Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Grat!...
Erre a linkre gondoltál? Mert amit mutattál az nem jó
Gratula .
Kepet dobjal fel
Vagyis nem egy komplett kittet vettél hanem darabokba szedted össze. Most éjjel megálmodom melyik verziót választom és holnap elindítom a vásárlást, mert húsvétra túrakormány kell már
Egy órája ismét SV tulajdonos vagyok
Hello,
En 70 fontert vettem a villahidat, 100 font korul voltak a csovek (elso fek, hatso fek, kuplung). LSL kormany 14e HUF. Meg markolatot vettem ezeken kivul, de az opcionalis . Kb ennyi + munkadij. Aztan, ha a regi leszerelt cuccokat eladod, akkor tudsz ezen az osszegen valamennyit faragni . En innen rendeltem.
N-es verzio villahidja egyebkent nem valami szep megoldas, mert annak van egy kinyulvanya a muszerfal reszere, ami S-en hulyen mutat.
Oldalt is lehet ülni.
Megkaptam!
Amúgy is elég keskeny, hátha még behúzom!
Az nagyon................Megijedni is csak utána ijedtem meg.
Fel a dombra ott a kanyar.
Előtte mondom ezt a két szerencsétlent megelőzöm had hallják ők is a yoshi mormogását.De a kanyarban má láttam az árnyékát annak a dögnek..........................hááááát ösem 50-el jött.
akkor már az audi hűtőrács is az életre nevel....
Húzd be a vállad.
Olcsóbb.
banditnál adtam...
Elindútam ugye fene se tuggya merre he Herceghalom,Perbál felé lukadtam ki meg Tinnye-Piliscsaba.
Ugyan kanyarodni még mindíg csak módjával tudok de egyész évezeteset csapattam a kis bugyikékkel.
Nagyon kezd összeállni,penge lesz lassan.
Igaz Perbál után egy előzésnél majd felkenődtem egy fehér ajudi hűtőjére de a fék elég jól sikerült még ha kókány is.
Iszonyat jól adagolható.Nem olyan mint a gyári hogy elmarom oszt szevasz már megy is az eleje.Neeeeem.Húzom fékez mint atom ha mégjobban húzom mégjobban fékez és így tovább.
Igazából faszán érzem hol a határa a guminak.
Hát most már ezt is tom.A fehér ajudi előtt.
Na akkor adj 5letet, hogy ki tudná ezt tized áron legyártani itthon!
hát ahol suzuki van igen....meg yamaha meg honda meg......riga..
Te mindenhol ott vagy?
szívesen

ne mizuzzá zoli mer ne mizuzzá
Köszönöm szépen, sokat segítettél!
hiába mizuzol nem csinálunk úgy mint két kicsi lego...
Na mizu,mizu?
Befagyott a forum?
itt link meg találsz mindent képekkel illusztrálva, itt a tükörmiújságis
Hát...ha érteném a nyelvet, néztem volna, de így nem.
louis.de -n nézted?
én asszem ott láttam.
Sziasztok!

Tükörszár hosszabbítót nem tud valamelyikőtök eladót?
Használt is jó lenne!

Széles utat!

Daty