Sziasztok!
Van egy pár cumóm Sv-hez ha valakit érdekel.
Egy szezonos hibátlan K&N sportszűrő 10000Ft!SU-6503
Prop Tech tiltáskivevő 10000Ft!
Gyári fekete suzuki bukógomba 15000Ft!(35000 Ft volt!
Gyári fékkar megegyezés szerint.
06303210309
Huhh ezé mondtam parasztosan hogyha pörgeted az ezrest becsülettel akkor jobban kapkodja a pacskert míg a banditot nem kell az elején pörgetni viszont nem is érdemes mert ha hajszolod kifogy a szuflából.
Én egy 900-as TDM után ültem föl az 1000-es SV-re, Én sem éreztem azt az átütő erőkülönbséget, (+34 LE), De az is lehet, hogy beszari vagyok és nem merem húzni neki rendesen!
A másik gondolatom, hogy az új ARROW ("e" betűs) csöveimmel kicsit jobban le van fojtva a motor mint az előző karbon csövekkel, amik úgy üvöltöttek mint az állat és érzésre is erősebbnek tűnt. Nem tudom, majd kitalálom legközelebb, ha felülök a barátom 1000-esére. Akkor lesz összehasonlítási alapom!
Nemhinném.Szerintem nem pörgetted.A nyomaték jóval nagyobb fordulaton jön az sv-ből és KB ugyanannyi.A teljesítmény is majd dupla fordulatszámon.
Így zavarni kell hogy lépjen.
Viszont elég szépen tol hidd el ha küldöd neki.
Akkor inkább nem veszek... vagy veszek mást. Ebknt hatalmasat csalódtam a motorban, mert mentem vele (most először 1000-es SV-vel) és ki kell mondjam a 22lóval kevesebb Banditom sokkal jobban ment. Nyilván a nyomatékkülönbség miatt, de szerintem ennyivel nem lehet roszabb
Nahh most néztem meg egy ezrest. 2007-es 8E km ami még talán valós is lehet, de a hűtőbe benne volt az első kerék már, meg hátulról a duda is, a fejidomtartó csavar nem volt benn az oldalából is több csavar hiányzott, fejidom törve volt és fű vagy bokor csinálta karcok voltak a jobb oldalán (szerinte mosástól), teleszkóp fogatócsavarok lenyalva és még sorolhatnám. Szóval ez nem lett az enyém...
K5-ös SV650S papírok nélkül eladó akár bontva is.Érdeklődjetek,K&N szűrő,ledes integrált hátsó lámpa,hátsó doboztartó,stb...
Remélem a légszűrő bírta
Van egy pár cumóm Sv-hez ha valakit érdekel.
Egy szezonos hibátlan K&N sportszűrő 10000Ft!SU-6503
Prop Tech tiltáskivevő 10000Ft!
Gyári fekete suzuki bukógomba 15000Ft!(35000 Ft volt!
Gyári fékkar megegyezés szerint.
06303210309
Ennyire szar a helyzet?
b@...a meg :)
Én így oldottam meg a fokozatkijelzőt.
VS
Bandit 1250 lóerő és nyomatékgörbe:)
A másik gondolatom, hogy az új ARROW ("e" betűs) csöveimmel kicsit jobban le van fojtva a motor mint az előző karbon csövekkel, amik úgy üvöltöttek mint az állat és érzésre is erősebbnek tűnt.
Így zavarni kell hogy lépjen.
Viszont elég szépen tol hidd el ha küldöd neki.