Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

577 milyen volt?

én csak egy kis Bp-Budakeszi-Gyermely-Bajna-Esztergom-Dobogókő-Bp kört mentem tegnap. (150 km össz).
Ugyan így jártam tegnap énis csak kocsival. Szegedre mentem és a városban fogtam egy gigantikus kátyút, elgörbült a karcmentes felnim és eldurrant az övfeszítő patronom is! 15E ft gy komplett öv + felnijavítás... de rendőrt énse hívtam
hú az nem lenne vicces
Annyira nem vészes de tökölős.A teljes elejét szét kell dobni mint hülyegyerek a kisautót.
Szétesni nem fog de szélsőséges estben ha a műanyag kosár elreccsen az szerezhez egy életreszóló befosást a megszorult kormány által.
köszi Sanyi bácsi! Drága móka amúgy? És csinál kárt ha így használom?
Szia!

Küldhetsz erre persze;) (imi1990kukacvipmail.hu)
Ha nem a teló koppan fel akkor a kormánycsapágy csinál ilyet amit Zoli most cserélt...
Üdv lakótársak :)

Nem tudja véletlen valaki hogy merre, és mi pízér fosztogatnak egy bubis plexit?!
Ha jól emlékszek talán Bali105 forgalmaz ilyet?! Végülis elég lenne csak ez a magasító is végülis...
Előre is köszi mindenkinek :)
Akkor kell rendőrt hívni és akkor van kártérítés......azt hiszem...
Sziasztok!
SOS! SV650-hez keresek első felnit. (2000-es évjárat)
mail/msn: csabka75@yahoo.com, tel.: 0630/578-4433
Köszi előre is!
Sztori:
Budapesten a Kosztolányi Dezső téren keresztülhaladva, lekoppant az első felnim a villamossínre, mert hiányos volt az aszfalt a sín mellett... Érdemes szerintetek kárbejelentést tenni? Hatósági intézkedés nem történt, de tanúk vannak.
Oké benne vagyok a Nyíregyi fórumot is látogasd
az biztos
akkor majd egy túrát összehozhatunk vmikor vagy egy rabócsi ringet, esetleg meglátogathatnánk többieket a fórumról a nagy Budapesten
Asszem rugdosni lehet.
nőt nem ütök meg de legközelebb rendőrt hívok ha elismeri a másik ha nem
Minek pereskedsz ha lehet verekedni is?
Sajna nem mindkét nap melózok
baleset, pereskedés szal hosszú story...
hát kár hogy nem ütköztünk, jövő héten elvileg lesz vmi nyíregyen a pláza előtt, te mész?
Tankoddal mi lett?
nemtom ezt meg kell nézetnem, idegesít...
Az az
láttam egy teljesen ezüst SV-t elől a rendőrmocik mellett az volt?
Namost a csapágyat azért cseréltem mert már tavaly is ha belementem egy kátyuba éreztem a kormányon egy nyekéést és kattant.Nem nagyon ment is de idegesített.Kétszer lett feszítve de harmadikra már elég beteg hangja lett.
Ezért csere kúposra.
Már úgy néz ki jó lesz. Hál istennek felkoppanni sosem koppant fel.
Nem véletlen vannak benn erősebb rugók,vastagabb olaj stb.Meg úgy minden állítás.
Szabály szerűen kígyózott és szitált.De ahogy Laci írta alsó kifli kinyit rángat,fékez,toligál és beállt.Meg Sándornál engedtünk a csavarokon a nyaknál és elméletileg jó is lett KB 180-ig.A fölé nem mertem menni a yard miatt.