Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megmondtam vagy megmondtam?
El is vitték azt a Kawát már nincs fenn......
Megoldom..............valahogy...............lehet nyeregcsere lesz.
Passz...................újnak tűnik minden......................de a csináltatott karmantyú is folyik úgyhogy gebasz van.

Rendelnék a bikebanditttól de ukrajnától a kuala lumpurig mindenhova szállít csak ide nem.
Ismerős van angliában emilezem vele kicsit.
A fékfolyadék nem kezdett ki valamit?
Sanyi! Mész akkor Senjbe hétvégén? Ha nem is motorral jössz azért összefuthatunk, max megnézed a 3. sebesség mitől hangos kicsit
Öhhmmm.................akkor már dobjunk rá egy öhlins-t vagy WP-t is nem...............me a teló meg kayaba.
Bazzeg.. ne már nissin egy európai gépen! Katasztrófa! Add el vagy vegyél rá Brembo-t!
Baccckiííííí nem is mondtam hogy dumáltam google fordítóval.

De nemmegy.Péntek vagy vasárnap.A tulaj szombat délután ér ide.
szerejjed pénteken vagy vasárnap.... ...jó lenne ha jönnél......a komoly nyelvtudásod nagy segítség volna...
Egen...............viszont a szombat nagyonnemjó...........konyhát kell szerelnem.
ej, már alig vártad, hogy valaki leszólja...
Az nem...................csak a jobbos tetves japán 2 éves fos nissin munkahenger elhányta magát.
De már az is jó csak összerakom és felszórom hogy a rák enné ki minden japán mérnök szemét aki kiad ilyet.

Amúgy valszeg sokat állt és nem bírta utána a gyapálást hirtelen.
Még nem láttam ennyire tiszta féknyerget ennyire lucskosan.
na máris szar a tripla
Nem..............ez egy japán bosszú és vendetta.
mi történt? üldöz Bud átka?
Egyenlőre megnézem ezt az üllői úti mittoménmit.............De majd kell a másiktól is tartalékba csak az szerintem lassabb.
Gyártatok vagy két szettet ha úgy lesz.Majd jövő héten telefonálni kell.

Amúgy van fenn párja postával valami 30e körül de sok kanalam nincs venni.
Hát, talán még segít egy karmantyúzás, de ha nem akkor munkahenger csere.......csiszolni nem szabad....
Ez kérdés volt.
Szombat vagy vasárnap.

Amúgy látom már a gyíkját a dögnek...........az egyik dugó alatt már picit fényesedett a fém..............ott engedett el szerintem.
kocsival....bár vonat is jár arra, de most autó lesz...
akkor gyalog?
Senj-be megyek hétvégén valószínüleg, de most nem motorral...
na majd a tl-el elvalagászom a brigádot