nézd meg akkor a vészleállítót vagy a gyújtáskulcs környékét, de a vészleállító szokott alapból megdögleni ha állandóan azt használják....a nevében is benne van az alkalmazásának területe....
A wp az nagyon jó..................nem koppan fel az eleje.Blokk nem a krúzolós hanem a mérges fajta ha pörgeti az ember.Bár a 650-hez képest annyi hogy nem kell visszadobálni hanem csak ráhúzni.
Na most mentem egy nagy karikát a nyíllal és annyira fáj a csuklóm, hogy elájulok Ugyan városba mentem, de csak 10km-t. Futómű és fék jobb mint a Banditon, pedig a fék az ugyan az, a futóba meg valami WP rugó vagy mi van (az se biztos, h jól írtam, nem értek hozzá) Motor karakterisztikája meg ég és föld a bandihoz képest, azzal még barátkozni kell
Ez meg hagyjan, ami nekem van a Leokhoz, az tenyleg ures cso. Csak egy fem halo fele racs van benne. Kicsit konszolidaltabb vele a hangja, de muszakira nem merem vele elvinni, igy ma vagy holnap barkacsolnom kell a gyarit vissza .
Viszont.Beszerztem egy db kilert mivel a forgalmihoz ragaszkodnék meg a hanghoz is.
Namost jóez nekem vagy rossz vásárrt csináltam mivel ez üres cső.Halkabb lesz nekem?
És nem tudna valaki egy műbizonylatot küldeni?Lehetőleg yoshimura de lehet más is majd keverünk egyet a logokkal.Valaki küdött már akrapovicot többeknek csak nem figyeltem.
Csináltam egy felvételt a moci hangjáról:SV sound. Szerintetek rendben van hang alapján? Menet közben suhogó, fémes hangok jönnek a tank alól. Gázadásra erősödik, gázelvételnél nem hallani. Haverom SV-jén nem hallani, bár neki olyan hangos a kipuff, hogy elnyomja a motorzajt.
Nem túl jó a videó, mert telóval csináltam, de aki ért hozzá, hátha hallja így is, amit kell.
( Tudom, a bukógombákat kijjebb kellene hozni. Nem rég vettem a mocit, és még nem került rá a sor . )
Szoktad leállítani a vészleállítóval?......az még meg szokott dögleni.....egyáltalán feltölt a szivattyú ha ráadod a gyújtást?....tehát kerreg-e egy kicsit?
Én tuti sereghajtó lészek.
Nem szeretek senkit sem feltartani.
Majd söprögetek.
Ótónál ilyen nincs.
Fene ebbe a két kerékbe.
Nem tölt a szivattyú semmit, nem történik semmi amikor elfordítom a kulcsot.
Namost jóez nekem vagy rossz vásárrt csináltam mivel ez üres cső.Halkabb lesz nekem?
És nem tudna valaki egy műbizonylatot küldeni?Lehetőleg yoshimura de lehet más is majd keverünk egyet a logokkal.Valaki küdött már akrapovicot többeknek csak nem figyeltem.
Vagy csak botfülem van.
Csináltam egy felvételt a moci hangjáról:SV sound. Szerintetek rendben van hang alapján? Menet közben suhogó, fémes hangok jönnek a tank alól. Gázadásra erősödik, gázelvételnél nem hallani. Haverom SV-jén nem hallani, bár neki olyan hangos a kipuff, hogy elnyomja a motorzajt.
Nem túl jó a videó, mert telóval csináltam, de aki ért hozzá, hátha hallja így is, amit kell.
( Tudom, a bukógombákat kijjebb kellene hozni.