Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na jó mostmár összezavarsz....................fene tuggyxa mi merre van motoroséknál én csak lótyögök az ülésben és ennyi.
de nem...a váltó akkor sincs üresben csak a kuplung van oldva....
De ha behúzom a kuplungot egen.
Viszont lehet hogy a közepes csapat mindent visz.
Én tuti sereghajtó lészek.
Nem szeretek senkit sem feltartani.
Majd söprögetek.
mondom üresben....az 1-es már nem üres....
Viszont így kétfelé válhatunk, egy gyors és egy lassabb csapatra......a gyorsabbak talán találnak szállást is addigra...
Egyesben nekem rendszeresn szokja...............................efelejtem hogy az a szar kinn van.
Ótónál ilyen nincs.
Fene ebbe a két kerékbe.
huazannya...............úgy csülledünk ki mint az 577-re kkor lesz derülés.
Zoli, Kopaszék jönnek és lehet, hogy csapatostól....vazz, nagy tömeg lesz...
nézd meg akkor a vészleállítót vagy a gyújtáskulcs környékét, de a vészleállító szokott alapból megdögleni ha állandóan azt használják....a nevében is benne van az alkalmazásának területe....
a stender üresben nem tilt....
A wp az nagyon jó..................nem koppan fel az eleje.Blokk nem a krúzolós hanem a mérges fajta ha pörgeti az ember.Bár a 650-hez képest annyi hogy nem kell visszadobálni hanem csak ráhúzni.
Na most mentem egy nagy karikát a nyíllal és annyira fáj a csuklóm, hogy elájulok Ugyan városba mentem, de csak 10km-t. Futómű és fék jobb mint a Banditon, pedig a fék az ugyan az, a futóba meg valami WP rugó vagy mi van (az se biztos, h jól írtam, nem értek hozzá) Motor karakterisztikája meg ég és föld a bandihoz képest, azzal még barátkozni kell
Sziasztok!kis segítségre lenne szükségem! Tl 1000-hez kellene fesszabályzó vagy ami jó hozzá..Valaki tudna segíteni?
Muszerfal lampak egnek? Vagyis van aram az akksiban?
Vagy a vészleállító vagy a sztender kapcsoló.
Noső..mindig azzal állítom le. Ezek szerint nem kéne?:s
Nem tölt a szivattyú semmit, nem történik semmi amikor elfordítom a kulcsot.
Ez meg hagyjan, ami nekem van a Leokhoz, az tenyleg ures cso. Csak egy fem halo fele racs van benne. Kicsit konszolidaltabb vele a hangja, de muszakira nem merem vele elvinni, igy ma vagy holnap barkacsolnom kell a gyarit vissza .
Viszont.Beszerztem egy db kilert mivel a forgalmihoz ragaszkodnék meg a hanghoz is.
Namost jóez nekem vagy rossz vásárrt csináltam mivel ez üres cső.Halkabb lesz nekem?

És nem tudna valaki egy műbizonylatot küldeni?Lehetőleg yoshimura de lehet más is majd keverünk egyet a logokkal.Valaki küdött már akrapovicot többeknek csak nem figyeltem.
Nekem olyannak tűnik mintha bennehagytak volna pár kanalat meg villát.
Vagy csak botfülem van.
olaj van benne? egy cserét lehet megérne ha nem mostanában volt
Sziasztok,

Csináltam egy felvételt a moci hangjáról:SV sound. Szerintetek rendben van hang alapján? Menet közben suhogó, fémes hangok jönnek a tank alól. Gázadásra erősödik, gázelvételnél nem hallani. Haverom SV-jén nem hallani, bár neki olyan hangos a kipuff, hogy elnyomja a motorzajt.
Nem túl jó a videó, mert telóval csináltam, de aki ért hozzá, hátha hallja így is, amit kell.

( Tudom, a bukógombákat kijjebb kellene hozni. Nem rég vettem a mocit, és még nem került rá a sor . )
miota szoltal en is kulccsal allitom le.
Szoktad leállítani a vészleállítóval?......az még meg szokott dögleni.....egyáltalán feltölt a szivattyú ha ráadod a gyújtást?....tehát kerreg-e egy kicsit?