Barátom '00 SV 650-be szeretnék venni motorolajat. Ő a gyári Motul 5100 10W40 "Technoszintetikus észter bázisú" olajat használ.
Most valami más olajat akar kipróbálni, és javasoltam neki a 10W40 REPSOL MOTO RACING full syntetic-et
Kérdésem pedig az lenne, hogy beleöntheti e ezt az olajat a motorjába ?
Előre is köszi a válaszokat !
Nem.Nem elég hosszú a fék.Kormány kell.Bowden szétszedhető és csak az alsó harmadot kell toldani egy 5-8 cm-el.Vezetékek kis foraasztótehetséggel toldhatók.Ha lett olna időm az egész vezetékköteget hosszítottam volna.
Tehát.
Híd:30e
Bowden 4-5e
Fék ha új tüvös köll az egy 20e körül
Kuplung KB 8e sima szerelősből.
Ha toldod a vezetékeket autóból bogarászott kábelekkel 500 Ft nyi forrasztóón és egy tekercs szigszalag meg 3-4 óra idő.
Nem vagyok egy nagy angolos. De a linkben ugye csak egy N-es villahíd van 30E ft-ért. A motoron amit vennék fém fékcső van szóval szerintem azt nem kellene venni mert elég hosszú lesz, vagyis kellene kormány, gázbowden, meg kuplung (cső vagy bowden nem tudom) más nem?
Hmmm... megvárjuk gykarpat honnan szedte a szettet és mennyiért, hátha nem 100E ft körüli összeget fog mondani. Azért annyit kicsit sajnálok érte adni megmondom őszintén
Hozzám komplett csomagot hozott amiben minden volt az átalakításhoz és jól is nézett ki, de nem tudom mennyibe került.....Zoli viszont annyival jobban csinálta, hogy a gázbowdeneket és vezetékeket is meghosszabbította....
Gykárpat nemtudom hogy csinálta az ebey verzióba a 310 fontos vagyis a kb 100E ft-os ár a teljes átalakításhoz szükséges cuccokat tartalmazza? Úgy reméltem, hogy 60-70 ezer környékén ez kivitelezhető lesz...
Sanyi! Kormányátalakításban tudsz segíteni? Vagy Te is pont ezzel küzködsz? Olvastam, h mi kell hozzá de hallottam, hogy ki is lehet fúrni a villahídat úgy, hogy jó is maradjon vagyis ne gyengüljön el nagyon. Ez gányolás vagy mindenképpen keressek egy N-es hillahidat? Egyéb kellékekben kellene még segítség mert nem mozgok ilyen körökben, hogy be tudjam szerezni gyorsan
ilyen pici képen nem látszik jól, de a szokásos ismertető jelek szerint ez ua. a K3 ami T. Sándor úrnak meg nekem is van, ami jó hír, mert ez a legjobban összerakott széria
Barátom '00 SV 650-be szeretnék venni motorolajat. Ő a gyári Motul 5100 10W40 "Technoszintetikus észter bázisú" olajat használ.
Most valami más olajat akar kipróbálni, és javasoltam neki a 10W40 REPSOL MOTO RACING full syntetic-et
Kérdésem pedig az lenne, hogy beleöntheti e ezt az olajat a motorjába ?
Előre is köszi a válaszokat !
Ebéd meg köll.
Tehát.
Híd:30e
Bowden 4-5e
Fék ha új tüvös köll az egy 20e körül
Kuplung KB 8e sima szerelősből.
Ha toldod a vezetékeket autóból bogarászott kábelekkel 500 Ft nyi forrasztóón és egy tekercs szigszalag meg 3-4 óra idő.
KB 70e.