Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A forgalmiban is 2005 van! Attól függetlenül, h nem jel van a tankon
Ez nem K5......persze a forgalomba helyezés lehet...
holnap tudom csak kipróbálni mert bent állt a szalonba a rámpán
2005-ös és 900E ft, csak kell rá egy gyári rendszámtáblatartó mert ez a kicsi nem tetszik, meg ugye a túrakormány átalakítás. Most azt nézem mennyiből lehet megcsinálni ezt a kettőt. 650-es rendszámtáblatartó ugyan ez?
Dehogynem..................mindszar.
jól néz ki, mennyiért adják? ez nem olyan gyíkul ment?
Ma jöttem rá hogy nem csak itt vagyok kakukktojás
Hanem az itthoni Gumiínportőröknél is
Misi Pilot activ esmént nincs az országba! Csak én használok ilyen jól tapadó gumát a 130-140-esek csoportjába...
De mivel szükség törvényt bont Bridgestone mivel van szarásig így az lett...
Szóval jövő héten megjön hála az annak a zoll jelölésű webshopnak na jó r17 és még lesz időm a horvát kanyargás elött lekoptatni a védőréteget...
Aztán a következő hónap is fini lesz lánc, olaj csere és a vizsga.
Ma megnéztem ezt. Meglehetősen szép, lehet ha jól alszom ma éjjel, holnap elhozom
Áh.Van más betervezve.
mér?...van már kajferod rá?...
Be kell fejezni holnapig.
Maradhat még egy hétig ha úgy jobb....ne kapkodj, nem sürgős....
De kevesebb szikrát szór+a bőrkédet is ápolja a magas zsírtartalom!
Az többet visz egy húzásra mint a nagyflex.
Ráspolyt megkened reszelőzsírral,'oszt hadd menjen a pedikür!
Csak ez van itthon meg egy ráspoly.
Hát az ujjad végéhez a körömreszelő talán praktikusabb lenne!
A mehetnék bennem lesz,de inkább melózok picit+a család........májusban megyek majdnem minden hétvégén,napokra........már rohadtul várom.....
Nem haladok úgy ahogy kell........................hátráltat pár előre nem látott tényező...............jelesül majdnem lekaptam az ujjam végét flexel. .De holnap kész lesz és viszem a gépet.Csak nem tom mikor.
még jöhetnél....hagyd a francba a locsolást...
ami
Kár,hogy nem megyek húsvétkor,megejthettük volna valahol Senj alatt......ani késik nem múlik!
nem bizony!
Ma felkerültek az új papucsok. RoadAttack2-t terveztem, de végül M3 lett. Azt hiszem nem fogom megbánni!
Igen!Papírok NÉLKÜL.