Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zargatomén őket is.
Kár hogy nincs bugyistopik.
Menjél a gsxr topicba ,és őket idegesítsed!
Őőőő mosogatni nem mosogatok még otthon sem.Nem jársz jól velem.
Az íveket meg úgy gondoltam az út jobb oldali sávjában naggyából középen kéne teljesíteni,ügyelve arra hogy a le ne repüljek az aszfaltról.
Kapisgálom?
Felszívom magam és begyorsulok úgy...........de úgy...........hogy alig győzöd hozni a kormányokat.
mien= milyen
Ha unatkozol gyere be ,úgyis el kéne mosogatni ,közbe meg elmondom mien íveket használj a horvát szerpentineken!
Ferodo,brembo.A ferodo olcsóbb és még fog is a brembo drágább és nagyon fog.
Én adnám...............vigye.
hát brembóóó
Szevasztok! első fékbetétet kell vennem sürgősen! Valaki megtudná mondani milyen típusú kell a kerekvázas SV-be? Esetleg ha valaki tudna ajánlani vmi helyet ahol tudok venni azt megköszönönném! További szép napot!
egy ismerősöm érdeklődött az enyém iránt is........DE NEM ADTAM

Ja.
Unatkozom.
Nincs.
Má megint Te vagy az?
Tükrötök fenn van má?
14-e
Gondolom amikor megy a Mersz este.
Mikor mész?
Ha lenne emilcímed akkor írnék írj akkor Te! vanyek82@gmail.com és ha lehet minél előbb mert h.végén kettőt megyek megnézni már.
Hali,
rfrrvrfr,

Nekem van egy eladó 2006-os SV1000S-em. Azt írtad minőségi cuccost keresel. Megtaláltad.
Ha érdekel, írj egy mailt, leírok róla mindent.
Rajta!
Kéne!
nem jöttök MERSZ-re?
Annnnyáám!
Jelzem, hogy van egy jó 650-em! DE CSAK JELZEM MERT KÉRTED!

NEM ADOOOOOM!
Igen, kicsit kevesebbet futott motort keresek
Nem, csak erre asszociáltam, és nem olvastam tovább. Nem láttam, hogy Sanyi is így gondolkozott.
hali!
Az enyém fekete SV650S, 2004es és 37ezer km van benne. Ha jól gondolom kevesebb km-t futott mocit keresel. Én 700 körül akarom eladni, friss vizsgával és szervízkönyvvel(magyarországi a motor), új fékbetétek, friss olaj, 2000et futott lánc és gumik.

Szóljon, ha érdekel valakit. Szombaton lemosom és képeket is dobok fel.