Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs bőröm, pálya "egybe ruhám" meg végképp nincs, mert nem nagyon venném hasznát.
Cordura van.
Egyébként jó pálya, bár ilyenkor tavasszal, amikor még nincs rendesen felgumizva, és hideg a fehér aszfalt, nem tudom milyen lehet.
Cordurában is felengednek ha nem a pályázók között mész hanem valamilyen olyan történetben mint pl. a mersz esték..
Ok!
A dobok hangja szép! ami ugye relatív, de, ha szereted a sportdobok hangját akkor ez is tetszeni fog! Szóval ha érdekel akkor telefonon, vagy e-mail-en egyeztessünk!
Szerezz bűrt.
Amúgyis jobb.
Komolyan veszik bizony! Szerintem nem véletlenül!
Akkó' nem pályázom.
Eléggé.
"MOTORKERÉKPÁRRAL CSAK BUKÓSISAKBAN ÉS TELJES MOTOROS-BŐRRUHÁBAN LEHET HASZNÁLNI A VERSENYPÁLYÁT."
Ezt komolyan veszik?
Ja és az Euroringen van akciós is (ha "jókor" mész): 15.000Ft/9.000 Ft/11.000 Ft/6.000 Ft.
Megtaláltam.
http://brorganisation.hu/?page...

3x25 perc közte fél órás szünetekkel (1h15m nettó motorozás) = 15000Ft.
3x20 perces beosztás esetén (1h nettó motorozás) = 12000Ft.
Nem tudjátok, hogy mennyibe kerül a Hungaroringen a motorozás az idén? A weboldalukon nekem nem sikerült "értelmes" információt találni...

Az Euroringet megtaláltam:
Motor
18.000 Ft (egész nap)
10.800 Ft (de)
13.200 Ft (du)
7.200 Ft (1 óra)
kedvezményes esti (18-tól 20 óráig) motorozás ára: 6.000 Ft.
Üdvözöllek!

Láttam hogy írtál a dobok iránt, nekem is 03-as a motorom. az én dobjaim szerintem tökéletes állapotban vannak:)
Megbeszélhetjük a cserét. Milyen hangja van egyébként a doboknak? :)
Ha ma nem is, de szerintem legkésőbb holnap csinálni fogok rólla képeket:)
Sanyi Bá!Isten Éltessen Erőben Egészségben!
Nekem működött.
Adatlapom 2. képe.
Se a Sándorok, se a Józsefek, se pedig a Benedekek, nem fognak hozni nekünk meleget!Ez már évek óta így van!

Szerintem Zalán, Árpád, Hugó esetleg csinál valamit!
Sándor,József,Benedek..........
Valami meleget.................szerezzé talán.
Kit intézzek? ...kösz...
Sanyi,isten éltessen!

Meleget intézed?
Nem kell sajnálni! Tényleg kösz!

Neked működött?
Sajnálom!
Hát sajnos ebből csak annyi derült ki, hogy egy Japán Suzukim van. a többi az érvénytelen, vagy ismeretlenként lett feltüntetve! De azért köszi
Sándor mindenhol ott van mint a big bratyó.
Nem gondoltam volna, hogy itt is tőled kapok választ