg majd otthon kicserélem. 2perc volt a vizsgálat kb. Kipufogón megnézték a feliratokat, lefényképezték a számokat, lámpákat ellenőriztek, meg első hátsó fék volt.
Papírmunka negyed óra volt kb :)
Jövő héten okmány iroda, és arra talán visszajön a jó idő is.
Azt szeretném megkérdezni, hogy az SV-k gyári kormánygátlójának csillapítása állítható-e?
Tehát 2011.05.13-15. Horvátországba látogatnánk. 14 fős a szállás, jelenleg 9-en vagyunk, így még 5 embernek volna hely.
Egy pénteki szabadnapot intéznie kéne minden résztvevőnek. Az apartman szép helyen van az egyik hegyen, rálátással a tengerre Senj-ben. 2 ágyas szobák vannak.
Indulás 13-án reggel, érkezés esti órákban. Szombat egész napos parti motorozás (ilyenkor kicsi a forgalom és a parti szerpentin nagyon szép), majd vasárnap haza.
Útiköltség kb 1300km-re üzemanyag (5l fogyival kb 23e, 6l fogyival 28e), 2 vacsora, napközben hideg kaja, fagyi. Egy meleg főétkezés kb 2500Ft-ból jön ki mindennel. Aki extrémkedik, annak több.
Teljes anyagi vonzat kb: 40-50e Ft/fő/utas nélkül, 30-35e/fő/utassal.
A szállás díja kb 6500Ft 2 éjszakára, mely előre fizetendő.
Amúgy marha egyszerű,annyival kell menni,amennyi a megengedett
(de az olyan meg minek vesz motort,vágom én
Ha nem akarnak akkor nem vesznek észre.
Nekem kocsival mondta a nő hogy hirtelen ott teremtem a semmiből és hát nem vett észre.
Annyira azért nem kicsi az autó és este a ködlámpa is alapból be van kapcsolva.
Fehér ruhám van most vannak ezek a szarok a mocin
Szerintem még a vak is észre venne sötétben. A narancssárga meg nem tetszik
De ha van ötleted oszd meg kérlek
Ma vittem el a motoromat műszakira. elötte beinditottam, és a vizsgabázis elött égett ki a tompított. Azt mondták nem lényeg majd otthon kicserélem. 2perc volt a vizsgálat kb. Kipufogón megnézték a feliratokat, lefényképezték a számokat, lámpákat ellenőriztek, meg első hátsó fék volt.
Papírmunka negyed óra volt kb :)
Jövő héten okmány iroda, és arra talán visszajön a jó idő is.
Leesett magától?
Szereztem fényvisszaverő matricát úgyhogy az előbb 20 percig elvoltam mint 1 Ovis
link
Amugy, ha 2004 elso havi, akkor sanszos, hogy K3.
Engem érdekelne az ülés.
santitom@vipmail.hu
Köszi:Tomi
Az eleje volt buzerálva a hátulja nem! Ez biztos! Vagy nem?