Ahogy tanult dozer komám mondaná..........ha számít az ár és azért valamit szeretnél magadon tartani ami megvéd akkor rush-m.A nagykőrösi úton vagy hol a fenében vannak.Vagy soltvadkerten.De ha nincs gond az idővel akkor pár nap alatt felhozzák pestre.
KB az összes alacsonyabb kategóriás ruha szerintem ugyanabban a pakisztáni gyárban készül.A rolefftől a rush-m-en át a shoxig mind.
25e körül már van gatya 30e től meg kabát bőrben.
Én is előtte idegenkedtem a bőrtől pláne hogy nem igen volt a méretemben.
Mióta megvan a spyke és megszoktam hogy olyan érzés mintha egy pattanásig feszült kolbászbél azóta nincs gondom.
Így összességében sokkal jobb a bőr...............csak az indulás előtti öltözés egy kész rémálom.
Emeletről kell beleugran és a kettőt összezipzárazni huhhhuhuúúúú.
Ha jó lesz az idő és megyünk a következő utiterv és csatlakozási pontok lennének:
Találka v1.0: 11:30 Soroksári út ÖMV kút (a Határ útnál) Indulás 11:45.
Útvonal a régi 5-ös úton Budapest-Dabas-Örkény útvonalon.
Érkezés és regisztráció 13:00 előtt az E-ringen, hogy a délutáni mentere már zavartalanul fel tudjunk menni! (Én személy szerint kezdő pályázóknak 1 órát ajánlok a pályán mert így is izomláz lesz!)
Remélem jöttök!
Ne feledjétek: Matricával -10%, telefonos előregisztrációval 2007-es ár!
Tudnátok nekem olyan boltot mondani, ahol olcsóért lehet bőrnadrágot venni pályázáshoz? Nincs semmi extra elvárásom azért, hogy évente kétszer felvegyem nem szeretnék kiadni 40ezret, viszont a használthoz meg annyira nincs gusztusom...
KB az összes alacsonyabb kategóriás ruha szerintem ugyanabban a pakisztáni gyárban készül.A rolefftől a rush-m-en át a shoxig mind.
25e körül már van gatya 30e től meg kabát bőrben.
Én is előtte idegenkedtem a bőrtől pláne hogy nem igen volt a méretemben.
Mióta megvan a spyke és megszoktam hogy olyan érzés mintha egy pattanásig feszült kolbászbél azóta nincs gondom.
Így összességében sokkal jobb a bőr...............csak az indulás előtti öltözés egy kész rémálom.
Emeletről kell beleugran és a kettőt összezipzárazni huhhhuhuúúúú.
Van egy csomó viszont eladójuk.Pest megyében kb 10 üzlet.Még Pilisvörösváron is van.
a shox oldala meg mostanában egy nagy határ szar
Sajna most kell a pénz másra így nem valószínű,hogy lesz pályázás a közel jövőben.Majd csinálok a közútból
Szombati E-ring délután?
Ha jó lesz az idő és megyünk a következő utiterv és csatlakozási pontok lennének:
Találka v1.0: 11:30 Soroksári út ÖMV kút (a Határ útnál) Indulás 11:45.
Útvonal a régi 5-ös úton Budapest-Dabas-Örkény útvonalon.
Érkezés és regisztráció 13:00 előtt az E-ringen, hogy a délutáni mentere már zavartalanul fel tudjunk menni! (Én személy szerint kezdő pályázóknak 1 órát ajánlok a pályán mert így is izomláz lesz!)
Remélem jöttök!
Ne feledjétek: Matricával -10%, telefonos előregisztrációval 2007-es ár!
Tudnátok nekem olyan boltot mondani, ahol olcsóért lehet bőrnadrágot venni pályázáshoz? Nincs semmi extra elvárásom azért, hogy évente kétszer felvegyem nem szeretnék kiadni 40ezret, viszont a használthoz meg annyira nincs gusztusom...
Az oldalon a bal felső sarokban találod.
Gödöllőről nem akkora távolság