Igen, az volna az... amit csak fel kell furni.. de igazából, ha nincs nagy árkülömbség a 2 között, akkor érdemesebb már magát a komplettet megvenni...
1000 hála segítségnek :)
Nemsok. Idén már egy tank benzint sikerült elmotoroznom. Ma is menekültem, hogy az eső előtt hazaérjek. Egyébként minden okés.
Banditosékkal megyünk Horvátba. Nem nevezel be?
Ez itt egy komplett vario túraplexi: http://www.bikeparts.hu/files/...
A leírásod alapján neked ez nem jó, mert hogy ez komplett plexi, a vario feltéttel. Van viszont olyan árusítóhely, ahol csak a felső kis izét lehet kapni, amit a meglévő plexidre kell felfúrni. Asszem arra gondolsz.
Nekem egyébként ilyen kompletten vásárolt van, és jó. A zaj nem tűnt el, talán erősödött, de a szét szuperul kikerül.
Végtére: Ezt a bikeparts.hu-t nézd meg, vagy hívd fel, mert náluk kismillió típus van.
igazából nem tudom mire gondolsz azzal a vario feltéttel
Igazából azért mert 100-120nál már pont van akkora menetszél hogy az összes szél a képembe fújódik, meg kicsivel nagyobb tempónál már rángatja is a fejem...
Még mindig nem tudja senki hogy a neten merre találok a gyári plexihez ilyen toldatot, amivel meg tudom kicsit elelni a plexinek a magasságát... sajnos már mindent kigugliztam 3 óra alatt, de semmi fejlemény
Akinek van valami értelmes gondolata, kérem jelezze, és ne fojtsa magába
csak 21.5méter
de mifelénk ez nem ugy megy hogy ukmukfukk,oszt kezicsókolom
olyan vasalatot heggejtettetem a betonyalá,(2nap alatt) hogy a japán erömümérnökök csak azért nem jöttek tanulmányutra mert késön tudták meg a kezdés dátumát
kömijes haver meg ujabb téglakötést tanult nálunk (még olyanról sem hallot, aki látott olyat embert aki evett ilyet)
stb
a másik nagy jó, amikor letámasztod a száraz garázsban, és még 20p múlva is csöpög belőle a lé, és betojsz hogy ereszti a vizet valahol :-)... pedig csak folyik le...
Szia! Van első felnim az említett évjáratú motorból. Szerkezetileg hibátlan, a festése viszont elég ronda. Irányár: 15.000.-Ft. Írj, vagy hívj, ha érdekel. 06307303654 vagy supermot@vipmail.hu
Sziasztok!
SOS! SV650-hez keresek első felnit. (2000-es évjárat)
mail/msn: csabka75@yahoo.com, tel.: 0630/578-4433
Köszi előre is!
Sztori:
Budapesten a Kosztolányi Dezső téren keresztülhaladva, lekoppant az első felnim a villamossínre, mert hiányos volt az aszfalt a sín mellett... Érdemes szerintetek kárbejelentést tenni? Hatósági intézkedés nem történt, de tanúk vannak.
Nézz be a bandi hura. Jó buli szokott lenni.
Igen, az volna az... amit csak fel kell furni.. de igazából, ha nincs nagy árkülömbség a 2 között, akkor érdemesebb már magát a komplettet megvenni...
1000 hála segítségnek :)
Banditosékkal megyünk Horvátba. Nem nevezel be?
http://www.bikeparts.hu/files/...
A leírásod alapján neked ez nem jó, mert hogy ez komplett plexi, a vario feltéttel. Van viszont olyan árusítóhely, ahol csak a felső kis izét lehet kapni, amit a meglévő plexidre kell felfúrni. Asszem arra gondolsz.
Nekem egyébként ilyen kompletten vásárolt van, és jó. A zaj nem tűnt el, talán erősödött, de a szét szuperul kikerül.
Végtére: Ezt a bikeparts.hu-t nézd meg, vagy hívd fel, mert náluk kismillió típus van.
Szevasz Zoli!
Igazából azért mert 100-120nál már pont van akkora menetszél hogy az összes szél a képembe fújódik, meg kicsivel nagyobb tempónál már rángatja is a fejem...
Még mindig nem tudja senki hogy a neten merre találok a gyári plexihez ilyen toldatot, amivel meg tudom kicsit elelni a plexinek a magasságát... sajnos már mindent kigugliztam 3 óra alatt, de semmi fejlemény
Akinek van valami értelmes gondolata, kérem jelezze, és ne fojtsa magába
de mifelénk ez nem ugy megy hogy ukmukfukk,oszt kezicsókolom
olyan vasalatot heggejtettetem a betonyalá,(2nap alatt) hogy a japán erömümérnökök csak azért nem jöttek tanulmányutra mert késön tudták meg a kezdés dátumát
kömijes haver meg ujabb téglakötést tanult nálunk (még olyanról sem hallot, aki látott olyat embert aki evett ilyet)
stb
de
Nem lesz ez sok?
...helyette keritésbontás-épités(még kb 2-3 hétig)
idén mentem eddig 5km-t
SOS! SV650-hez keresek első felnit. (2000-es évjárat)
mail/msn: csabka75@yahoo.com, tel.: 0630/578-4433
Köszi előre is!
Sztori:
Budapesten a Kosztolányi Dezső téren keresztülhaladva, lekoppant az első felnim a villamossínre, mert hiányos volt az aszfalt a sín mellett... Érdemes szerintetek kárbejelentést tenni? Hatósági intézkedés nem történt, de tanúk vannak.
Esetleg ha tudsz valamit szólj légyszi! Minden jót!