mikor írtad h nincs szinkronban az első teló, neked nem koppant? (mármint nem felkoppan rossz úton, hanem csak kis döci és koppanás, mintha a fejidom mozogna de az nem mozoghat megnéztem..)
Hogyan is van az hogy elöl /70-es gumi van, az órám 50-et mutatott. De a városban volt egy ilyen figyelmeztető mérő óra és 56-ot mutatott. Valamikor már olvastam erről, de akkor pont a fordítottját írták itt.
az szép.....2 napja visszahívott egy haver, hogy mit akarok tőle?......én semmit, mondtam erre Ő, hogy akkor miért hívtam?.....pedig nem hívtam csak kapott jelezte a telója, hogy kerestem....lehet, hogy kevés a bevétel a telefonosoknak és így akarnak hívásokat generálni...
az elméleti szakemberek (mint például jómagam )szerint derékból kell inkább tartani.
De miután elvégeztem a bólyakerülő szakkört, elmondom, hogy mi a tudományos álláspont.
Ha pontosan mutat az orad a 70es gumival, akkor a traffi is azt meri.
Köszi!
Hogyan is van az hogy elöl /70-es gumi van, az órám 50-et mutatott. De a városban volt egy ilyen figyelmeztető mérő óra és 56-ot mutatott. Valamikor már olvastam erről, de akkor pont a fordítottját írták itt.
De miután elvégeztem a bólyakerülő szakkört, elmondom, hogy mi a tudományos álláspont.
Tsanyi, még egyszer kösz a mai munkát.