Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na most ettől kicsit meghökkentem.Mi lehet abban az astrában?
Asszem leesett az álla szegénynek a sisak alatt.

http://youtu.be/AxInlHSj6dg
Most ez lesz a himnusz itten?
Huhh mert valszeg tudta hogy szar.Enyém erősen jobb mint egy széria gép de ahogy érzed.
Bár a 650-es kérdéses hogy gy LSL kit (vagy fúrás) kivételéve mit lehet alkotni ami meg kellemetlenül drága.
Nos. Minden annyit ér amennyiért el lehet adni. A tied mint K6 8-900 környékén hirdethető, aztán várni kell míg megjön a vevő. De ha el akarod adni akkor 750E. Persze az állapotát nem ismerem. A hirdetett árak amik a neten vannak erősen irányárak, elképesztő mértékben lehet alkudni néha. 2 hete mentünk megnézni egy kocsit 1mill volt az ára, 1 perce nézzük, ilyetszól a faszi : 800-ért elvihető Aztán ment lejjebb is, de annyiért sem kellett mert szar volt
Pedig pont a Tied az ideális jelölt Mindegy.. majd ha eladó lesz úgyse fog érdekelni
enyém Ses amúgy nem eladó,de érdekelne hogy mit ér szerinted kb?
Mondanam az enyemet, de egyelore marad . Mondjuk mar ott tartok, hogy veszek melle egy rendszamos endurot ide Pestre, mert megorulok az utaktol...
Csak S-es jöhet szóba amit majd átalakítok N-es kormányra.
Vagy az enyémet.
vedd meg az enyém
Igazából nem az ár a lényeg hanem a minőség. Adok több pénzt egy jóért mint keveset egy kétesért. van 2006-os 2.100km-el 1.3mill-ért, ez nem hangzik olyan rosszul, meg van 1000km-es is 1.4-ért, mondjuk ennyit nem szánok rá már.
Már régóta beszélek egy tőlem 400km-re lévő sráccal ma hívtam, hogy holnap feljönnék és ha jó megvenném... azt mondja rendben, de a motoron nincs műszaki, meg hiteles, így bankba kell mennünk előbb kifizetni a hitelt, majd gyorsan leműszakiztatni Azért ilyen feltételek mellett már nem is érdekel, persze alkudni nem lehetett belőle. Na mindegy.. várok egy jó vételre inkább
tudok egy ezrest...nem megkímélt, de nem annyira szar és azt hiszem olcsó....ha gondolod holnap hívj és elmondom mi van...
Mi a kérdés? Olcsón vettem, jó áron eladtam. Valami kell helyette mindenképp, legfőképp 1000-est szeretnék, de ha csak 650 lesz az se nagy baj, lényeg, hogy jó legyen. Ha valaki tud valamit, kérem jelezze!
úgy hogy rálássanak a mekiből
?
Elvitték ma a Banditot , jöhet a 250ccm-el kisebb SV
Kezdődik a szezon!

Elkopott a gumi úgy hogy már középen a kopásjelzőt koptatom. Holnap kérdezi Bratyó hogy mik vannak ismerősnél. de ha tudtok 140/70 17 vagy 150/70 17 gumit szóljatok! Én még itthon elközlekedek vele de külföldre nem szívesen megyek mert szerintem tarkón lőnek vagy kitoloncolnak
ha ilyeneket nézel egész nap, elviszi a mobilnet a napi bevételt
Ez rosszabb mintha tűvel szurkálnám a szememet.
Nameg a nyugati melletti placcon kő letámasztani.
különben is a tükrömmel nem szórakoztok! link
tükrünk?....felesbe kell használnom Zolival?.....
Sziasztok!
Keresek gyári kerek tükröt Suzuki sv-re, a régebbi változatra.
Ha valakinek van eladó és jó állapotú is, akkor azt megvenném szívesen, vagy ha tudnátok segíteni, hogy hol lehetne ilyet beszerezni, azt is megköszönném.

Előre is köszi a válaszokat!
Üdv.

Taníts még!