Vagyis nem egy komplett kittet vettél hanem darabokba szedted össze. Most éjjel megálmodom melyik verziót választom és holnap elindítom a vásárlást, mert húsvétra túrakormány kell már
Hello,
En 70 fontert vettem a villahidat, 100 font korul voltak a csovek (elso fek, hatso fek, kuplung). LSL kormany 14e HUF. Meg markolatot vettem ezeken kivul, de az opcionalis . Kb ennyi + munkadij. Aztan, ha a regi leszerelt cuccokat eladod, akkor tudsz ezen az osszegen valamennyit faragni . En innen rendeltem.
N-es verzio villahidja egyebkent nem valami szep megoldas, mert annak van egy kinyulvanya a muszerfal reszere, ami S-en hulyen mutat.
Az nagyon................Megijedni is csak utána ijedtem meg.
Fel a dombra ott a kanyar.
Előtte mondom ezt a két szerencsétlent megelőzöm had hallják ők is a yoshi mormogását.De a kanyarban má láttam az árnyékát annak a dögnek..........................hááááát ösem 50-el jött.
Elindútam ugye fene se tuggya merre he Herceghalom,Perbál felé lukadtam ki meg Tinnye-Piliscsaba.
Ugyan kanyarodni még mindíg csak módjával tudok de egyész évezeteset csapattam a kis bugyikékkel.
Nagyon kezd összeállni,penge lesz lassan.
Igaz Perbál után egy előzésnél majd felkenődtem egy fehér ajudi hűtőjére de a fék elég jól sikerült még ha kókány is.
Iszonyat jól adagolható.Nem olyan mint a gyári hogy elmarom oszt szevasz már megy is az eleje.Neeeeem.Húzom fékez mint atom ha mégjobban húzom mégjobban fékez és így tovább.
Igazából faszán érzem hol a határa a guminak.
Hát most már ezt is tom.A fehér ajudi előtt.
Kepet dobjal fel
En 70 fontert vettem a villahidat, 100 font korul voltak a csovek (elso fek, hatso fek, kuplung). LSL kormany 14e HUF. Meg markolatot vettem ezeken kivul, de az opcionalis
N-es verzio villahidja egyebkent nem valami szep megoldas, mert annak van egy kinyulvanya a muszerfal reszere, ami S-en hulyen mutat.
Fel a dombra ott a kanyar.
Előtte mondom ezt a két szerencsétlent megelőzöm had hallják ők is a yoshi mormogását.De a kanyarban má láttam az árnyékát annak a dögnek..........................hááááát ösem 50-el jött.
Olcsóbb.
Ugyan kanyarodni még mindíg csak módjával tudok de egyész évezeteset csapattam a kis bugyikékkel.
Nagyon kezd összeállni,penge lesz lassan.
Igaz Perbál után egy előzésnél majd felkenődtem egy fehér ajudi hűtőjére de a fék elég jól sikerült még ha kókány is.
Iszonyat jól adagolható.Nem olyan mint a gyári hogy elmarom oszt szevasz már megy is az eleje.Neeeeem.Húzom fékez mint atom ha mégjobban húzom mégjobban fékez és így tovább.
Igazából faszán érzem hol a határa a guminak.
Hát most már ezt is tom.A fehér ajudi előtt.
ne mizuzzá zoli mer ne mizuzzá
Befagyott a forum?
én asszem ott láttam.
Tükörszár hosszabbítót nem tud valamelyikőtök eladót?
Használt is jó lenne!
Széles utat!
Daty