Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Enyémet láttad?
mikor írtad h nincs szinkronban az első teló, neked nem koppant? (mármint nem felkoppan rossz úton, hanem csak kis döci és koppanás, mintha a fejidom mozogna de az nem mozoghat megnéztem..)
Szerintem mindenkinel elo fordult de ha tul gyakran csinalja akkor nem veled van baj hanem a mocival nezesd meg
Sziasztok! Előfordult már valakivel, hogy sebességváltásnál, amikor felfele váltasz nem mindíg sikerül?
Hát ha te nem vagy ott akkor vagy eladtad vagy....................
jaja, te is voltál? néztem pedig az sv-ket
A rendorok pontosan mernek .
Ha pontosan mutat az orad a 70es gumival, akkor a traffi is azt meri.
Miért is Zoli
Ha csak a motorja volt az már nagy gáz.
Sziszko láttam a motorod a rabócsin
Csak azért kérdezem mert ha netán 50-el megyek a városban, akkor mennyire mérnek a rendőrök?

Köszi!
Azok a figyelmezteto cuccok kb pont ugy csalnak, mint az autok/motorok orai gyari gumival...
Sziasztok!

Hogyan is van az hogy elöl /70-es gumi van, az órám 50-et mutatott. De a városban volt egy ilyen figyelmeztető mérő óra és 56-ot mutatott. Valamikor már olvastam erről, de akkor pont a fordítottját írták itt.
az szép.....2 napja visszahívott egy haver, hogy mit akarok tőle?......én semmit, mondtam erre Ő, hogy akkor miért hívtam?.....pedig nem hívtam csak kapott jelezte a telója, hogy kerestem....lehet, hogy kevés a bevétel a telefonosoknak és így akarnak hívásokat generálni...
Pedig nem hivtalak .
így látatlanban nem sok.....mint minden gépnél amire vigyázni kell...
a derekam mondjuk be van állva rendesen így az nem lenne gond, de a kézre szükségem van a kapaszkodásra különben leborulok a gépről...
Koszi Zoli32 valakinek meg velemenye vagy jo tanacsa?
az elméleti szakemberek (mint például jómagam )szerint derékból kell inkább tartani.
De miután elvégeztem a bólyakerülő szakkört, elmondom, hogy mi a tudományos álláspont.
vazz, ebben a korban örülök ha kitartást tudok nem, hogy akrobataként egyensúlyozzak elengedett kézzel a motoron....
Én kösz, hogy jöttél.....
Csak meg kell találni az ideális üléspozíciót, nem pedig rátámaszkodni a kormányra.

Tsanyi, még egyszer kösz a mai munkát.
Láttam, hogy tegnap hívtál, de kint voltam motoron....
MSN-es email cimedre irthatok, vagy van masik?
Köszi szépen.