Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Huhh..............jól csináltam................minden OK volt?Felfért?
no, hazaértünk, találkoztunk Vanyekkel senjben........Zoli, jó, hogy megcsináltattad a zöldkártyát, szétszedtek oda-vissza a határon mindenki többsoron...
hogyé van egy első?
vegyél elsöemelöt,
pl tölem
mer occsó+jó+szép...
Ma elmegyek egy emelőszemért meg 3-4 közt kezdek egy konyhát összerakni.............holnap meg a fejemet fogva nézem a féknyereg hült helyét..................de semmi vész hétfőre többet tudok a karmantyúról.............lehet lesz valami.
Hétvégére terveztél valamit?
Kb 2000...
mennyiért raknak át meg centíroznak egy gumit?
köszi!
villahídnál emeltem, a váznál nyomná a tankot a spanifer nem?
Kétemberes meló két spanifer egy krokodil emelő és tetszés szerinti fej felett vízszintes erős felület,Faág,gyerekhinta,garázs billenőajtó váza stb.Kreativitás kérdése.

Egy emberke megfogja a motort egy meg megemeli krokival és kiköti a spanikkal a fix ponthoz vázon átfűzve a spanifereket.
nincs első emelőm, kikéne venni az első kereket, emelésre tipp?
Volt már rá példa hogy Kopasz egy ebédé pécsröl feljött.
Bár ő most csak vonattal jöhet.
Erre találták ki a motorozz.hu-t
hát igen. szabolcs megyéhez egy kicsit messze van
Általában pest környéke................Nyugat felé fehérvár shell kút..............kelet felé M3 shell kút..................a vége meg ahova megyünk.
hol van az induló pont és hol az érkezési?
A környéken én sem.
Hát..............van egy induló pont...............meg egy érkezési...............a kettő közt tetszés szerint lehet csatlakozni.
nagyon jó a videó. Én is szívesen mennék túrázni csak az a baj hogy a környéken nem igazán ismerek senkit aki jönne.
de ha januárig nem viszi el senki akkor egy kicsit átalakítgatom magamnak. mert jó motor csak most nagyobb szükségem lenne egy kocsira.
neeeeem neki sornégy kő.
Bár azt rozsdásra mossa mert acélvázas.
a Rolika nem nagyra vágyó,beéri a kis esvével is.
Ezt is tudom.
amúgy eladó!
Ja..................akkó vegye meg me nagyon kéne neki egy Z750.
na!Hamar véget ért a szerelem!