Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem járhat mindenki arlen nessben
Ahogy tanult dozer komám mondaná..........ha számít az ár és azért valamit szeretnél magadon tartani ami megvéd akkor rush-m.A nagykőrösi úton vagy hol a fenében vannak.Vagy soltvadkerten.De ha nincs gond az idővel akkor pár nap alatt felhozzák pestre.
KB az összes alacsonyabb kategóriás ruha szerintem ugyanabban a pakisztáni gyárban készül.A rolefftől a rush-m-en át a shoxig mind.
25e körül már van gatya 30e től meg kabát bőrben.
Én is előtte idegenkedtem a bőrtől pláne hogy nem igen volt a méretemben.
Mióta megvan a spyke és megszoktam hogy olyan érzés mintha egy pattanásig feszült kolbászbél azóta nincs gondom.
Így összességében sokkal jobb a bőr...............csak az indulás előtti öltözés egy kész rémálom.
Emeletről kell beleugran és a kettőt összezipzárazni huhhhuhuúúúú.
Hát azt fogdosom, hogy én nem tudtam, hogy ez bolt, azt hittem, hogy egy "márka".
egyébként a shox meglepően nem is rossz.Kispénzű motorosoknak prímán megfelel.(Így nekem is )
Most mit fogdosod be a szemed? A shox egy üzletház, egy cég, az, hogy a gagyi fos rohákra rávarja a cimkéjét az még nem lesz márka!
ahol a rush.m -et kapni az a mofa-ker
Van egy csomó viszont eladójuk.Pest megyében kb 10 üzlet.Még Pilisvörösváron is van.
shox-nak is vannak üzletei több helyen
a shox budapesti a rush-m meg olyan olcsó,hogy bárhol is lehet
nekem a dzsekim is shox meg a gatyám is
A shox nem márka, hanem üzlet!
ez a rush-m

a shox oldala meg mostanában egy nagy határ szar
Májki!
Sajna most kell a pénz másra így nem valószínű,hogy lesz pályázás a közel jövőben.Majd csinálok a közútból
Ő csak azt írta mi olcsó. De hol olcsó? (Bp. és környéke, ahol fel is tudom próbálni)
Akkó vegyé akkó! Dozer koma leírta hol ócó!
De nincs cordura gatyám se. Valami kell alulra, amiben felengednek a pályára és lehetőleg van benne protektor...
NOS!

Szombati E-ring délután?

Ha jó lesz az idő és megyünk a következő utiterv és csatlakozási pontok lennének:

Találka v1.0: 11:30 Soroksári út ÖMV kút (a Határ útnál) Indulás 11:45.

Útvonal a régi 5-ös úton Budapest-Dabas-Örkény útvonalon.

Érkezés és regisztráció 13:00 előtt az E-ringen, hogy a délutáni mentere már zavartalanul fel tudjunk menni! (Én személy szerint kezdő pályázóknak 1 órát ajánlok a pályán mert így is izomláz lesz!)

Remélem jöttök!

Ne feledjétek: Matricával -10%, telefonos előregisztrációval 2007-es ár!

pedig annyira nem hasztalan a bőr gatya.Valami olcsó márkát javasolnék:Shox vagy rush-m
Évi 2 pályázáshoz (E-ringen) elég a corura is! A H-ring meg évi két pályázással kevés lesz!
Sziasztok!

Tudnátok nekem olyan boltot mondani, ahol olcsóért lehet bőrnadrágot venni pályázáshoz? Nincs semmi extra elvárásom azért, hogy évente kétszer felvegyem nem szeretnék kiadni 40ezret, viszont a használthoz meg annyira nincs gusztusom...
szia! kérdeznék valamit dobnál egy mailt a sziszko@suzukisv.hu-ra?
KFMK
Az oldalon a bal felső sarokban találod.
?
Pontosan mikor lesz pontosan ez a tréning? Nincs valami link hozzá?

Gödöllőről nem akkora távolság