Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az így pénzügyileg megrázó lenne.24 körül meg 8.-án.
Május 6-8.
Nézz be a bandi hura. Jó buli szokott lenni.
Husvétra ott rontom a levegőt.Mikor mentek?Úgy otthagynak hogy GPS-el sem találom meg őket.
ahhaa !

Igen, az volna az... amit csak fel kell furni.. de igazából, ha nincs nagy árkülömbség a 2 között, akkor érdemesebb már magát a komplettet megvenni...
1000 hála segítségnek :)
Nemsok. Idén már egy tank benzint sikerült elmotoroznom. Ma is menekültem, hogy az eső előtt hazaérjek. Egyébként minden okés.
Banditosékkal megyünk Horvátba. Nem nevezel be?
UFF.Mizu?
Ez itt egy komplett vario túraplexi:
http://www.bikeparts.hu/files/...
A leírásod alapján neked ez nem jó, mert hogy ez komplett plexi, a vario feltéttel. Van viszont olyan árusítóhely, ahol csak a felső kis izét lehet kapni, amit a meglévő plexidre kell felfúrni. Asszem arra gondolsz.

Nekem egyébként ilyen kompletten vásárolt van, és jó. A zaj nem tűnt el, talán erősödött, de a szét szuperul kikerül.

Végtére: Ezt a bikeparts.hu-t nézd meg, vagy hívd fel, mert náluk kismillió típus van.

Szevasz Zoli!
igazából nem tudom mire gondolsz azzal a vario feltéttel
Igazából azért mert 100-120nál már pont van akkora menetszél hogy az összes szél a képembe fújódik, meg kicsivel nagyobb tempónál már rángatja is a fejem...
Vario feltétre gondolsz?
Minek?
emelni*
üdv. !

Még mindig nem tudja senki hogy a neten merre találok a gyári plexihez ilyen toldatot, amivel meg tudom kicsit elelni a plexinek a magasságát... sajnos már mindent kigugliztam 3 óra alatt, de semmi fejlemény
Akinek van valami értelmes gondolata, kérem jelezze, és ne fojtsa magába
Háttéglát aztat énse kötöttem még.
csak 21.5méter
de mifelénk ez nem ugy megy hogy ukmukfukk,oszt kezicsókolom
olyan vasalatot heggejtettetem a betonyalá,(2nap alatt) hogy a japán erömümérnökök csak azért nem jöttek tanulmányutra mert késön tudták meg a kezdés dátumát
kömijes haver meg ujabb téglakötést tanult nálunk (még olyanról sem hallot, aki látott olyat embert aki evett ilyet)
stb
Miez focipálya?
a 2 hét?
de
boccs :)
a másik nagy jó, amikor letámasztod a száraz garázsban, és még 20p múlva is csöpög belőle a lé, és betojsz hogy ereszti a vizet valahol :-)... pedig csak folyik le...
Szia! Van első felnim az említett évjáratú motorból. Szerkezetileg hibátlan, a festése viszont elég ronda. Irányár: 15.000.-Ft. Írj, vagy hívj, ha érdekel. 06307303654 vagy supermot@vipmail.hu
Hova ez az ereszd el a hajam.
Nem lesz ez sok?
denagyonqrvára mentem volna én is
...helyette keritésbontás-épités(még kb 2-3 hétig)
idén mentem eddig 5km-t
Sziasztok!
SOS! SV650-hez keresek első felnit. (2000-es évjárat)
mail/msn: csabka75@yahoo.com, tel.: 0630/578-4433
Köszi előre is!
Sztori:
Budapesten a Kosztolányi Dezső téren keresztülhaladva, lekoppant az első felnim a villamossínre, mert hiányos volt az aszfalt a sín mellett... Érdemes szerintetek kárbejelentést tenni? Hatósági intézkedés nem történt, de tanúk vannak.
köszi, néztem, de én csak hátsó felnit találtam az apróban...
Esetleg ha tudsz valamit szólj légyszi! Minden jót!
Megoldható.
Zoli, ehhez kene valami konzolt kitalalni